reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Muszę jeszcze w kuchni gosposi pokazać jak się zmywa a nie chce mi się d... ruszyć:-D:-D:-D:-D:-Dja nie wiem skąd one biorą referencje;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja dzisiaj nie wytrzymałam bo mała tak się darła przed spaniem że myślałam że ją normalnie zabiję. Mąż ją uśpił a ja mam dość i dopóki mi nie przejdzie nie chcę się do niej zbliżać, chyba jeszcze nigdy tak mnie nie wkurzyła

Ja chyba do jakiegoś psychologa powinnam iść bo nie panuję ostatnio nad sobą, nawet nie wiecie jak trudno nieraz mi się powstrzymać się przed uderzeniem jej, jeszcze dłużej ten jej bunt dwulatka potrwa i normalnie systematycznie zacznę ją lać. potrzebuję odpoczynku i kilku dni spędzonych w samotności, to powinno mi pomóc, przynajmniej na jakiś czas:-:)-:)-:)-(

Reniferku dzieki za pamiec:tak::-) Czasem zagladam i podczytuje ale i nawet na zamkniety rzadko wpadam:zawstydzona/y: tak ja nadal 2 w 1 i mam juz dosc,boje sie ze znow przenosze ciaze i wywołaja mi porod:-( ja nie wiem juz co mam robic:sorry2: seks nie pomaga:no::no::no::no::no:

Pozdrawiam wszystkie mamy w domach i ich cudowne dzieciaczki :-):-):-):-):-):-):-):-)
Spróbuj napar z liści malin,trochę pomaga:tak:,mi położna powiedziała,że okna powinnam umyc a nie po szpitalu się błąkac:tak::-D.

jestśmy. zaraz podoczytuje tylko się podzielę z wami - nie mieliśmy szczepienia bo Szymcio ma hemoglobinę poniżej 10 :-(i musimy brać żelazo, kwas foliowy i witaminę b6. Ponoć to normalne w tym wieku i nic takiego ale jakoś tak mi niefajnie
My też na takim zestawie jedziemy:tak:.
Dzięki za zrozumienie i tylko 5 stronek musialam nadrobic:szok:.Pomoce ;-)na jutrzejsze 2 kolosy wydrukowane:tak:,jeszcze tylko wyciąc i skleic.
Jutro pobudka przymusowa o 5:50:angry:.Ale cóż,siła wyższa;-).Pocieszam się,że w niedzielę Komunia:tak: a my jeszcze prezenta nie maju:no::-(.

A ja dzisiaj nie wytrzymałam bo mała tak się darła przed spaniem że myślałam że ją normalnie zabiję. Mąż ją uśpił a ja mam dość i dopóki mi nie przejdzie nie chcę się do niej zbliżać, chyba jeszcze nigdy tak mnie nie wkurzyła
współćzuje i łączę się w bólu miałam dzisiaj to samo z tym że m w pracy i musiałam dać sobie radę sama od 19.30 do prawie 21 wył jak diabli nie wiele brakowało a bym na głowe dostała bo klapsa to i tak y nie zrozumiał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sikoreczka coś z tymi nyguskami trza zrobić

reklama
No chyba muszę sie zwijac. Młoda się czegoś wytraszyła i teraz co trochę popłakuje:baffled: A nie dośc tego to mi się tu przed chwilą chłop do BB skradał. Stwierdził że teraz on będzie z wami pisał:sorry2::wściekła/y:

Do góry