reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A u nas Maja dzielnie się trzyma, jak na razie nie marudzi i spać jej się nie chce, zobaczymy co będzie dalej. Ja dopiero obiad gotuje bo niedawno wróciłyśmy ze spaceru:tak::tak::tak:

reklama
jestśmy. zaraz podoczytuje tylko się podzielę z wami - nie mieliśmy szczepienia bo Szymcio ma hemoglobinę poniżej 10 :-(i musimy brać żelazo, kwas foliowy i witaminę b6. Ponoć to normalne w tym wieku i nic takiego ale jakoś tak mi niefajnie

Witajcie! Wróciłam już z przedszkola. Nie chciało mi się siedziec dłużej z dziecmi bom wykończona. Madzia dziś przez pół nocy popłakiwała z głodu:dry: Nie zjadła wieczorem kolacji, a w nocy nie chce ani nic zjeśc ani się napic:no2: Dopiero o 5 rano zdecydowała się na mleczko:baffled: Wypiła, przytuliła się i słodko zasnęła. Tylko ja chodzę dziś do tyłu:oo2:
Megusku zaciskam kciukaski za smoczkowego potworka. Oby wam to jakoś poszło. Ja moją aktualnie uczę do łóżeczka. Powiem wam że w sumie to sama chciała. Wczoraj weszła do łózeczka i mówi tu aaaa. No to ją tam uśpiłam:wink:
Madzka wiem że to niefajne uczucie jak się okazuje że wyniki nie teges. Nie zamartwiaj się na pewno nie ma w tym twojej winy, to naturalne. Połykacie troszkę leków i będzie oki. :yes:

Dzień dobry Koffane:tak:

Amanda jakaś nie w humorze dzisiaj:dry: na spacerku grzecznie spała a jak się obudziła zaczęło się marudzenie :szok::szok::szok:
Trochę mi teraz pospała bo się koło niej położyłam i dałam jej cysia i tak sobie spała trzymając go w buźce a gdy go puściła to wstałam od razu zaczęła obudziła i koncertować :szok::szok::crazy:
teraz bawi się grającym misie ale niestety pewnie zaraz jej sie znudzi :-:)-:)no:

czesc dziewczynki:)) nie mam na razie czasu poczytac ale sie chcialam pochwalic, ze moja corusia wlasnie sie bawi sama na macie i wlasnie zobaczylam, ze juz sie sama odwraca z boczku na plecki- umiala tylko na prawy a teraz juz na obydwa:))i przekreca sie o 360 stopni:))

a tak wlasnie wyglada ta jej zabawa:)):laugh2:

Załączniki

• zabawy czas)) 006.JPG
    zabawy czas)) 006.JPG
    61,9 KB · Wyświetleń: 24
  • zabawy czas)) 009.JPG
    zabawy czas)) 009.JPG
    55,3 KB · Wyświetleń: 22
  • zabawy czas)) 008.JPG
    zabawy czas)) 008.JPG
    58,7 KB · Wyświetleń: 28
  • zabawy czas)) 013.JPG
    zabawy czas)) 013.JPG
    51,4 KB · Wyświetleń: 20
jestśmy. zaraz podoczytuje tylko się podzielę z wami - nie mieliśmy szczepienia bo Szymcio ma hemoglobinę poniżej 10 :-(i musimy brać żelazo, kwas foliowy i witaminę b6. Ponoć to normalne w tym wieku i nic takiego ale jakoś tak mi niefajnie

my mamy hemoglobine 11,4 a norma jest niby od 13,5... i nic nam brac nie kazali... musze sie podpytac lekarki na szczepieniu, bo na moje to i tak jest troche nisko...
trzymammy kciuki za szymonka!

sikoreczka my tez bedziemy niedługo bawic sie z łóżeczkiem... mały juz dłuzszy czas sam mi ładnie w łóżeczku zasypiał; niestety cos za cos - ząbkowanie to popsuło... w nocy jeszcze trzy razy ssie ode mnie piers, ale tak szczerze to mi sie marzy, ze kiedys przespi całą noc... tak bez usypiania i proszenia...

21kasia21 świetne fotki!!! pięknie sie mała rozwija

Madźka nie martw się, będzie dobrze:tak::tak:
Sikoreczka
świetne foteczki:tak:;-)
Najmłodsze członkinie rodzinki Twojej rodzinki przesłodkie :tak::-D

Stasie nasze kochane najlepszego dla was
Spóźniona podłączam sie pod życzonka dla Stasiów:tak::tak::tak: Wszystkiego naj najlepszegodla Was Bąbelki:tak::tak::tak:

aluśka a ja myślałam że ty długie włosy masz:tak::tak::tak:
anaconda miałam długie ale 12 marca ściełam:laugh2::laugh2::laugh2:
hey
Aluśka
a Ty jesteś moze czasem z lublina? bo październikóweczki z lublina chodza na aerobik z dzieciaczkami i tam jest jakas aluśka... pomyslałam od razu o Tobie, chociaz Ci aerobik nie jest potrzebny...
buziaki
RENIFER tak to ja z tymi Kobitkami chodzę na ten aerobik :tak::-D:-D
U nas ryk słabnie na moment jak go rozbieram, następnie przybiera na sile jak widzi przygotowania do kompieli i wyłącza się w wodzie aby włączyc sie z powrotem w ręczniku:tak::laugh2::laugh2::laugh2:
Bodzia u mnie ryk się nagłaśnia przy ubieraniu i rozbieraniu w kąpieli spokój a po kąpieli znowu sajgon:szok::szok::szok:
Reniferku dzieki za pamiec:tak::-) Czasem zagladam i podczytuje ale i nawet na zamkniety rzadko wpadam:zawstydzona/y: tak ja nadal 2 w 1 i mam juz dosc,boje sie ze znow przenosze ciaze i wywołaja mi porod:-( ja nie wiem juz co mam robic:sorry2: seks nie pomaga:no::no::no::no::no:
iwonka2006 spokojnego rozwiązania życzę:tak::tak::-D
Cześć dziewczyny.
Jak zwykle poczytałam co u was i połowy nie pamiętam:zawstydzona/y::sorry2:. Musiałabym cytować,ale wtedy post na całą stronę.
Jedno wiem napewno wszystkie fotki superanckie, dzieciaki śliczne, a mamy fajne lachonki;-):tak::tak::tak:.
Dziś moja córcia pisze test kompetencji...ciekawe jak jej pójdzie:confused:. Kube mam chorego. Wczoraj byłam na kontroli z Natalką i mówiła lekarzowi,że z Kuba gorzej to mi nie dał antybiotyku, a potem w nocy małego tak dusiło,że aż zwymiotował. Jak dziś poszłam z powrotem do lekarza okazało się,że już słychać w oskrzelach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. No i dostał ten antybiotyk.
iwona.c28 jak tam Natalii test poszedł?:tak:
Szybkiego powrotu do zdrówka Kubusiowi życzę:tak:
a tak wlasnie wyglada ta jej zabawa:)):laugh2:
kasia śliczną masz córeczkę:tak::tak::tak:

reklama
Do góry