anaconda27
styczniówka2006
A u nas Maja dzielnie się trzyma, jak na razie nie marudzi i spać jej się nie chce, zobaczymy co będzie dalej. Ja dopiero obiad gotuje bo niedawno wróciłyśmy ze spaceru

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestśmy. zaraz podoczytuje tylko się podzielę z wami - nie mieliśmy szczepienia bo Szymcio ma hemoglobinę poniżej 10 :-(i musimy brać żelazo, kwas foliowy i witaminę b6. Ponoć to normalne w tym wieku i nic takiego ale jakoś tak mi niefajnie
Madźka nie martw się, będzie dobrzejestśmy. zaraz podoczytuje tylko się podzielę z wami - nie mieliśmy szczepienia bo Szymcio ma hemoglobinę poniżej 10 :-(i musimy brać żelazo, kwas foliowy i witaminę b6. Ponoć to normalne w tym wieku i nic takiego ale jakoś tak mi niefajnie
Spóźniona podłączam sie pod życzonka dla Stasiów
anaconda miałam długie ale 12 marca ściełam
aluśka a ja myślałam że ty długie włosy masz![]()
RENIFER tak to ja z tymi Kobitkami chodzę na ten aerobikhey
Aluśka a Ty jesteś moze czasem z lublina? bo październikóweczki z lublina chodza na aerobik z dzieciaczkami i tam jest jakas aluśka... pomyslałam od razu o Tobie, chociaz Ci aerobik nie jest potrzebny...
buziaki
Bodzia u mnie ryk się nagłaśnia przy ubieraniu i rozbieraniu w kąpieli spokój a po kąpieli znowu sajgonU nas ryk słabnie na moment jak go rozbieram, następnie przybiera na sile jak widzi przygotowania do kompieli i wyłącza się w wodzie aby włączyc sie z powrotem w ręczniku![]()
iwonka2006 spokojnego rozwiązania życzęReniferku dzieki za pamiec:-) Czasem zagladam i podczytuje ale i nawet na zamkniety rzadko wpadam
tak ja nadal 2 w 1 i mam juz dosc,boje sie ze znow przenosze ciaze i wywołaja mi porod:-( ja nie wiem juz co mam robic
seks nie pomaga
![]()
iwona.c28 jak tam Natalii test poszedł?Cześć dziewczyny.
Jak zwykle poczytałam co u was i połowy nie pamiętam. Musiałabym cytować,ale wtedy post na całą stronę.
Jedno wiem napewno wszystkie fotki superanckie, dzieciaki śliczne, a mamy fajne lachonki;-).
Dziś moja córcia pisze test kompetencji...ciekawe jak jej pójdzie. Kube mam chorego. Wczoraj byłam na kontroli z Natalką i mówiła lekarzowi,że z Kuba gorzej to mi nie dał antybiotyku, a potem w nocy małego tak dusiło,że aż zwymiotował. Jak dziś poszłam z powrotem do lekarza okazało się,że już słychać w oskrzelach
. No i dostał ten antybiotyk.
kasia śliczną masz córeczkęa tak wlasnie wyglada ta jej zabawa)
![]()
SUPER GRATKIa tak wlasnie wyglada ta jej zabawa)
![]()