reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No nic, ja ide spac....
engel7.gif
maan20.gif

reklama
Ależ tu cichutko, puściutko...:blink:

czesc dziewczynki:)) nie mam na razie czasu poczytac ale sie chcialam pochwalic, ze moja corusia wlasnie sie bawi sama na macie i wlasnie zobaczylam, ze juz sie sama odwraca z boczku na plecki- umiala tylko na prawy a teraz juz na obydwa:))i przekreca sie o 360 stopni:))
Gratulujemy! :-) Śliczną masz tą kruszynkę.:tak:

Dobranoc Bodzinko. Kolorowych i baaaardzo przyjemnych snów.:-p:rofl2:

No, poczytałam Was, to może pójdę troche poprasować, bo za nie długo nie będę już miała gdzie trzymać rzeczy do prasowania.:rolleyes2:;-):-D

Dobry wieczór Lachony właśnie udało mi się dotrzeć do końca i zaraz pewne uciekam.
Wszystkie fotki,mamusie i dzieciaczki śłiczne
Iwona łatwego rozwiązania życzę
Madźa nie zamartwaj się będzie dobrze
Bodzia wklej kiedyśzdjęcie małeo kloszarda bo to prze3de mną i nie znaju takiego widoku
No mam nadzieję,że o niczym nie zapomniałam.
My jesteśmy na etapie szukania pracy dla m. bo tąma do 26 maja a miało być do końca czerwca i teraz na gwałt.Napisałam mu cv i list motywacyjny i powysyłałam mam nadzieję,że będzie odzew.trzymajcie kciki.
A randka z m. do bani a potem jeszcze bezczelnie zasnął a ja tak bardzo się starałam:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Dobry na wieczer:-p
Ludzie jaka jestem nabuzowana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba mnie trudne dni doganiają, bo wszystko mnie drażni:angry:
Małolaty już śpią. Madzia zasnęła dziś dosyc szybko, tylko 5 minut popłakała. Ciekawa jestem nocki, bo mleka znów nie wypiła:dry:

A ja dostaje szału z tym padłem co zwi się komputer no zaraz wywale g...za okno bo ileż można od 18 próbuję wgrać office i nie mogę bo dziadostwo nie chce ze mną współpracowac

reklama
jakbyś bez tego była mało zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Faceci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Miałam iśc jutro do przyjaciółki na grila a będzie ***** a nie gril Stary chory a mały cały dzień ryczał także pewnie będzie jutro to nasze padło ściąga z taką prędkością że w Wordzie CV napisze może w poniedziałek no do :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry