reklama
Ależ tu cichutko, puściutko...

Dobranoc Bodzinko. Kolorowych i baaaardzo przyjemnych snów.

No, poczytałam Was, to może pójdę troche poprasować, bo za nie długo nie będę już miała gdzie trzymać rzeczy do prasowania.
;-)

Gratulujemy! :-) Śliczną masz tą kruszynkę.czesc dziewczynki) nie mam na razie czasu poczytac ale sie chcialam pochwalic, ze moja corusia wlasnie sie bawi sama na macie i wlasnie zobaczylam, ze juz sie sama odwraca z boczku na plecki- umiala tylko na prawy a teraz juz na obydwa
)i przekreca sie o 360 stopni
)

Dobranoc Bodzinko. Kolorowych i baaaardzo przyjemnych snów.

No, poczytałam Was, to może pójdę troche poprasować, bo za nie długo nie będę już miała gdzie trzymać rzeczy do prasowania.

Dobry wieczór Lachony właśnie udało mi się dotrzeć do końca i zaraz pewne uciekam.
Wszystkie fotki,mamusie i dzieciaczki śłiczne
Iwona łatwego rozwiązania życzę
Madźa nie zamartwaj się będzie dobrze
Bodzia wklej kiedyśzdjęcie małeo kloszarda bo to prze3de mną i nie znaju takiego widoku
No mam nadzieję,że o niczym nie zapomniałam.
My jesteśmy na etapie szukania pracy dla m. bo tąma do 26 maja a miało być do końca czerwca i teraz na gwałt.Napisałam mu cv i list motywacyjny i powysyłałam mam nadzieję,że będzie odzew.trzymajcie kciki.
A randka z m. do bani a potem jeszcze bezczelnie zasnął a ja tak bardzo się starałam:-
-
-
-
-
-(
Wszystkie fotki,mamusie i dzieciaczki śłiczne
Iwona łatwego rozwiązania życzę
Madźa nie zamartwaj się będzie dobrze
Bodzia wklej kiedyśzdjęcie małeo kloszarda bo to prze3de mną i nie znaju takiego widoku
No mam nadzieję,że o niczym nie zapomniałam.
My jesteśmy na etapie szukania pracy dla m. bo tąma do 26 maja a miało być do końca czerwca i teraz na gwałt.Napisałam mu cv i list motywacyjny i powysyłałam mam nadzieję,że będzie odzew.trzymajcie kciki.
A randka z m. do bani a potem jeszcze bezczelnie zasnął a ja tak bardzo się starałam:-
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobry na wieczer
Ludzie jaka jestem nabuzowana

Chyba mnie trudne dni doganiają, bo wszystko mnie drażni
Małolaty już śpią. Madzia zasnęła dziś dosyc szybko, tylko 5 minut popłakała. Ciekawa jestem nocki, bo mleka znów nie wypiła

Ludzie jaka jestem nabuzowana

Małolaty już śpią. Madzia zasnęła dziś dosyc szybko, tylko 5 minut popłakała. Ciekawa jestem nocki, bo mleka znów nie wypiła

sikoreczka79
Anula ty zła ja zła kaman na browara
;-)

sikoreczka79
Och dzięki koffana:-) Tego mi trzeba
Ten mój Łoś poszedł i kupił sobie piffko a ja muszę się obejśc smakiem

reklama
jakbyś bez tego była mało zła

Faceci

Miałam iśc jutro do przyjaciółki na grila a będzie ***** a nie gril Stary chory a mały cały dzień ryczał także pewnie będzie jutro to nasze padło ściąga z taką prędkością że w Wordzie CV napisze może w poniedziałek no do 

Podziel się: