reklama
21kasia21
mamcia N&N :)
witam
ja jestem ale tylko chwile cos mi sie zdaje bo moja mala nie chce spac tylko plakac>>>>>>boze.....
anula833 trzymam kciuki za jak najszybsze znalezienie pracyNo mam nadzieję,że o niczym nie zapomniałam.
My jesteśmy na etapie szukania pracy dla m. bo tąma do 26 maja a miało być do końca czerwca i teraz na gwałt.Napisałam mu cv i list motywacyjny i powysyłałam mam nadzieję,że będzie odzew.trzymajcie kciki.
A randka z m. do bani a potem jeszcze bezczelnie zasnął a ja tak bardzo się starałam:--
-
-
-
-(

anaconda oj współczuję Ci bardzo:-A ja dzisiaj nie wytrzymałam bo mała tak się darła przed spaniem że myślałam że ją normalnie zabiję. Mąż ją uśpił a ja mam dość i dopóki mi nie przejdzie nie chcę się do niej zbliżać, chyba jeszcze nigdy tak mnie nie wkurzyła
Inna super że już prezentację zrobiłaśDzień dobry Lachony :-)
Wpadłam się przywitać z Wami, za 15 minut jadę :-( ale dzisiaj tylko do 17 :-)
Wczoraj kończyłam robić tą prezentację multimedialną na zaliczenie (pisałam Wam kiedyś) i udało się - dzisiaj tylko muszę nagrać ją na płytkę i jutro oddać i chociaż jeden przedmiot zaliczony ;-)
Kurde, właśnie sobie przypomniałam że muszę wózek z auta wyciągnąć...
Pogoda zapowiada się śliczna... Co mnie nie cieszy, bo aż żal w szkolnych murach siedzieć![]()

Biedactwo tulę mocno;-)Buuu przygryzłam ząba i boli buuuuuuuuuuuu

My po wizycie kumpeli i powoli szykuję nas na wyjazd a wcale nie mogę się za to zabrać najchętniej poszłabym spać a nie bardzo mogę. Dzisiaj gril a jutro jadę sprawdzić co brat zrobił z mieszkania rodziców przez te trzy dni i mus mu uzupełnić zapasy w lodówce

na pewno się ucieszy że przyjadę do niego na dwa dni;-);-)

sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam kochane!
Byłam dziś z siorką na butkowych zakupach. Troszkę się wpakowałyśmy, bo chyba wszyscy ludzie pomyśleli to samo i w sklepach były dzikie tłumy
Udało mi się kupic butki Adriankowi i sobie. Niestety na Madzie nic nie było
Mam nadzieje że w przyszłym tygodniu nabęde coś dla niej
Jeszcze nam M bezbutny został. Ma jutro do reala jechac i coś kupic.
Byłam dziś z siorką na butkowych zakupach. Troszkę się wpakowałyśmy, bo chyba wszyscy ludzie pomyśleli to samo i w sklepach były dzikie tłumy

OGŁOSZENIE
Szczególnie dla M Sikoreczki...;-);-);-)
Real jutro jest zamknięty, tak jak i Biedronka...Własnie dzwoniłam pytac moja mame a na Biedronce wielkie ogłoszenie...May na dworze byliśmy ale Marudka śpiący więc przyszlismy sie drzemnąć
Szczególnie dla M Sikoreczki...;-);-);-)
Real jutro jest zamknięty, tak jak i Biedronka...Własnie dzwoniłam pytac moja mame a na Biedronce wielkie ogłoszenie...May na dworze byliśmy ale Marudka śpiący więc przyszlismy sie drzemnąć

reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Bodzia dzięki za cynk
Mój by sie jutro wybrał i powrócił by baaaardzo zły

Podziel się: