reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moi drodzy,
Piszę z ogromną prośbą. Zapewne słyszeliście już kiedyś o fundacji "Mam Marzenie". Spełnia ona marzenia śmiertelnie chorych dzieci.
Jednym z marzycieli jest Mateuszek Lang ze Szczecina. W niedziele ma ósme urodziny, beda to prawdopodobnie jego ostatnie urodziny. Jego
marzeniem jest dostac pocztowki od wielu ludzi. Jesli macie chwilkę czasu, kupcie pocztówke, napiszcie kilka miłych słów i wyslijcie mu.
Was to bedzie kosztowało niewiele, a dla niego bedzie znaczyc ogromnie duzo. Oto adres:

Mateuszek Lang
ul. Wiślana 37
70 - 885 Szczecin

Roześlijcie tą wiadomość do kogo się da i ślijcie kartki ze wszystkich stron świata!!!
Pozdrawiam serdecznie,

FUNDACJA MAM MARZENIE

Serce się kraje Cara....
Jak tylko pójdziemy na dwór to zajdziemy na poczte i wyślemy karteczke.

Witajcie.
Wcyoraj wieczorem nie zajrzałam, bo mojemu m komp firmowy nie działał, więc się przesiadł na mój.:baffled: Ja za to troche poprasowałam, ale nie wszystko,botyle tego jest:szok:.

a oto foteczki ze spotkanka z Martuchą :tak::-D:-D:-D

To my :tak::tak:
martucha2zt6.jpg

Ja i Julek zaraz po przebudzeniu:-D:-D
martucha3ph6.jpg

Martucha i dzieciaczki :tak::tak:
martucha4cn7.jpg

Ja i dzieciaczki:tak::tak::-D
martucha1dh1.jpg

Julek zdejmuję czapkę Amandzi :-D:-D:-D
martucha5oz3.jpg

To na razie tyle :-):-):tak:
Super spotkanko.:tak: Dzieciaczki przesłodkie -Amanda śliczniutka, a Julek przystojniak.:-)

Słodziak Mały, do kochania doskonały, idealny wprost:-D

Karolek cudny.:tak:

a to mój mały mężczyzna wczoraj na łące na tle bezchmurnego nieba :-)
IMG_4709.JPG
Ależ on śliczny. Cudownego masz synka.:tak::-)

No dobra pierwsza tura leciiiiiiiiiiiiiiiiii
HPIM6557.jpg

balony ciemy
HPIM6566.jpg

karuzela
HPIM6572.jpg

Adrianek też
HPIM6576.jpg

przy fontannie
HPIM6578.jpg

z dziewczynkami
Fajny festyn.:tak: Dzieciaczki widać, że zadowolone.:tak: Wszystkie zdjęcia super.:-)

U nas był dziś odpust bo nasz kościól Stanisława jest. A właśnie
Stasie nasze kochane najlepszego dla was
Pryłanczam się do życzeń dla Staśków.;-)

tosz to małolata jest:-p Z twego rocznika;-) Ja tu starsza jestem:-D
O;-), to widzę, że taka sama różnica wieku jest między Wami, jak między mną a moją siostrą. Tyle, że to ja jestem ta młodsza.;-):-D

Megusek owocnego odsmoczkowania.:-)

Iwonka jak miło Cię widzieć.:-) Życzę szybciutkiego rozwiązania.:tak:

A teraz już zmykam, bo Grzesiek drze się w niebogłosy.:baffled::dry:

Cześć dziewczyny.
Jak zwykle poczytałam co u was i połowy nie pamiętam:zawstydzona/y::sorry2:. Musiałabym cytować,ale wtedy post na całą stronę.
Jedno wiem napewno wszystkie fotki superanckie, dzieciaki śliczne, a mamy fajne lachonki;-):tak::tak::tak:.
Dziś moja córcia pisze test kompetencji...ciekawe jak jej pójdzie:confused:. Kube mam chorego. Wczoraj byłam na kontroli z Natalką i mówiła lekarzowi,że z Kuba gorzej to mi nie dał antybiotyku, a potem w nocy małego tak dusiło,że aż zwymiotował. Jak dziś poszłam z powrotem do lekarza okazało się,że już słychać w oskrzelach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. No i dostał ten antybiotyk.

Co do spania to mój Kuba do niedawna też miał dwie drzemki - jak u Meg - ale go przestawiłam i teraz śpi raz od ok 13 - 15 i potem w nocy od ok 21do 7 rano i jest super. Do tego oduczyłam go kołysania w wózku i usypia w łóżeczku. Matko połowa roboty mniej;-):laugh2:

Miłego dnia dziewczyny:-)

Ale tu puściutko :eek:
Ja uśpiłam Grzesia pół godziny wcześniej niż zazwyczaj, bo nieznośny był okropnie.:dry:
Obiadek mam z głowy -bo dziś serwuje pierogi mojej mamy.:tak::-)
Poczytałam bajeczki Maćkowi, a teraz sobie zażyczył dalej oglądanie mini mini.:dry: Ech, mam syna telemaniaka.:baffled::crazy::sorry2:

Iwona trzymam kciuki za Natalkę.:-) I duuuużoo zdrówka dla Kubusia.:tak: A może postawisz mu bańki (bo o ile pamiętam masz kogoś w pobliżu, kto się tym zajmuje):confused: -moim chłopakom pomogło i szybciutko doszli do siebie.:tak:

Dużo zdrowia Natalce!!!!

A Kuba lamentuje, odcięłam poprzegryzany smoczek i mu pokazałam że zepsuty to chciał włożyć do buzi, potem wzięliśmy i Kuba wrzucił go do kosza na śmieci...nie wiem jak on dziś zaśnie.....

Witam wszystkie dzielne mamy siedzące w domach, ja niedawno dołączyłam do tej zacnej grupy i...mamy z czego być dumne !!!
Zrobienie zakupów, gotowanie, sprzątanie, pranie i prasowanie i jednoczesne uszczęśliwianie naszych pociech to nie lada wyczyn! Teraz to wiem... Ale wystarczy jeden słodki uśmiech i już mam nowe pokłady energii. Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuśki:-)

reklama
Dzień doberek!
Ja dziś z rana szaleństwo zakupowe:-p POjechałam z kuzynką do Tesco i kupiłam MP4 dla siostrzeńca na komunię. Myślę że młodemu spodoba się takowy prezent. Zaraz pomykam po synia. Odezwę się póżniej bo mi Myszka płacze amam.
Iwonka2006 miło cię znowu widziec. Nie zamartwiaj się kruszynka się za pewne zdecyduje wkrótce wyskoczyc:tak: Buziaczki dla was.
Iwonac.28 trzymam kciuki za Natalkę i dużo zdrówka dla Kubusia
Witam nową mamę.
Dobra spadam bo Madzia zaraz zje mnie:szok:

Do góry