reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bogna, tulam mocno i całuję :tak:Może to jakiś wirus?? U nas ostatnio panował wirus, który doprowadzał wszystkch do całodziennych posiedzeń w WC :sorry2: Mój ojciec 3 dni nic nie mógł zjeść, bo od razu w kibelku lądował, to samo jak się napił mięty czy czegoś innego...Oby jak najszybciej Ci przeszło :tak:
BUZIAKI DLA LOLKA OD OLIWIANKI :-)

A nie wiem, czy Wam pisałam - ten motolotniarz zmarł w szpitalu w niedzielę :-(. Wprawdzie wszysyc mówią że to lepiej dla niego, bo był w takim stanie że szok, ale smutne to zawsze jest, jak ktoś odchodzi, ktoś kogo się znało. A wczoraj widziałam jego żonę - wyglądała jak żywy trup :-(. W piątek 9 maja pogrzeb...A wiecie co jest według mnie najgorsze?? Że 2 dni po pogrzebie jego najmłodsza córka przystępuje do I Komunii :-(

A nie wiem, czy Wam pisałam - ten motolotniarz zmarł w szpitalu w niedzielę :-(. Wprawdzie wszysyc mówią że to lepiej dla niego, bo był w takim stanie że szok, ale smutne to zawsze jest, jak ktoś odchodzi, ktoś kogo się znało. A wczoraj widziałam jego żonę - wyglądała jak żywy trup :-(. W piątek 9 maja pogrzeb...A wiecie co jest według mnie najgorsze?? Że 2 dni po pogrzebie jego najmłodsza córka przystępuje do I Komunii :-(
jakie to smutne:-:)-:)-(

My zaraz obiadek będziemy jedli.:-) Grześ się obudził i przeszkadza mi pisać.:baffled:

Bodzinka biedactwo.Dużo zdrówka dla Ciebie.

Inna to straszne co piszesz.:-(

No i Grześ dorwał się do klawiatury;-): holk;'llklyyyyyyyyyyy6tfxda/.kvcdrggffff€
gm

Muszę się odmeldowac, bo mnie tak sennośc dopadła:szok: Dziś to mam dziń leniwca, nawet obiadek wczorajszy zapodam:laugh2: Zaraz będę Madzię budzic i po Adrianka śmigac. Słoneczko piękne wyszło więc pewnie spacerek zaliczymy:tak: Do potem Lachony;-)

Bogna, tulam mocno i całuję :tak:Może to jakiś wirus?? U nas ostatnio panował wirus, który doprowadzał wszystkch do całodziennych posiedzeń w WC :sorry2: Mój ojciec 3 dni nic nie mógł zjeść, bo od razu w kibelku lądował, to samo jak się napił mięty czy czegoś innego...Oby jak najszybciej Ci przeszło :tak:
BUZIAKI DLA LOLKA OD OLIWIANKI :-)

Straszne:-:)-:)-(

No dobra, idę się umyć, może jak wrócę to już ktoś będzie :tak:
Jestem tylko tyż sie picowałam;-):tak:,bo kluchy się zrobiły na głowie :szok:a pewnie prezenta na niedzielną Komunię zakupic pojedziem:tak::-).
Został mi tylko okno w salonie,ale stare odkręciło klamkę i nie da się jednego skrzydła otworzyc:no::wściekła/y::angry:,i firankę uprasowac i powiesic w sypialni.
Bodzia,może to tfu,tfu jelitówka:dry:?A może z nerwów:dry:?Ja tak zawsze mam przed czymś ważnym.

reklama
Do góry