reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam was mamuśki
my tez juz po spacerku rano porządki w domu zrobiłam bo od 7 na nogach jesteśmy
teraz junior śpi a córcia puzzle układa

a pogoda na północy piekna az sie z domu chetnie wychodzi

pozdrawiam

reklama
Ja już do Was pisałam z rana, ale jak dałam "zatwierdź odpowiedź", to nagle neta wcięło.:baffled::crazy: Okazało się potem, że Grzesiek mi kabel ruszył.:dry::wściekła/y: Bo nasz kabel łączący ze "światem" to strasznie porozwalany i wystarczy czasem lekko dotknąć i internet ucieka.:angry::wściekła/y::-:)dry:
U nas ładnie słoneczko świeci, ale wieje.:sorry2:

Sikoreczka śliczne fotki i dzieciaczki na nich.:tak: Mamusia tyż fajna.;-):rofl2:

nie było źle wydał z siebie jeden ryk krótki ale dwa grochy poleciały po policzkach:-:)-(śpi grzecznie:tak::tak:
Tulaski dla dzielnego Szyma.:-)

No też mi się wydaje, że w tym mini zoo podczas walki o traktorek :-D A wygląda gorzej, wczoraj w czasie kąpieli rozmiękło i znowu krew leciała :sorry2:.
Biedna Oliwianka.:-( Buziaczki dla niej.:blink:

A ja Grzesia uśpiłam, zukę z Maćkiem zjedliśmy, pranie powiesiłam, ziemniaczki obrałam, to teraz czas na kawkę.:-) Ma któraś ochotę?

Zaraz jeszcze jakieś fotki powklejam :tak: Muszę przeszukać, bo natrzaskałam w tym Zoo 320 zdjęć :szok:
Gołąbki się gotują, krupniczek się gotuje :tak:. Ale znowu full naczyń w zlewie :dry: - będę chamska i zostawię tę przyjemność tym razem małżowi :tak:;-)
Kurczę, muszę koszulkę przebrać, bo się cała upaprałam :zawstydzona/y: jak prosiaczek

Bodzia, dzięki za zaproszenie Olinki na rosołek, ale Jacek na szybko pojechał do sklepu i kupił co trzeba. A teraz moje Potworzysko śpi :-)

Martusiu, pamięć Cię nie zawodzi - mieliśmy kupować zmywarkę, ale kupiliśmy auto i mój małż powiedział, że niestety, jeszcze trochę na tę cudowną rzecz muszę poczekać, może w przyszłym miesiącu :tak:. Ale mam nadzieję, że używając mojego uroku osobistego i kilku sztuczek dodatkowych uda mi się go namówić na to szybciej :-D

reklama
Jeśli można to ciapucino poproszę;-).
Proszę bardzo:
capucino.jpg

Trochę z poóźnieniem, ale musiałam Grześka dośpić, bo obudził się po niecałej godzinie z wrzaskiem. W nocy też co dwie godziny się budził.:baffled: Nie wiem co to może znów mu zęby idą? :confused::dry:

Inna ja jestem.:-)

Do góry