reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My za pół godzinki idziemy na spacerek :tak:. Obżarłam się gołąbkami i krupnikiem :no:, ledwo się ruszam :sorry2:
Oliwka też wcisnęła michę krupniku, trochę gołebia ode mnie. A później nawaliła w pampka :-D. Więc od razu ubrałam ją w ciuszki na spacer ;-)
Od wczoraj dochodzę do wniosku, że nie mam w co się ubrać :no:. Masakra. Ciepło się zrobiło a ja nie mam co na siebie włożyć:no:. I to nie jest to, że mam za dużo ciuchów i nie wiem co wybrać, po prostu nie mam nic :no:. Podjęłam więc męską decyzję :laugh2: - większą część wypłaty przeznaczę na zakupy dla siebie :tak:. Należy mi się w końcu, prawda?? Dzisiaj np. chciałam ubrać białe spodnie, ale nie mam co założyć na górę :baffled:. I chcąc nie chcąc muszę czekać aż mi czarne gacie wyschną, bo cała reszta spodni w praniu.

reklama
Bodzia, dziekoowa za płytkę z fotkami :tak: Buziaczek espeszjali for ju ;-)
Idę gatki prasować i je na doopkę zaciągnąć, bo idziemy już pa pa :tak:

Do później Lachonki :-)

Wybaczcie że Was tak zaniedbuje:sorry2:

Nockę mieliśmy całkiem niezłą Amanda zrobiła pobudkę dwa razy o 1.00 i o 5.30:tak:
a wczoraj byłam na aerobiku na siewnej z kobitkami z forum regionalnego było bardzo fajnie i już czuję skutki (mam zakwasy na d..pie:laugh2::laugh2::laugh2:)

Pozdrowienia z Krakowa!
Meg super foteczka:tak::tak:
Marta świetne foteczki z komunii
Tak się zmieniał Lol

Zaraz po urodzeniu:tak:4.11.2006

Ma pół roczku. 4.05.2007:-D

Roczek 4.11.2007

1,5 roczku, 4.05.2008:tak:
Jaki wyspany z rana:sorry2::sorry2:
Bodzia przystojniak z Karolka jak a lala:-D:-D
Wszystkiego najlepszego dla Karolka
Dużo, zdrówka, szczęścia
i słodyczy spóźniona
auśka życzy:tak::-D
19bp5.gif

A co do pocałunków...No to owszem, były... A oto dowód :

Bodzia a nic na temat lwa nie napisałaś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D?? A raczej na temat Pawła i lwa :rofl2::laugh2:
ale słodki pocałunek :-D:-D:-D
To mi Bodzia na GG napisała:Pan Paweł włożył łape do kaltki i klepnął lwa w dupe,żeby się obudził, obie z Martyną prawie zawału dostałyśmy.
Bodzia gratki dla małża za odwagę:-):-):-)
Bo wiecie co, lew smacznie spał, a co to za radocha robić fotki jak lew śpi, to Paweł chciał go obudzić. Najpierw rzucał małymi kamyczkami albo kawałkami ziemi, a jak lew nie zareagował to go klepnął...A lew jak się nie zerwał, jak nie ryknął...:szok: Bodzia blada, ja blada... Serce w gardle... No masakra, myślałam, że naprawdę na zawał zjadę :szok: Ale męża Bogna ma dzielnego :-D
też bym zawału dostała:szok::szok::szok:
Aluśka,koffana,czy masz jakieś plany na czwartek tak do południa?
Marta do południa mam wolne jedyny plan wyjść na spacerek:tak:
a na 17 wybieram się na aerobik

Jezdem ale jakoby Was żadnej:dry::no::no:Sikoreczka ale suwaczka masz:szok::szok:a bioderkami jak trząchasz:szok::-D:-DBodzia a Ty herbatki gorącej popij na brzucha i sucharka na deser:sorry2:
My dzisiaj zafundowaliśmy sobie długaaaaśny spacer - odwiedziliśmy z Szymkiem tatę w pracy, zrobiliśmy zakupy na ryneczku. ze 4 godziny nas nie było. nogi mnie bolą jak cholera a młodzieniec śpi:tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: Normalnie trzymacie,bo zatłukę.:angry::angry::wściekła/y:.Ja mu dam rower,2 razy przejechał sam przez jezdnię rowerem :no:i spacer się skończył a rower wylądował na tydzień w piwnicy,na komputer też karę ma.

Stare wróci późno,bo pojechał do szefa rozmówic się z robotą,chamidło nie płaci dostawcom za materiały i przestoje w robocie są,a tak wogóle to mój był do 1-go maja na urlopie bezpłatnym a do pracy chodził i przynosił po 200-250zł/tydzień.
Ma możliwośc wyjechac do W-wy i na niedzielę by tylko wracał,ale kasiorka 150zł/dzień

Jutro z gazetą DZIENNIK POLSKA EUROPA ŚWIAT jest płytka edukacyjna dla dzieci z Aidem Media,postacie z bajek(Reksio,Bolek i Lolek,Koziołek Matołek) uczą liczenia,literek,kolorów,angielskiego.Cena gazety z płytką 5,99

Sikoreczka ale suwaczka masz:szok::szok:a bioderkami jak trząchasz:szok::-D:-D
My dzisiaj zafundowaliśmy sobie długaaaaśny spacer - odwiedziliśmy z Szymkiem tatę w pracy, zrobiliśmy zakupy na ryneczku. ze 4 godziny nas nie było. nogi mnie bolą jak cholera a młodzieniec śpi:tak:
no ja tu tak wyginam śmiało ciało i już myślałam że nikt nie zauważył:dry::laugh2: No wy to mieliście super spacerek:tak:
My byliśmy troszkę na placu zabaw, ale trzeba było szybko wracac. Adrianek wyszedł z przedszkola troszkę spocony a na dworku wiatrzychoooooo:baffled:

reklama
Do góry