reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Fju fju Martucha ślicnie ci:tak::tak:
Aluśka no i super że się mężuś postawił. Co niby wy od roboty jsteście, a oni będą wam odpłacac:dry:
Inna tak jak pisałyśmy spotkajmy się koło zoo na przeciwko kas. Tylko mam małą prośbę: możemy przełożyc na godzinę 12? Bo nie wiem czy się z moją dziatwą wyrobię wcześniej:baffled: Jutro jak Bodzia będzie to się dokładnie zgadamy we trzy:tak::-)

Aluśka i bardzo dobrze.:tak: Dzielny chłopak z tego Twojego męża.;-):rofl2:

Marta a z czego mamy się śmiać?:eek: Ślicznie wyglądasz.:tak::-)

A mnie chyba jakiś moralniak ścignął. Czuję się dziwnie: jak przed niezapowiedzianą kartkówką na którą nic nie umię:baffled::dry: Cyce mam twarde, ale jeszcze nie bolą. To chyba z tego te uczucie:confused2:

Marta a to pokazałaś te najładniejsze czy najbrzydsze???:rofl2::rofl2:
A nie te co najdalej mieszkaja co by Ci Małża nie bałamuciły:rofl2::rofl2:Ale czuje się zaszczycona;-)
Tylko te co na NK są:tak:.

Boshhhhh Marta jak poszła się wylaszczyć to ją wcięło:szok::szok::szok:boje się , że to już nie będzie dawna Martusia tylko Lachon nad Lachony:dry::-D:-D:-D
Bo fryzjerka to 2 wioski przed teściami mieszka a takowa sobie trwałą strzeliła,dałyśmy po 25 zeta każda.:tak:
Rano przed wyjazdem Jul zrzucił ze stołu miseczkę porcelanową i podzieliła los kubka.
Od fryz pojechałyśmy do siorki M,bo zakupiłam jej w ciuszkach zajefajną bluzeczkę :tak:do kompletu do białej lnianej spódniczki.Zabrałyśmy jej córkę do teściów i niedawno odwieźliśmy,poza tym ładowałam z Mirkiem ziemniaki do worków,bo jutro będą wysadzane i rano znowu gnamy na Wojniaki:dry:.
Jul się przełamał albo wsiowe powietrze zaostrzyło mu apetyt,bo pochłonął 150ml kaszy na mleku.A wcześniej 1 mielonego,u fryz 3/4 słoiczka (po selerze z Rolnika) kaszy jęczmiennej z sosikiem i 1 krówkę u chrzestnej.
Na jutro to wyleniwię się z gotowaniem - kupię słoiczki,bo dziadek ma zaserwowac nam obsiewanie ogrodu:angry:.

Wiecie co ja się już pożegnam, bo ledwo siedzę.:baffled:
Dobranoc.
1142462508dobranoc_piesek.jpg

reklama
Do góry