reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A mnie w ramach Świeta Pracy PPD dopadło. :-p:zawstydzona/y:Pranie juz sie pierze i dwa nastepne czekaja w kolejce, w pokoju tak poodkurzana podłoga że lizać ją można, i okno juz prawie umyte.:happy::szok:Patrze podejrzliwym wzrokiem na lodówkę, pewnie ją też trzeba umyć, ale na szczęscie juz mi przechodzi.:-) M tez w pracy, także zaraz popędzimy ze Stanisławem na spacerek i dokarmianie kaczek, gołębi itp.
A wczoraj (jeszcze raz dziękuję ślicznie za wszystkie życzenia),:-D:-):-D najpierw przyszła moja siostra na kawkę, :tak:potem m wrócił z pracy z bukietem róż i poszliśmy do centrum co zaowocowało sandałkami, spodniami i bluzeczką.:-)

Ja już prawie normalnie żyję tylko mnie wszechogarniająca sennośc ma:baffled: Siorka ma żyje ale co to za życie. No cuż nikt jej pic z mym chopem nie kazał;-):-p Idu prasowanko dla mej dziatwy zrobic i pomykamy do parku. U nas dziś festyn

Lolo spi ja capuccinko łykam i Housa ogladam.Zaraz zupy łykne i zdejme jedno a rozwiesze drugie pranko:-D

jesteśmy po spacerku. zmarzłam normalnie:baffled:słonko gdzieś zapiło dzisiaj i nie za specjalnie ciepełko jest:dry:Szymcio już po obiadku relaksuje się przy ksiazce o 3 misiach:-D;-)a ja pije cieplutka kawkę z mlekiem:tak::tak:
sikoreczka ja tyz muszę dzisiaj w romans z decha do prasowania uderzyć:angry:miłego wypadu festynowego:-):-)
Kasia , ja po porannym lenistwie, stwierdziłam, że nie ma lepszego sposobu na świętowanie 1 maja niż PPD:rofl2: okno w sypialni czeka, pranko dochodzi i odkurzanko w planach:blink::tak:pochwal się zakupami Lachonie irlandzki:tak::-D

Boshhhhh Marta jak poszła się wylaszczyć to ją wcięło:szok::szok::szok:boje się , że to już nie będzie dawna Martusia tylko Lachon nad Lachony:dry::-D:-D:-D

reklama
Witajcie! Festyn fajny, tylko sie nam pogoda zepsuła i zimnica była:baffled: Nie byliśmy za długo bo dziewczynki marudziły. Adrian był zachwycony, zabrakło jednak worka pieniędzy na jego zachciewanki:dry: Madzia zatrybiła że cyca nie dam i marudzi. Chce tylko mnie, chodzi za mną i płacze cyca daj:zawstydzona/y: Trzeba to przetrwac:tak: Idu sprzątac sajgon. Małe wszystkie zabawki wywaliły:szok:

Do góry