reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jak zwykle kukam se sama z sobą:dry:idę wskoczyć pod prysznic i jedziemy z Szymkiem na spacerek:tak:może jakoś odczarujemy tę pogodę i znowu wyjrzy słonko:confused:bye now
36_1_39.gif

reklama
Widze,że wszystkie się wycieczkują.Mysmy byli na zakupach żywieniowych.Przy okazji musiałam podejść na targ po rajstopy i Małz zakupił mi ponczochy kabaretki na wesele(podlizuje się).Ale jak przymierzyłam to może się okazać,że do lipca nie uzywane nie wytrzymają..Bardzoooo mu sie bowiem nóżka w nich podoba...BARDZOOOOO:-p:-p:-p

Widze,że wszystkie się wycieczkują.Mysmy byli na zakupach żywieniowych.Przy okazji musiałam podejść na targ po rajstopy i Małz zakupił mi ponczochy kabaretki na wesele(podlizuje się).Ale jak przymierzyłam to może się okazać,że do lipca nie uzywane nie wytrzymają..Bardzoooo mu sie bowiem nóżka w nich podoba...BARDZOOOOO:-p:-p:-p
Bodzia super są te butki.Mąż nadrabia wczoraj?a co niech się stara;-);-);-):-D a ciuszki Lolka supcio:-D
Inna zdrówka dla Olinki a foty z koncertu super
Marta śliczny fryz:tak::tak::tak:i wszystkiego naj dla Jula i smacznego dla Małego na stałe;-):-D:-D:-D
Sikoreczka fajne zdjęcie
Gratki dla odcycujących;-)
My dziś w domku czekamy na gości a taka piękna pogoda....Wczoraj cały dzień u babci byliśmy,mały się bawił na huśtawce i wielką radochę miał później wkleje foty
za to dziś Staś przechodzi samego siebie wyje i wyje teraz udało mi się go uśpić ciekawe na ile:confused::rolleyes2:

Pilne!!! Oddam dziecko w dobre ręce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Już nie mogę tego miauczenia słuchać, ten Potworek sam nie wie czego chce...Raz chce pić, za chwilkę już nie chce. Chce lalkę, za chwilę się drze i rzuca lalką bo już nie chce. Wspina się na krzesełko i wyłącza dekoder. Jak mówię że nie wolno, bo upadnie, bo ją prąd kopnie to naciska w dzikim szale wszystkie guziczki od dvd i dekodera i amplitunera :crazy:...RATUUUUNKUUUUUUU, co to za dziecko jest :wściekła/y:

U nas pogoda całkiem całkiem, tylko wiatrzycho niefajne.

Poza tym J. był przed chwilą i mówił, że ten motolotniarz ma do tego wszystkiego połamany kregosłup... Kurdę, naprawdę fajny facet z niego, zawsze uśmiechnięty, lubił pożartować, zawsze jak mnie spotykał to się pytał co u mnie itd a uczył mie tylko 2 lata i tak dobrze mnie pamiętał :tak:. Nawet nie chcę myśleć, co czuje jego żona i 4 córki :no:

Pilne!!! Oddam dziecko w dobre ręce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Już nie mogę tego miauczenia słuchać, ten Potworek sam nie wie czego chce...Raz chce pić, za chwilkę już nie chce. Chce lalkę, za chwilę się drze i rzuca lalką bo już nie chce. Wspina się na krzesełko i wyłącza dekoder. Jak mówię że nie wolno, bo upadnie, bo ją prąd kopnie to naciska w dzikim szale wszystkie guziczki od dvd i dekodera i amplitunera :crazy:...RATUUUUNKUUUUUUU, co to za dziecko jest :wściekła/y:

U nas pogoda całkiem całkiem, tylko wiatrzycho niefajne.

Poza tym J. był przed chwilą i mówił, że ten motolotniarz ma do tego wszystkiego połamany kregosłup... Kurdę, naprawdę fajny facet z niego, zawsze uśmiechnięty, lubił pożartować, zawsze jak mnie spotykał to się pytał co u mnie itd a uczył mie tylko 2 lata i tak dobrze mnie pamiętał :tak:. Nawet nie chcę myśleć, co czuje jego żona i 4 córki :no:
ten wypadek to naprawdę straszny a jego rodzinie strasznie współczuję, Tobie też bo podejrzewam,że Ciebie też to dotknęło:-:)-:)-:)-:)-(
A jak znajdziesz dobre ręce daj znać dorzucę Stasia

Dawać mi tu marudków:tak::tak:Tylko w strych ciuchach;-)Wypuszcze ich z moim na plac bo idziemy:-D
Wiecie ogladalismy na targu śliczne sandałki dla Lola...Niedrogie nawet, porzadne..No i najmniejszy r.25:crazy:Na niego zdecydowanie ze duże choc nosi 24:dry::dry::dry:Buuuuuuu:-:)-:)-(

Anula, Martyna ja bym sie chętnie miauczkami zajęła ale dzisiaj mam i tak urwanie głowy z pakowaniem pieczeniem ciasta czekoladowego no i swoim własnym jęczydłem:sorry2::sorry2:
Bodzia mnie te kabaretki do tych butków nie bardzo:no:ale to tylko moja opinia jesli ty sie dobrze czujesz to luuz a męż szaleje pewno:-p:-D:-D

a tak w ogóle to juz wrócilismy . wiejeeee u nas osobliwie:baffled:ale ciepło w słonku jest jak nie ucieka. obiadek grzeje:tak:

reklama
Na szczęscie Potworzysko zasnęło a tym samym dało mi czas na kąpiel :tak:

Ale przed chwilą znowu się wściekłam :wściekła/y: Tydzien temu kupiliśmy cyfrową ramkę Philipsa, ale jakoś tak zeszło, że dopiero dzisiaj ją rozpakowałam, i co się okazało ?? Że w środku brak ramki i zasilacza :wściekła/y:. Prawie 400 zł daliśmy :crazy:. Najprawdopodobniej trafiło nam sie pudełko z którego ramka była wyciągnięta na wystawę :wściekła/y:. I teraz nie wiadomo czy uznają nam reklamację czy nie... Ja pitolę, nauczka na przyszłość - zawsze sprawdzać w sklepie takie rzeczy :wściekła/y:. No, ale może jak policzą wszystkie ramki i sprawdzą stan w komputerach to zobaczą, że coś nie gra, bo sprzedana ramka a w sklepie o 1 za dużo :dry:. Mam przynajmniej taką nadzieję :sorry2:. Kurde, kurde, kurde, kurde, żeby nie powiedzieć gorzej :wściekła/y:

Do góry