reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Na koncercie było zaczepiście :tak: Wkleję fotki jutro, bo dzisiaj rodzinny wieczór ;-).
No i idę sobie zapodać kolacyjkę ;-) - frytki z paluszkami rybnymi :-D

Za mało ma roboty:angry::angry:Mój małz to osobnik, który jak za długo siedzi w domu to mu odbija palma..Czepia sie o wszystko a do tego chyba myśli,że jestem jego maleńkim dzieckiem.Smarkacz jeden:crazy::crazy:Uuuuuu Jak się wkurzyłam...Dawno tak się nie wnerwiłam....Mówiac najkrócej próbujr mną rządzić i komenderowac..No i jeszcze czego???
Jak się wygadałam to mi lepiej.Oddycham spokojnie....Niedługo znowu będzie kochany..Trzeba to przetrzymac...Nie dać sobie wejść na głowe...Oooo

Bodzia głęboki oddech i pamietaj: "Facet to gorszy gatunek człowieka":tak::tak::tak:
Inna super że wam się koncert udał:-D A jak Potworek? Lepiej coś czy ją rozkłada:confused:
Madziulka padła z wielkim krzykiem:-(Strasznie cycy chciała, ale byłam twarda. No nic zobaczymy nockę:zawstydzona/y:

Hejka Kochane:biggrin2:
Wpadłam tylko powiedzieć że wyprowadziłam się jakis tydzień temu do mamy bo z Francji wróciła i dlatego mnie nie ma:biggrin2: Za jakieś 2 tygodnie wróce i będe na bierząco:biggrin2: Puki co życze pięknej pogody i zdrówka dla wszystkich:biggrin2:

Bodzia głęboki oddech i pamietaj: "Facet to gorszy gatunek człowieka":tak::tak::tak:
Inna super że wam się koncert udał:-D A jak Potworek? Lepiej coś czy ją rozkłada:confused:
Madziulka padła z wielkim krzykiem:-(Strasznie cycy chciała, ale byłam twarda. No nic zobaczymy nockę:zawstydzona/y:

Szczerze mówiąc nie wiem, czy ją coś rozkłada czy nie :sorry2:. Z nosa cieknie, troszkę kaszle ale zachowuje się jak zawsze :tak: - czyli "wszędzie mnie pełno, pogadajcie sobie a ja i tak narozrabiam". Temperatury nie ma, więc myślę, że będzie ok. Gdyby tylko chciała syropek i kropelki przyjąć to byłoby cudnie...

Dziewczyny - tzn. Sikoreczka i Bodzia - jak się umawiamy?? Trzeba coś ustalić, bo niedziela tuż tuż...

Witam wieczorową porą:tak::-D

Pogoda u nas dziś bardzo brzydka lało że szok:wściekła/y::no: także cały dzień w domciu spędziliśmy :-(

Teście ze szwagrem pojechali na wieś :laugh2: więc mamy luz:-D:-)
Najlepsze był wczoraj motyw z teściową:laugh2::laugh2: mamuśka powiedziała żebyśmy jutro do nich przyjechali pomóc na działce :baffled: a Przemek do niej że już mamy inne plany (jedziemy na urodzinki synka mojej psiapsiółki) a długi weekend ma po to żeby odpocząć a ta że wizytę możemy odłożyć i że należy wsiąść się do roboty :wściekła/y::wściekła/y:
a małż do niej że ma to gdzieś pola nie chciał i nie będzie przy nim robi i żeby zagonili Maćka z Radkiem jak oni tacy chętni byli do ziemi :rofl2:
ale się wpieniła że sie synuś postawił :laugh2::laugh2::-p
pewnie myśli że ja go tak nakręcam :-D:-)
mam to gdzieś:laugh2::laugh2::laugh2:
....też mi to nie pasiło pojechać tam bo to oznacza zapierdziel od rana do wieczora:crazy:
a Amandzia z dziadkami by siedziała:szok: :crazy:
nie ma mowy he he :-D:-D:-D

Przyjemnego długiego weekendu Wam życzę:tak::tak::tak: i spokojnej nocki :tak::tak::tak:
papatki :tak::-)

reklama
Witajcie dziewczynki.
W końcu przebrnęłam przez wczorajsze i dzisiejsze posty. A trochę tego było.:tak:

Na poczatek składam spóźnione acz szczere życzenia dla Kasieńki -zyj 100 lat w szczęściu, zdrowiu i miłości. Niech Twe chłopaki na rękach Cię noszą.:tak::-)

Obiecane fotki Lolka-budowalańca.Małża mam w domku więc tylko z doskoku.Fajne zakupki zrobiliśmy.Buty na wesele już mam:-D:-D
Nie no pomocnik pierwsza klasa.:tak: Pewnie dlatego tak szybko ten remoncik Wam poszedł.:rofl2:

Takie o to buciki:tak::-D:-DNawet daje rade w nich chodzić....
Śliczne buciki. Bardzo mi się podobają.:tak:

A teraz Matki doświadczone powiedzcie mi ile dni utrzymuje się wysypka o trzysdniówce? Prawdopodobnie przeszliśmy pierwszą i młody obsypany drugi dzień.
Teraz to już za późno, ale u Maćka wysypka trwała niecały jeden dzień, a przy Grześku na trzy dni go wysypało.
Fakt urodziłam Pati 6 dni po mojej osiemnasce, wiec możecie sobie o mnie pomyśleć co nieco, ale jakoś sobie poradziliśmy, i dziwne może wam sie to wyda ale to nie wpadka, oboje chcieliśmy dzidziusia i pod wpływem impulsu stało sie, dopiero potem były myśli że to w tym wieku. Najpierw działaliśmy potem myśleliśmy.:-D
A u nas Maciek "wyskoczył" pare dni po ślubie cywilnym (nie cały tydzień po się dowiedzieliśmy) i nie którzy myśleli (lub myślą;-)), że z tego powodu ten ślub, bo niby po co osobno cywilny i kościelny.;-):-p A my planowaliśmy trochę nacieszyć się sobą zanim powiekszymy rodzinę, ale nie żałujemy.:no::-)

Takie kompleciki Lolo ma:tak:
Ogrodniki z bluzką od babci a moro komplet kosztował 22 zł..To chyba nie tak dużo???
Fajniutkie. Ślicznie Lolo będzie wyglądał.:-)

Julianku

Aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny...
mis_33.gif
I ja się dołanczam do życzonek dla Julianka.:blink:

Witam Nio ale jestem zadowolona Madzia nie dostała w nocy cycy:-D Obudziła się tylko raz, pokrzyczała, pobuntowała się, ale zasnęła.
No to super.:tak: Trzymam kciuki oby następne noce obeszły się bez cyca.:-)

:crazy::crazy::crazy::crazy::no::no::no::no::no:
NIE ZNOSZE FACETÓW A W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI MOJEGO M
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj, biedaczko. Tulę mocno. Nie nerwuj się, bo nie warto.:no:

I już nie wiem co jeszcze pisać.:baffled:

Do góry