reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Meg masz rację w 100%!!!!!!! Nie jesteś inna, bo ja też uważam że udawanie nie ma najmniejszego sensu;-)nie rozumiem po jaka cholere udawac orgazm... jaka przyjemnosc z tego ze idzie sie do lozka z kims poudawac? ...moze ja jakas inna jestem ;-) Kasia jak myslisz? ;-)
Meg masz rację w 100%!!!!!!! Nie jesteś inna, bo ja też uważam że udawanie nie ma najmniejszego sensu;-)
Sikorka moze trza otworzyc Kluz Zaspokojonych Domowek ;-)
Kuba sie sam ladnie bawi i mi nie wisi nad komputrem... alez sie ciesze! :-)
Agatka_BB
IX Lachon BB
Meg masz rację w 100%!!!!!!! Nie jesteś inna, bo ja też uważam że udawanie nie ma najmniejszego sensu;-)
nie rozumiem po jaka cholere udawac orgazm... jaka przyjemnosc z tego ze idzie sie do lozka z kims poudawac? ...moze ja jakas inna jestem ;-) Kasia jak myslisz? ;-)
Czasem trzeba;-)
Sikoreczka alez z ciebie piekny Lalus a z Madzia przynjamniej nie bedziesz miala problemow jak ja bedziesz chcial wyslac do przedszkola, skoro taka chetna
sikoreczka79
No pewnie że możemy;-)Sikorka moze trza otworzyc Kluz Zaspokojonych Domowek ;-)
Kuba sie sam ladnie bawi i mi nie wisi nad komputrem... alez sie ciesze! :-)
Madzia męczy tubisie już drugi raz lecą
sikoreczka79
a tak mnie dziś na niebiesko wzięło A z Madzią mam taką nadzieję że nie będzie problemów z pozostaniem. Ona nie za bardzo żeby z kimś zostawała i trochę się obawiam. No ale jeszcze trochę czasu mamy więc pożyjemy, zobaczymySikoreczka alez z ciebie piekny Lalus a z Madzia przynjamniej nie bedziesz miala problemow jak ja bedziesz chcial wyslac do przedszkola, skoro taka chetna
reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
No Meg z ust mi to wyjęłaś. No zdarza się czasem tak że nie ma tegoż orgazmu, ale nastepnym razem jest 2 razy i jest git. A po co udawać?? To chyba wówczas cały związek jest udawany....nie rozumiem po jaka cholere udawac orgazm... jaka przyjemnosc z tego ze idzie sie do lozka z kims poudawac? ...moze ja jakas inna jestem ;-) Kasia jak myslisz? ;-)
Podziel się: