reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Maciek też tak miał.:tak: Ignorowałam i po jakimś czasie mu przeszło. A teraz też czasem mu się zdarzy przeklnąć. Wtedy mu tłumaczę, że tylko dorośli tak mówią i tylko w tedy, gdy się zdenerwują. A ostatnio podobno przeklnął (tak jak twój synio) przy babci i mojej siostrze, gdy pare kropelek moczu spadło mu na majteczki.:sorry2: Siostra zwróciła mu uwagę, a on na to, że tak się mówi jak się posika.:baffled::sorry2:.

Dziekuje za rady. Aż sie zaksztusilam jak przeczytalam dlaczego mały przeklął:-D

A wóżek mam jakiś picolo czy coś w tym stylu... ale nie ma łączonej rączki wiec na niego nie trafisz;-)

reklama
"W związku z pracami nad przyspieszeniem działania serwisu, trwa przerwa do godziny 13:45, przepraszamy i zapraszamy ponownie rano…"
Wiecie co ja weszłąm na strone o 13.45 dokładnie i jajakś zamulona chyba bo nic nie rozumiem..

"W związku z pracami nad przyspieszeniem działania serwisu, trwa przerwa do godziny 13:45, przepraszamy i zapraszamy ponownie rano…"
Wiecie co ja weszłąm na strone o 13.45 dokładnie i jajakś zamulona chyba bo nic nie rozumiem..
już do 16.:baffled:

A ja wybieram się z chłopakami na spacerek. -Pod warunkiem, że Maciek w końcu skończy jeść (je już ok.0,5 godz.:wściekła/y:).:baffled::crazy:
No to do wieczora! PA.

hej dziewczynki:) i znow internet nam zanika wiec pisze dopoki moge:)) u nas z nowosci to to, ze bylysmy z Nicolka dzis w health centre na szczepionce i zwazyc mala:)) a wiec wazenie poszlo bez placzu-juz nasze kochanie wazy 5 90:))ale szczepionki....ojej ojej tak biedna plakusiala, ze az mi sie chcialo plakac razem z nia...:(ale na szczescie juz zasnela i sobie slodko spi:))

hej wam
Widze tu jakos czerwono,burzowo,,laski w nerwach,heee;-),,usmiech i be znerw.
u mnie fajna pogoda,a ja korki odwołałam,bo nei chce mis ie z ta dziewcyznka siedziec,,i mam luzik...

Bodzia jak tam podanie,,pisze sie,,?;-)
ludzie co sie dzieje,w tych szkołach,,hm...a te 2 miesieczne no sozk,,,
no co ja widu,,tu o orgazmach,mheheee

witojta wszystkie lachony;-):-):-) jestem bo już mnie niektóre szukały słyszałam;-);-)Psiapsiółka poleciała do domku:-:)-(i znowu przyjdzie nam dzielić rozłąkę przez 2 miesiące:-:)-(Ja od wczoraj wieczora migrena gigant. na szczęście przestałam wymiotować bo było koszmarnie:baffled: pogoda za oknem cudna ale jak się wylezie na spacer to wiejeeeeeeeeee:dry::dry:. Szymek po obiadku, dokazuje w łóżeczku bo nadal ma areszt łóżeczkowy po historii z lądowaniem na podłodze;-):tak:Ja mam dzisiaj parę prac domowych przewidzianych ale zapał - 40 więc się zobaczy jak to będzie np. z myciem szafek w kuchni:nerd::dry:
Meg, Sikorkova - wciągnijta mnie na listę Klubu Zaspokojonych Domówek:rofl2::rofl2: ja też jestem zdania, że w łóżku liczy się dobra zabawa i szczerość i nie zawsze fajerwerk na koniec przesądza o ultraprzyjemnej nocce;-);-)

Co do wózka lekkiego się nie wypowiadam bo jeszcze nam trójfunkcyjny służy quinni speedi sx:tak:
komuś herbatki??

reklama
Oj ajak wypluta jestem..Jak szybko słońce się nie pojawi to zrobie coś okropnego:dry::dry::dry:
Bodzia, żebyś nie musiała czynów niecnych się dopuszczać dzielę sie rezerwami z Tobą
28_1_16.gif
;-);-)

Do góry