Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
A wózek chcemy kupić taki, to jest parasolka, lżejszy, fajniejszy, troszku węższy - większy komfort na zakupach,ogolnie git.A kosztuje tylko 99.99 euro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Och dziękisliczne scrapki :-)
Bardzo fajny wózioA wózek chcemy kupić taki, to jest parasolka, lżejszy, fajniejszy, troszku węższy - większy komfort na zakupach,ogolnie git.A kosztuje tylko 99.99 euro.
Cara jak tam wypadzik???Popiwkowałaś???
No temat ciekawy;-)Piwkowalam , plotkowalam ... Najciekawszym tematem byly lozkowe klamstwa ;-) Czyli udawanie orgazmow ...
Stwierdzilysmy ze pojdziemy do piekla...
Jak cos to pamietajcie!
ULICA PIEKIELNA 3, 4 KOCIOŁEK NA LEWO
Agatka - no charakterne to Twoje dzieciątko. Najlepiej to chyba nie zwracać na to uwagi, to samo mu przejdzie.
Agata to nie dobrze ze klnie ale chyba najlepszy sposób to ignorować.... Tak mi się wydaje
Agatka wydaje mi się,że najlepiej ignorować..
Agatka- musisz chyba wytłumaczyć małemy ze to bardzo brzydkie slowa a on jest ladny i grzeczny chlopczyk ;-)
Ja zadzwoniłam do mamy i sie dowiedziałam,że mojego 10 laetniego brata w szkole pobili wczorajAż na pogotowiu byli, w Chorzowie na prześwietleniu głowy bo mu ten kolega głowa o kamień uderzył.Mama mówi,że Michał w obronie innego dziecka stanął i jak sie odwrócił i odchodziła to tamten na niego skoczył, zaczął kopać i głowa o kamień walicI to dziecko w ieku MiśkaA nauczycielka mówi,że to taki chłopak i taka rodzina jest.To mu kuratora dać!!!!Jestem wsciekłą i oburzona..No i jak puścic dziecko do szkoły???
A o tej kobiecie co 2 miesięczne niemowle na bruk z wózka wyrzuciła słyszałyście???I dletgo wózka samego przed sklepem nie zostawiam.
A wózek chcemy kupić taki, to jest parasolka, lżejszy, fajniejszy, troszku węższy - większy komfort na zakupach,ogolnie git.A kosztuje tylko 99.99 euro.
No temat ciekawy;-)
A w piekle spotamy się razem
No temat ciekawy;-)
A w piekle spotamy się razem
no popatrz ja też byłam w biedronie i cię nie widziałam. Chyba się minęłyśmyMeg smacznego]No a my idzium do Biedrony
mój synio uwielbia Tupcia Chrupcia Podobno im bardziej zwraca się uwagę dziecku że przeklina tym bardziej ono tak będzie robiło. A z mężem pogadaj i resocjalizuj go;-)Ja juz PPP mam skonczone tearz pije kawke i poczytma dziecku bajeczke " Tupcia Chrupcia":-)
A pewniePrzyjmiecie mnie do swojego kociołka