reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sliczne scrapki :-)
Och dzięki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A wózek chcemy kupić taki, to jest parasolka, lżejszy, fajniejszy, troszku węższy - większy komfort na zakupach,ogolnie git.A kosztuje tylko 99.99 euro.
Bardzo fajny wózio:tak:
Myśmy lżejszy kupili w zeszłym roku, teraz nasza krowe do komisu bedzmiemy wstawiać.Aktualnie Lolo woli byc nozny;-)Tylko mnie to nie zawsze pasi:rofl2:

Agatka - no charakterne to Twoje dzieciątko. Najlepiej to chyba nie zwracać na to uwagi, to samo mu przejdzie.

Taaaa chrakterne tak jak tatus:dry::crazy:;-)
im wiecej na to nie zwaracm uwagi tym czesciej to slysze

Agata to nie dobrze ze klnie ale chyba najlepszy sposób to ignorować.... Tak mi się wydaje

j.w

Agatka wydaje mi się,że najlepiej ignorować..

j.w.;-)

Agatka- musisz chyba wytłumaczyć małemy ze to bardzo brzydkie slowa a on jest ladny i grzeczny chlopczyk ;-)

Próbuje ale nie bardzo chce sluchac:no: mam nadzieje ze mu to przejdzie z czasem. Musze chyba zresocjalizowac w 100% m zeby maly przestal:dry:

Ja zadzwoniłam do mamy i sie dowiedziałam,że mojego 10 laetniego brata w szkole pobili wczoraj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Aż na pogotowiu byli, w Chorzowie na prześwietleniu głowy bo mu ten kolega głowa o kamień uderzył.Mama mówi,że Michał w obronie innego dziecka stanął i jak sie odwrócił i odchodziła to tamten na niego skoczył, zaczął kopać i głowa o kamień walic:no::no::no::no:I to dziecko w ieku Miśka:crazy::crazy:A nauczycielka mówi,że to taki chłopak i taka rodzina jest.To mu kuratora dać!!!!Jestem wsciekłą i oburzona..No i jak puścic dziecko do szkoły???
A o tej kobiecie co 2 miesięczne niemowle na bruk z wózka wyrzuciła słyszałyście???I dletgo wózka samego przed sklepem nie zostawiam.

:szok: Bodzia strach dziekco do szkoly puszczac, masz racje, a nuczycielka to jakas...:wściekła/y:

A wózek chcemy kupić taki, to jest parasolka, lżejszy, fajniejszy, troszku węższy - większy komfort na zakupach,ogolnie git.A kosztuje tylko 99.99 euro.

Jaki swietny:tak: ja kupilam tez parasolke, ale jest poprostu straszna, nie znosze tego wozka a dalam 280zl. Okropnie sie go prowadzi i straszny badziew:no: no ale coz dobrze ze moje dziecko juz bardziej na nozkach chodzi niz w wozku, bo chcialbym kupic inny a wtedy m to by mnie chyba ukatrupil:-D

Ja juz PPP mam skonczone tearz pije kawke i poczytma dziecku bajeczke " Tupcia Chrupcia":-)

Witam i o zdrowie pytam:-D No u nas od rana coraz ładnejsza pogoda. Słoneczko wyszło i z przedszkola wracałyśmy bardzo powoli:tak: Madzia mi się ostatnio buntuje i nie chce wychodzic z przedszkola. Z Adriankiem chce zostawac, wychodzę z płaczem:baffled:
Meg smacznego:tak::tak:]No a my idzium do Biedrony:-D
no popatrz ja też byłam w biedronie i cię nie widziałam. Chyba się minęłyśmy:rofl2:
Ta nauczycielka to naprawdę niepoważna jest. Co z tego że chłopak pochodzi z takiej rodziny. Wydaje mi się że twoja mama powinna żądac wyciągnięcia konsekwencji. Niech zagrozi zgłoszeniem sprawy na policję. Przecież to nie była obustronna bójka chłopaków tylko bardzo perfidna napaśc a on poczuje się bezkarny:angry:

Ja juz PPP mam skonczone tearz pije kawke i poczytma dziecku bajeczke " Tupcia Chrupcia":-)
mój synio uwielbia Tupcia Chrupcia:tak: Podobno im bardziej zwraca się uwagę dziecku że przeklina tym bardziej ono tak będzie robiło. A z mężem pogadaj i resocjalizuj go;-)

reklama
Do góry