reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobra Lachony ja spadam obiada wrzucic do garnka i polatac na odkurzaczu.Mała śpiąca ale spac nie chce może uda mi się ją ululac
Madzia na canellonni zapraszam koło 17, aha mam dla ciebie karpatkę od Martusi
Madzia na canellonni zapraszam koło 17, aha mam dla ciebie karpatkę od Martusi
Agatka_BB
IX Lachon BB
Próbuje położyć moje dziecko ale on uporczywie wstaje i sie bawi
I kazał mi wyjsc z pokoju, a jak tyklo wyszłam to beczy och nie lubie takiego usypiania.
I kazał mi wyjsc z pokoju, a jak tyklo wyszłam to beczy och nie lubie takiego usypiania.
sikoreczka79
Fanka BB :)
miała do niej psiapsióla przyjechacNo i po co ja sprzątamI tak nic nie widać..
A gdzie Madzka się podziewa????
A ja moją małą chętnie odstąpię na dwie godzinki Nie chciała zasnąc a teraz mi siedzi na kolanach i dziera że uszy puchną
Agatka_BB
IX Lachon BB
mój śpi a ja zajadm mandarynki
Bodzionka u mnie tez tak to wyglada nie ma co sie denerwowac
Bodzionka u mnie tez tak to wyglada nie ma co sie denerwowac
Cześć Dziewczynki.
A mnie od rana dopadł wirus PPD (wyprałam, powiesiłam na balkonie, ugotowałam, ogarnęłam mieszkanko i nawet pojeżdziłam na mopiku). A teraz w ramach walki z tym okropnym wirusem usiadłam i na BB wskoczyłam.
Mnie też PPP czeka, ale to może wieczorem.
A mnie od rana dopadł wirus PPD (wyprałam, powiesiłam na balkonie, ugotowałam, ogarnęłam mieszkanko i nawet pojeżdziłam na mopiku). A teraz w ramach walki z tym okropnym wirusem usiadłam i na BB wskoczyłam.
Maciek też tak miał. Ignorowałam i po jakimś czasie mu przeszło. A teraz też czasem mu się zdarzy przeklnąć. Wtedy mu tłumaczę, że tylko dorośli tak mówią i tylko w tedy, gdy się zdenerwują. A ostatnio podobno przeklnął (tak jak twój synio) przy babci i mojej siostrze, gdy pare kropelek moczu spadło mu na majteczki. Siostra zwróciła mu uwagę, a on na to, że tak się mówi jak się posika.Wiecie co moje dziecko jak sie mu cos popsuje albo nie idze tak jak on chce to pod nosem klnie i to nie takie lekkie wali z grubej rury "k....m..c" jestem tym przerazona, no ale to jest branie przykladu z tatusia, moze niczesto sa takie slowa u nas w domu ale sie zdazaja i maly podłapal
rety! Brak mi słów. To straszne co sie teraz w szkołach dzieje. A nauczycielka? Bez komentarza.Ja zadzwoniłam do mamy i sie dowiedziałam,że mojego 10 laetniego brata w szkole pobili wczorajAż na pogotowiu byli, w Chorzowie na prześwietleniu głowy bo mu ten kolega głowa o kamień uderzył.Mama mówi,że Michał w obronie innego dziecka stanął i jak sie odwrócił i odchodziła to tamten na niego skoczył, zaczął kopać i głowa o kamień walicI to dziecko w ieku MiśkaA nauczycielka mówi,że to taki chłopak i taka rodzina jest.To mu kuratora dać!!!!Jestem wsciekłą i oburzona..No i jak puścic dziecko do szkoły???
A o tej kobiecie co 2 miesięczne niemowle na bruk z wózka wyrzuciła słyszałyście???I dletgo wózka samego przed sklepem nie zostawiam.
A jaki masz ten wózeczek? My też zastanawiamy się nad kupnem wózka, ale spacerówki (musi byc jedna łączona rączka).Jaki swietny ja kupilam tez parasolke, ale jest poprostu straszna, nie znosze tego wozka a dalam 280zl. Okropnie sie go prowadzi i straszny badziew no ale coz dobrze ze moje dziecko juz bardziej na nozkach chodzi niz w wozku, bo chcialbym kupic inny a wtedy m to by mnie chyba ukatrupil
Ja juz PPP mam skonczone tearz pije kawke i poczytma dziecku bajeczke " Tupcia Chrupcia":-)
No Meg z ust mi to wyjęłaś. No zdarza się czasem tak że nie ma tegoż orgazmu, ale nastepnym razem jest 2 razy i jest git. A po co udawać?? To chyba wówczas cały związek jest udawany....
Wlasnie Kasiu...fajny wozek i mowisz ze 4 stowy na nasze? :-) My myslimy o Coneco albo Baby Design Travel...ale jeszcze sie nei zdecydowlaismy ;-)Cześć Dziewczynki.
Maciek też tak miał. Ignorowałam i po jakimś czasie mu przeszło. A teraz też czasem mu się zdarzy przeklnąć. Wtedy mu tłumaczę, że tylko dorośli tak mówią i tylko w tedy, gdy się zdenerwują. A ostatnio podobno przeklnął (tak jak twój synio) przy babci i mojej siostrze, gdy pare kropelek moczu spadło mu na majteczki. Siostra zwróciła mu uwagę, a on na to, że tak się mówi jak się posika.
rety! Brak mi słów. To straszne co sie teraz w szkołach dzieje. A nauczycielka? Bez komentarza.
A jaki masz ten wózeczek? My też zastanawiamy się nad kupnem wózka, ale spacerówki (musi byc jedna łączona rączka).
A ja mam dosyc tego PPP....nie mam juz sily wiec skoncze jutro (chociaz nie lubie tak zostawiac
reklama
Podziel się: