reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry, cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem?????? :laugh2::-p;-)
Heloł dziołchy....
Bodzia, Ty jestes wielka. Nie dość że wychodzisz z łóżka o 6 nad ranem, to jeszcze chce Ci sie wychodzić po chlebek?? wow
Meg słonko, to TY mnie podrzuć to prasowanie, nie męcz się, przecież tego nie lubisz. A przy okazji weźmiesz moje gary do mycia ok??;-):-)
Iwka, a ty nie pal papierosów, bo będziesz kaszlała i będzie Ci źle...No taka fajna z Ciebie dziewczyna....szkoda słów.
Agatka - no charakterne to Twoje dzieciątko. Najlepiej to chyba nie zwracać na to uwagi, to samo mu przejdzie.
Inna - no to z Oliwki artystka rośnie i pozazdrościć jej tylko można Twojego wsparcia. I naprawdę chcesz zamalować te freski????.
Anula - miłego dnia
A u nas dzis za oknem piękna pogoda, także będziemy się zapewne spacerować, a przy okazji upatrzyłam Staśkowi nowy wózek bo ten stary jest juz nieco zdelasiały.
Miłego Dnia.....:-)

reklama
Hejka kobitki:-)
Iiwka zaraz zajrzę na diety:-) Bo mus dupkę trochę odchudzić hehehee
Agata to nie dobrze ze klnie ale chyba najlepszy sposób to ignorować.... Tak mi się wydaje
Inna no to fajnie że na lajcie do tego podeszłaś. Ja tak nie potrafię:-( niestety.....
Bodzia miłego kluskowania hehehe
A ja miałam teraz wiadomość od siostry ze miałą wypadek, na szczęście nic jej się nie stało ale autko skasowane a n=oni bez auta nie mogą bo nie ma dojazdu do pracy:-( Biedna tak się zestresowała....
Ja wczoraj do 24 siedziałam na gg i z kuzynką teściowe obrabiałyśmy:D:D:D Obawiam się że nie spały hahahhaa
No nic dziś pięna pogoda więc trzeba się ruszyć na spacerek:-) Dziś robię rybę po grecku znaczy się mam taki plan a czy zropbię to zobaczymy hahaha
Miłęgo dnia

No jesteśmy:-D
Inna chyle czoła przed Tobą.Zobacz jak z Ciebie dobra mami:tak::tak:
Agatka wydaje mi się,że najlepiej ignorować..
Kobietki to kwestia przyzwyczajenia:rofl2:Od razu rano psa wtprowadzam, dobudzam się i nabieram checi do zycia.No i jakoś mi tak fajniej jest..Choć czasem nie powiem, męża z łóżka wywalam bo mi sie nie chce alebo i ide i wypowiadam pod nosem słowa niecenzuralne:rofl2:Szczególnie zimą;-);-)
Lolo zwiedził wszytkie kałuże, ale był szczęśliwy:-D:-D
Facet w sklepie mnie wkurzył:crazy:Karolek ma w zyczaju głosno gadać do siebie.I ja mu nie bronie, pokrzykuje, podśpiewuje, zagaduje.Ma prawo, dzieckiem jest.I jakis facet ;"A on tak wreszczy i wreszczy tylko" i to bardzo niegrzecznie.Oj kobietki krew we mnie zawrzała...Powiedziałam mu,że "pokrzykuje radosnie a jak mu nie odpowiada to niech se uszy zatka"..A ja ogólnie bardzo spokojna jestem..A teraz zasypia, skarbeczek mój ukochany słodki, cudowny

Bodzia...jak tak wstajesz po te swieze buleczki to wez kup dla domowek :-) podziwima i ja...ja o 6-tej to jestem nieprzytomna :baffled:
Agatka- musisz chyba wytłumaczyć małemy ze to bardzo brzydkie slowa a on jest ladny i grzeczny chlopczyk ;-)
Kasia- zalatwione gary sie juz myja no i zaparszam w ramach spacerku na Krakowska lake z widokiem na Bielany :-)Nio i jaki wozek chcesz kupic? my tez musimy poszukac jakiegos lzejszego - to zakup planowany na maj :-)

Pozostale kolezanki witam i o zdrowie pytam :-)
U nas brzydko na polku....a moze chcecie dokladna prognoze pogody? Moj maz patrzyna taka bo jezdzi jak ladnie o pracy na rowerku ( 9 km w jedna strone) Prognoza Pogody ICM

Ja zadzwoniłam do mamy i sie dowiedziałam,że mojego 10 laetniego brata w szkole pobili wczoraj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Aż na pogotowiu byli, w Chorzowie na prześwietleniu głowy bo mu ten kolega głowa o kamień uderzył.Mama mówi,że Michał w obronie innego dziecka stanął i jak sie odwrócił i odchodziła to tamten na niego skoczył, zaczął kopać i głowa o kamień walic:no::no::no::no:I to dziecko w ieku Miśka:crazy::crazy:A nauczycielka mówi,że to taki chłopak i taka rodzina jest.To mu kuratora dać!!!!Jestem wsciekłą i oburzona..No i jak puścic dziecko do szkoły???
A o tej kobiecie co 2 miesięczne niemowle na bruk z wózka wyrzuciła słyszałyście???I dletgo wózka samego przed sklepem nie zostawiam.

Chamstwo w biały dzień. Jak ja o czymś takim słyszę to aż mnie sie nóż w kieszeni otwiera. I podejście nauczycielki... karygodne.Uważam że pomysł Giertycha z izolacją trudnej młodzieży nie był najgłupszy. Niech sie resocjalizują w swoim gronie.

U mnie z canelonni nic nie wyszło. Po pirerwsze nie kupiłam rur, a po drugie jak weszłam do domu to mnie napadli jak stado głodnych wilczków, więc im szybko tosty zrobiłam.
Muszę wam koniecznie powiedziec co mój synio wymyślił: pod wpływem reklamy, która nawołuje do zmiany coli mówi tak: " wiesz co może my zamienimy tatę?" pytam a na co? " na dwie fajne dziewczyny go zamienimy, a tatę oddamy spowrotem do babci":rofl2: Myślałam że się piciem udławię:laugh2::laugh2::laugh2:
Martynka pomysł świetny:tak:
Ale Twój synio ma pomysła:laugh2::laugh2::laugh2: a co na to tata? już wie czy żyje jeszcze w nieświadomości....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Sikoreczka:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
A ja Wam nie powiedziałam jaką histerie urządził wczoraj mój syn bo go pasami przypiełam w wózku:dry::dry::dry:DARŁ sie pół h....Wrzeszczał, szrpał pasy ale ludzie mieli uzywanie:dry::dry:
No i jak pomyślałam,że on plus dwie charakterne listopadowe dziewoje i 100%,ze je zamknął w Zoo z małpkami:rofl2::rofl2:
oj moja też potrafi się strasznie wydzierać jak jesteśmy na spacerku a wszystko przez to że chce na ręce:baffled::crazy: ale nie obejdzie się bez komentarzy i "dobrych rad" starych bab :wściekła/y::wściekła/y:
Tak wyglądają ściany w pokoju Oliwki :

I lodówka:
ujawnia swój ukryty talent :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-p
A tu taka o sobie fotka z wczorajszej wizyty w sklepie, ciekawe za czym ta Oliwka tak zagląda :-D:laugh2::rofl2:
Fajna foteczka:tak: Oliwka widzę że za piwkiem się rozgląda co by starczyło na imprezę dla mamy ....:laugh2::laugh2::-p
Witam,komu karpatki?My we trójkę chorujemy.Pisanie pracy na poziomie 1%:wściekła/y:.Nie mam jak się wziąść i napisać,bo Jul i Olo nie dają:no:.
Witaj Martucha:tak: Ja bym też chętnie karpatkę zjadła ale trochę za późno się zgłosiłam :dry::-p
Dużo zdróweczka dla Was życzę :tak::tak:;-)
H
Aluśka no widzisz może wkońcu zaznasz spokoju Kochana życze Ci tego z cąłego serca:-)
mam taką nadzieję:tak::tak::tak:
Cześć Dziewuszki.:-)
A ja dzisiaj zalatana byłam. Dopadło mnie mnie PPD, choć broniłam się rękami i nogami.:baffled:
Byliśmy dzis w przchodni zmierzyc i zważyć Grzesia. A oto efekty;-): waga-10,2 kg, wzrost-77cm.

I my się dołanczamy do życzeń. W końcu to synowa;-):-p, więc od Grzesia specjalny kwiatuszek dla Amandzi.:-)
kwiaty041.gif

:sorry2:
asiulinka ładne ma Grzesio wymiary :tak: jak prawdziwy model :tak::tak::-)

Jeszcze raz dziękuje wszystkim w imieniu Amandzi za życzenia i za pamięć oraz za kwiatuszka od zięcia :tak::tak::-D

...zrobiłam sobie tylko Ineczkę, bo w lodówce tylko światło:dry: i będę musiała zaraz śmignąć do sklepu...:baffled:

reklama
Do góry