reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry Kobitkia,wpadłam się przywitać i uciekam się szykować na wyjazd mały diś trochę pospał a teraz bręczy ale zaraz w wózek i spokój.Miłego dnia Babeczki

reklama
U mnie z canelonni nic nie wyszło. Po pirerwsze nie kupiłam rur, a po drugie jak weszłam do domu to mnie napadli jak stado głodnych wilczków, więc im szybko tosty zrobiłam.
Muszę wam koniecznie powiedziec co mój synio wymyślił: pod wpływem reklamy, która nawołuje do zmiany coli mówi tak: " wiesz co może my zamienimy tatę?" pytam a na co? " na dwie fajne dziewczyny go zamienimy, a tatę oddamy spowrotem do babci":rofl2: Myślałam że się piciem udławię:laugh2::laugh2::laugh2:
Martynka pomysł świetny:tak:
Faktycznie pomysłowy:-D

Witam,komu karpatki?My we trójkę chorujemy.Pisanie pracy na poziomie 1%:wściekła/y:.Nie mam jak się wziąść i napisać,bo Jul i Olo nie dają:no:.
Ja już byłam zapisana w kolejce:tak:

A tak mnie ten mój mąż wkurza :wściekła/y:
Oj wczoraj też mi na nerwach zagrał mój M-rozumię Cię w 1000000%

Chyba dziewczyny oglądałyście M jak Miłość:-D
Niestety przegapiłam,ale dzisiaj powtórka p 15:50:-D

Hejo:-) Tubisie oglądałam stąd moje przywitanie hihiih
No z 4 dzieci było wesoło ale ja mam ich krutko i nie ma że boli pożądek musi być hihihhi Taka ze mnei hetera....
Iiwka ja bym zabrała M na saunę:-) Taką tylko dla was:-) Z prysznicem i wogóle.... Napewno byłoby miło hihi ale ja to muślę tylko o seksie teraz więc nie przejmuj się moim pomysłem:-) haha

Idę na fajkę jaki wróce impra na całego hahihaia Mam 1,4 litra Finki w chacie także zapraszam:-)
Dobry pomysł z tą sauną,tylko że ja na wsi mieszkam i w pobliżu nie ma sauny:-(
Mi się nawet wczoraj nie chciało wyjść na fajkę bo padało!

A tak wogóle to witam z ranka:-D

Popsiątałam:tak:Fakt,że najchętniej zrobiłabym większe porządki ale po co??? W przyszłym tygodniu malowanie to zrobie prawdziwe PPD i PPP i jeszcze wiele gorszych rzeczy:rofl2:Obiad przygotowany, jak sie skończy baja to lecimy po składniki rosołowe i dzis ja dochodze do siebie:-D:-D

Heeellllooooooll babeczki!

Ja dzis melduje ze troche mam do roboty w kierunku PPP - prasowanie z 3-ch pran, ale to jak Kube uspie kolo poludnia.
Milego dnia zycze i ide zrec sniadanko ;-)

Dzień doberek!
Bodzia, ja pomna tego co mówiła babeczka na psychologii rozwojowej - nie zabrałam kredki, nie krzyczałam, a nawet pochwaliłam że takie piekne rysunki zrobiła :tak:. I wyobraź sobie, że sama mi kredkę oddała z uśmiechem na ustach i latała od ściany do ściany i krzyczała "mama pa" (czyli mama patrz) i coś tam po swojemu i pokazywała paluchem poszczególne dzieła :-):-D.
Poza tym ja zazwyczaj jestem strasznie nerwowa, ale wczoraj jakoś tak lajtowo do tego podeszłam, ściany się odmaluje, a dziecko powinno się rozwijać :tak:
Ja zaraz ubieram Oliwkę i idziemy do mojej mamy, choć pogoda taka se.
A piątek jedziemy do Zduńskiej Woli, obejrzeć autko i załatwić część formalności.

A poza tym to nie wiem co miałam jeszcze pisać, więc kończę :sorry2:

Heloł

Wstaliśmy dzis o 7, z rana dostalam PPD a jeszcze zaraz czeka mnie PPP:baffled:;-)
Głowa mnie boli nie wiem z czego, pogoda do d...y, bleee żyć sie nie chce. Dobrze ze mam was, bo nie wiem co by sie ze mna dzialo:dry:

Bodzia ja cie podziwiam ze tak latasz po tych sklepach codziennie, rano przed 6 na śniadanie , później na obiad :szok: jestes wielka kobieto mnie to sie nawet raz nie chce wyjsc:no:

Wiecie co moje dziecko jak sie mu cos popsuje albo nie idze tak jak on chce to pod nosem klnie:crazy: i to nie takie lekkie:angry: wali z grubej rury "k....m..c":szok::crazy: jestem tym przerazona, no ale to jest branie przykladu z tatusia, moze niczesto sa takie slowa u nas w domu ale sie zdazaja i maly podłapal:wściekła/y:

reklama
Do góry