reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
widzisz Aluśka jakoś się zacznie układać i szkoda tracić nerwy na heterę jedną:angry::sorry2: swoją drogą biedna a bratowa ...
Bratowa ma luz bo od rana do wieczora siedzi w pracy i zobaczy starą wieczorem przed snem :-p:laugh2:.....poza tym to teściowa ją bardzo lubi i nie robi jej głupich uwag i nie rozkazuje tak jak mi :-:)-:)-(

Bodzia for u
1191235371_635538.jpeg
Dzięki
Brzydsza połowa wraca.Galaretka w lodówce, kolano mie boli jak cholera, nastrój taki grobowy mam..SŁOŃCA I CIEPŁA mi brak
Inna cudny scrapik:tak::tak:
Nie umiem odpoczac....

z

Dziewczyny zaczynam myśleć o specjalnym ostatnim wieczorze dla mnie i dla mojego M przed jego pójściem do woja,chciałabym by to było coś specjalnego,wyjątkowego,nie tylko jakaś tam kolacja,ale szczerze mówiąc brak mi pomysłów-błagam o pomoc!:zawstydzona/y:
Iiwka ale mus Małego na ten wieczór sprzedać;-):-) :-D

Hejo! Wiecie wyszłam z małymi na chwilkę do sklepu i .... już nie poszłam do lekarza. Po przemyśleniu za i przeciw lepiej żebyśmy w tą pogodę w domu posiedzieli. Adriana w sumie tylko rano to uszko bolało i od tej pory spokój, to po co ich ciągac:baffled:
A jeżeli chodzi o teściów to ja mam taki superancki pomysł: zbierzemy ich razem do kupy i spalimy na stosie:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:
Idę do sklepu po szpinak i będę tworzyc canelonni ze szpinakiem:tak: Papa!;-)

A tak w ogóle to zmieniłam temat mojej prezentacji i zamiast samobójstwa będę robić o SLA (choroba na którą choruje moja mama)...I piosenkę znalazłam odpowiednią, zespół Gościniec "Spieszmy się kochać ludzi" (to oczywiście wiersz Twardowskiego). I już nawet zaczęłam :tak:

A tak w ogóle to zmieniłam temat mojej prezentacji i zamiast samobójstwa będę robić o SLA (choroba na którą choruje moja mama)...I piosenkę znalazłam odpowiednią, zespół Gościniec "Spieszmy się kochać ludzi" (to oczywiście wiersz Twardowskiego). I już nawet zaczęłam :tak:
wiesz Martyna to chyba świetny pomysł i sposób na autoterapię i poukładanie wszystkiego jeszcze raz od nowa w głowie:tak:

reklama
Do góry