reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
widzisz Aluśka jakoś się zacznie układać i szkoda tracić nerwy na heterę jedną:angry::sorry2: swoją drogą biedna a bratowa ...
Bratowa ma luz bo od rana do wieczora siedzi w pracy i zobaczy starą wieczorem przed snem :-p:laugh2:.....poza tym to teściowa ją bardzo lubi i nie robi jej głupich uwag i nie rozkazuje tak jak mi :-:)-:)-(

Bodzia for u
1191235371_635538.jpeg
Dzięki
Brzydsza połowa wraca.Galaretka w lodówce, kolano mie boli jak cholera, nastrój taki grobowy mam..SŁOŃCA I CIEPŁA mi brak
Inna cudny scrapik:tak::tak:
Nie umiem odpoczac....

z

Dziewczyny zaczynam myśleć o specjalnym ostatnim wieczorze dla mnie i dla mojego M przed jego pójściem do woja,chciałabym by to było coś specjalnego,wyjątkowego,nie tylko jakaś tam kolacja,ale szczerze mówiąc brak mi pomysłów-błagam o pomoc!:zawstydzona/y:
Iiwka ale mus Małego na ten wieczór sprzedać;-):-) :-D

Hejo! Wiecie wyszłam z małymi na chwilkę do sklepu i .... już nie poszłam do lekarza. Po przemyśleniu za i przeciw lepiej żebyśmy w tą pogodę w domu posiedzieli. Adriana w sumie tylko rano to uszko bolało i od tej pory spokój, to po co ich ciągac:baffled:
A jeżeli chodzi o teściów to ja mam taki superancki pomysł: zbierzemy ich razem do kupy i spalimy na stosie:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:
Idę do sklepu po szpinak i będę tworzyc canelonni ze szpinakiem:tak: Papa!;-)

A tak w ogóle to zmieniłam temat mojej prezentacji i zamiast samobójstwa będę robić o SLA (choroba na którą choruje moja mama)...I piosenkę znalazłam odpowiednią, zespół Gościniec "Spieszmy się kochać ludzi" (to oczywiście wiersz Twardowskiego). I już nawet zaczęłam :tak:

A tak w ogóle to zmieniłam temat mojej prezentacji i zamiast samobójstwa będę robić o SLA (choroba na którą choruje moja mama)...I piosenkę znalazłam odpowiednią, zespół Gościniec "Spieszmy się kochać ludzi" (to oczywiście wiersz Twardowskiego). I już nawet zaczęłam :tak:
wiesz Martyna to chyba świetny pomysł i sposób na autoterapię i poukładanie wszystkiego jeszcze raz od nowa w głowie:tak:

reklama
Do góry