zapomniałam szcholera skąd ja kopę jajek na prędce skombinuję??Gar jak gar, Ty lepiej jajek duzo kup na lane kluchy do tego rosołu
reklama
Bratowa ma luz bo od rana do wieczora siedzi w pracy i zobaczy starą wieczorem przed snem .....poza tym to teściowa ją bardzo lubi i nie robi jej głupich uwag i nie rozkazuje tak jak mi :---(widzisz Aluśka jakoś się zacznie układać i szkoda tracić nerwy na heterę jedną swoją drogą biedna a bratowa ...
DziękiBodzia for u
Brzydsza połowa wraca.Galaretka w lodówce, kolano mie boli jak cholera, nastrój taki grobowy mam..SŁOŃCA I CIEPŁA mi brak
Inna cudny scrapik
Nie umiem odpoczac....
Iiwka ale mus Małego na ten wieczór sprzedać;-):-)z
Dziewczyny zaczynam myśleć o specjalnym ostatnim wieczorze dla mnie i dla mojego M przed jego pójściem do woja,chciałabym by to było coś specjalnego,wyjątkowego,nie tylko jakaś tam kolacja,ale szczerze mówiąc brak mi pomysłów-błagam o pomoc!
I
iiwka
Gość
to wiem
sikoreczka79
Fanka BB :)
Hejo! Wiecie wyszłam z małymi na chwilkę do sklepu i .... już nie poszłam do lekarza. Po przemyśleniu za i przeciw lepiej żebyśmy w tą pogodę w domu posiedzieli. Adriana w sumie tylko rano to uszko bolało i od tej pory spokój, to po co ich ciągac
A jeżeli chodzi o teściów to ja mam taki superancki pomysł: zbierzemy ich razem do kupy i spalimy na stosie
Idę do sklepu po szpinak i będę tworzyc canelonni ze szpinakiem Papa!;-)
A jeżeli chodzi o teściów to ja mam taki superancki pomysł: zbierzemy ich razem do kupy i spalimy na stosie
Idę do sklepu po szpinak i będę tworzyc canelonni ze szpinakiem Papa!;-)
świetny pomysłA jeżeli chodzi o teściów to ja mam taki superancki pomysł: zbierzemy ich razem do kupy i spalimy na stosie
o której serwujesz to wpadneIdę do sklepu po szpinak i będę tworzyc canelonni ze szpinakiem Papa!;-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A tak w ogóle to zmieniłam temat mojej prezentacji i zamiast samobójstwa będę robić o SLA (choroba na którą choruje moja mama)...I piosenkę znalazłam odpowiednią, zespół Gościniec "Spieszmy się kochać ludzi" (to oczywiście wiersz Twardowskiego). I już nawet zaczęłam
wiesz Martyna to chyba świetny pomysł i sposób na autoterapię i poukładanie wszystkiego jeszcze raz od nowa w głowieA tak w ogóle to zmieniłam temat mojej prezentacji i zamiast samobójstwa będę robić o SLA (choroba na którą choruje moja mama)...I piosenkę znalazłam odpowiednią, zespół Gościniec "Spieszmy się kochać ludzi" (to oczywiście wiersz Twardowskiego). I już nawet zaczęłam
reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Bodzia, to jak w dym wal do mnie do IRL. Piękne słoneczko i cieplutko, i nawet nie piździ.Dzięki
Brzydsza połowa wraca.Galaretka w lodówce, kolano mie boli jak cholera, nastrój taki grobowy mam..SŁOŃCA I CIEPŁA mi brak
Inna cudny scrapik
Nie umiem odpoczac....
Podziel się: