reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam Lachony i Kobitki:tak:

Teściowa dzięki Bogu pojechała do bratowej dziecka popilnować, bo ona w pracy cały dzień a szwagier jeszcze w szpitalu...:baffled:
wróci w czwartek albo piątek....przynajmniej tyle spokoju:tak::tak::tak:
szkoda że teścia nie wzięła ze sobą:dry:

Przemyślał m. sprawę i mamy zamiar sie wyprowadzić z tego domu wariatów.....Szukałam dziś jakiś ofert sprzedaży i wynajmu na terenie lublina ale niestety strasznie tu drogo i nas nie stać jestem jednak dobrej myśli że coś w końcu znajdziemy.....i ni cholery nie powiemy im gdzie mieszkamy żeby nas nie odwiedzali przynajmniej przez następne 30lat:tak:.:rofl2:...

Witam mamuśki, ja tu pierwszy raz:zawstydzona/y:, ale mam nadzieje że szybko sie wciągne.
witam nową mamusię :-):-):-)
Bodzia cos mi sie obilo o uszy z tym PPP (Profesjonalna Praczko-Prasowaczka) ze to grozna odmiana PPD i atakuje osoby z balkonami i ogrodami zwlaszcza na wiosne jak moga swoje fatalaszki na zewnatrz rozwiesic ;-):-p:-p:laugh2::laugh2:
Meg niezła odmiana
Sikoreczka jak Adrianek sie czuje, boli Go jeszcze uszko? Zdróweczka Mu życzę:tak::tak:
Małagosiunia i jak ty z taką gromadką wytrzymałaś ? podziwiam Cię:tak:
anula super foteczka:tak::tak::tak:
cześć Lachony:-) ja dochodzę jeszcze do siebie po wczorajszych imieninach i bynajmniej nie z powodu zapicia czy ubawu setnego:angry::angry:wkurw na teściową mam mega ale nie chce mi się jeszcze raz tego wałakować więc nie piszę:no::wściekła/y:
Wrócilismy ze spacerku a w zasadzie nas przywiało bo dmie wicher ze hej.obiadek się już grzeje i na ciotkę z Londynu czekamy.
Bodzia ładna fotka na NK, fajny wisiorek i moje kaczuszki drewniane widziałam w tle:rofl2::rofl2:
Meg o kurce ...a ja myślałam że teściową nas straszysz...:laugh2::laugh2::laugh2:
Bodzinka jak zwykle foteczki rewelacyjne:laugh2::laugh2::laugh2: miło patrzeć jak Twój talent rozkwita :tak::tak::tak:

Serdecznie dziękuje w imieniu Amandzi za życzenia :tak::tak::tak::tak:

Przemyślał m. sprawę i mamy zamiar sie wyprowadzić z tego domu wariatów.....Szukałam dziś jakiś ofert sprzedaży i wynajmu na terenie lublina ale niestety strasznie tu drogo i nas nie stać jestem jednak dobrej myśli że coś w końcu znajdziemy.....i ni cholery nie powiemy im gdzie mieszkamy żeby nas nie odwiedzali przynajmniej przez następne 30lat:tak:.:rofl2:...
widzisz Aluśka jakoś się zacznie układać i szkoda tracić nerwy na heterę jedną:angry::sorry2: swoją drogą biedna a bratowa ...

Z nudów machnęłam takie o cuś:

Poza tym to też mnie łeb boli, chyba ta pogoda taka jakaś nieteges :sorry2:
A z autkiem jest tak: kredyt przyznany, ale...Najpierw trzeba tam jechać, do tej Zduńskiej podpisać papiery, wtedy oni dają tablice rejestr., umowę, itd. i wracamy. Musimy autko zarejestrować, zapłacić AC (obowiązkowe przy kredycie) i ze wszystkimi gotowymi już papierami jechać po auto...Masakra. Jakby nie można było prościej jakoś tego zrobić :dry:
W ogóle to muszę Wam powiedzieć, że Oliwka własnie ozdabia nam mieszkanie kredką w kolorze chyba zielonym :sorry2:
Inna super scrapik:tak: urocza modelka :tak::tak::tak:
Bodzia for u
1191235371_635538.jpeg
Madźka a ja też mogę sie poczęstować.....:sorry2:

Inna to kiedy wpadacie do mnie??? bo muszę większy gar na rosół wyciągnąć z piwnicy:dry::rofl2::-D

fajnie, ja tam lubię zielony:-D:-Dbedziesz miec art niu dizajn na ścinach;-);-)
Kurczę, nie wiem Madziu, nie wiem... Mój małż to i tak jest zły jak pierun że w ogóle musimy jechać, wczoraj jak się kłóciliśmy to mi powiedział że sobie sama pojadę (ciekawe tylko jak ja bym dwoma autami wróciła :laugh2:). Gar jak gar, Ty lepiej jajek duzo kup na lane kluchy do tego rosołu :-D:rofl2:
A ściany mamy teraz wyjątkowo piękne, zwłaszcza u Oliwki w pokoju, fotki póxniej. Dobrze że lodówke udało mi sie doszorować :-D

reklama
Do góry