Dobra odwiedze szwgierkeBodzia, to jak w dym wal do mnie do IRL. Piękne słoneczko i cieplutko, i nawet nie piździ.
reklama
mniam mniam....pyszna czekoladkaAluska jeszcze się pytasz, jacha jedzta i w szerz rosnijta
dziękujemy za życzenia :-):-):-)aluśka, milion buziaczków, tysiąc tulaczków i setki usmiechów dla Amandy z okazji ukończenia 5-ciu miesięcy
Sikoreczka to dobrze że już uszko Adrianka nie boliHejo! Wiecie wyszłam z małymi na chwilkę do sklepu i .... już nie poszłam do lekarza. Po przemyśleniu za i przeciw lepiej żebyśmy w tą pogodę w domu posiedzieli. Adriana w sumie tylko rano to uszko bolało i od tej pory spokój, to po co ich ciągac
A jeżeli chodzi o teściów to ja mam taki superancki pomysł: zbierzemy ich razem do kupy i spalimy na stosie
Idę do sklepu po szpinak i będę tworzyc canelonni ze szpinakiem Papa!;-)
a co do stosu to ja oprócz teściowej dorzucę jeszcze szwagra(macka) i teścia
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Masz rację Madziu. I to będzie wielki ukłon w strone mojej kochanej mamy .wiesz Martyna to chyba świetny pomysł i sposób na autoterapię i poukładanie wszystkiego jeszcze raz od nowa w głowie
Pochwalę się że początek tej prezentacji wyszedł mi całkiem fajnie
Jak już skończę i będzie się to dało jakoś tu wrzucić to Wam pokażę co stworzyłam
E
Ewcia81
Gość
Hej...
Ja w domu,,a mialam byc n ardzie,,ale sie wygadałam,,tzn powiedzialamz,e synek nie am z kim zostac i dali mi wolne,,fajowwo,,bo bym sie tam znaudizlaa
sloickzi robie i ide zrobic jakies papau mi i synkwoi,,chyba jajecznice zjemy,,bo mam ochote...
a u was co ciekawego?? kurcze tyle tego,ze nie chce mi sie nadrabiac i czytac,,nono dajecie czaduuu
Ja w domu,,a mialam byc n ardzie,,ale sie wygadałam,,tzn powiedzialamz,e synek nie am z kim zostac i dali mi wolne,,fajowwo,,bo bym sie tam znaudizlaa
sloickzi robie i ide zrobic jakies papau mi i synkwoi,,chyba jajecznice zjemy,,bo mam ochote...
a u was co ciekawego?? kurcze tyle tego,ze nie chce mi sie nadrabiac i czytac,,nono dajecie czaduuu
E
Ewcia81
Gość
my tez my tez sie dolaczamy do życzonek..aluśka, milion buziaczków, tysiąc tulaczków i setki usmiechów dla Amandy z okazji ukończenia 5-ciu miesięcy
mnono a tu same słodkości i tyklee czkeolady,,ale ja tam na owoce sie przerzucam,,znowu dieta,,jak codizennie,hehee,od nowa kazdego dnia...
winogrona wsuwam,,pyszotkiii
Inna super pomysł mama na pewno jest z Ciebie bardzo dumnaMasz rację Madziu. I to będzie wielki ukłon w strone mojej kochanej mamy .
Pochwalę się że początek tej prezentacji wyszedł mi całkiem fajnie
Jak już skończę i będzie się to dało jakoś tu wrzucić to Wam pokażę co stworzyłam
agga143
Entuzjast(k)a
Ja też Ewcia, jak Ty wsuwam winogrona.Musze się za siebie wziąść, siostra ostatnio poleciła mi dietke 3 dniową, same winogrona i woda, przez 2 dni zjechała 1,5 kg. Tylko że ja niemam tak silnej woli i zawsze coś wcinam oprócz tego. Wogule to ja lubię jejść, więc nie mam co liczyć że schudnę,
ewcia żebyś szkodna nie była, że na impressce naszej tylko czekolada ;-);-)mnono a tu same słodkości i tyklee czkeolady,,ale ja tam na owoce sie przerzucam,,znowu dieta,,jak codizennie,hehee,od nowa kazdego dnia...
winogrona wsuwam,,pyszotkiii
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
U mnie z canelonni nic nie wyszło. Po pirerwsze nie kupiłam rur, a po drugie jak weszłam do domu to mnie napadli jak stado głodnych wilczków, więc im szybko tosty zrobiłam.
Muszę wam koniecznie powiedziec co mój synio wymyślił: pod wpływem reklamy, która nawołuje do zmiany coli mówi tak: " wiesz co może my zamienimy tatę?" pytam a na co? " na dwie fajne dziewczyny go zamienimy, a tatę oddamy spowrotem do babci" Myślałam że się piciem udławię
Martynka pomysł świetny
Muszę wam koniecznie powiedziec co mój synio wymyślił: pod wpływem reklamy, która nawołuje do zmiany coli mówi tak: " wiesz co może my zamienimy tatę?" pytam a na co? " na dwie fajne dziewczyny go zamienimy, a tatę oddamy spowrotem do babci" Myślałam że się piciem udławię
Martynka pomysł świetny
Podziel się: