reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

też się tej parówie przyglądałam....:-p;-)
No dalej lachony pisać pisać, nie czekać na 50 000 post...
no nie..str 5000post 50 000...:crazy::rofl2::rofl2:
Aluśka spóźnione ale szczere zyczenia dla Amandzi, słoneczka, usmiechu, rzeki mleka i beztroski w każdym dniu;-);-)życzy BB ciotka i Szymcio
04wizardkeith.gif
oj ja tez sie podlaczam :-) Nikt wczoraj nic nie mowil..

reklama
Szymcio śpi, pranie wyprane a w kuchni sajgon-wietnam i majorka po wczorajszej jumprezie:angry::dry::dry:bosheeeee. anons - poprasuje w zamian za zmywanie:happy:
Bodzia ja od razu wiedziłam, ze to parówka:rofl2::rofl2:ale do inernetu bym nie puszczała tego zdjątka:no:

Aluśka spóźnione ale szczere zyczenia dla Amandzi, słoneczka, usmiechu, rzeki mleka i beztroski w każdym dniu;-);-)życzy BB ciotka i Szymcio
04wizardkeith.gif
Tak tak, od nas też. Buziaczki i życzenia wszystkiego naj naj:)

JUPI JUPI 50 000 post jest Kasiuni i Stasiunia. JUPI.
MEG odpisałam Ci na wątku poniżej....

Szymcio śpi, pranie wyprane a w kuchni sajgon-wietnam i majorka po wczorajszej jumprezie:angry::dry::dry:bosheeeee. anons - poprasuje w zamian za zmywanie:happy:
Bodzia ja od razu wiedziłam, ze to parówka:rofl2::rofl2:ale do inernetu bym nie puszczała tego zdjątka:no:
Madzka pomoge w zmywaniu! A jutro trzeba u mnie poprasowac ;-)

Tak tak, od nas też. Buziaczki i życzenia wszystkiego naj naj:)
Siora zrobila 50 000 post! Congratulation :-)

04wizardkeith.gif

To i my sie przyłańczamy, najlepsze życzonka, zdrówka i uśmiechu itd.itp.

Ide se legnąc bo mne łepek rozbolał. Małża ani widu ani słychu, dziecko obdziera z papieru pudełko po lodach satre(trzymałam w nim spinacze)Zjadłabym czekolade...

reklama
Z nudów machnęłam takie o cuś:

Poza tym to też mnie łeb boli, chyba ta pogoda taka jakaś nieteges :sorry2:
A z autkiem jest tak: kredyt przyznany, ale...Najpierw trzeba tam jechać, do tej Zduńskiej podpisać papiery, wtedy oni dają tablice rejestr., umowę, itd. i wracamy. Musimy autko zarejestrować, zapłacić AC (obowiązkowe przy kredycie) i ze wszystkimi gotowymi już papierami jechać po auto...Masakra. Jakby nie można było prościej jakoś tego zrobić :dry:
W ogóle to muszę Wam powiedzieć, że Oliwka własnie ozdabia nam mieszkanie kredką w kolorze chyba zielonym :sorry2:

Do góry