reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ewcia żebyś szkodna nie była, że na impressce naszej tylko czekolada ;-);-)
owoce.jpg
txk
mniam

sikoreczka nono ale ci syn fajnie powiedizał,,super,,hehe,,przekaz tacie,,niech uwza sboie,,,hihi

reklama
Muszę wam koniecznie powiedziec co mój synio wymyślił: pod wpływem reklamy, która nawołuje do zmiany coli mówi tak: " wiesz co może my zamienimy tatę?" pytam a na co? " na dwie fajne dziewczyny go zamienimy, a tatę oddamy spowrotem do babci"
:rofl2::rofl2::-D:-D:-D no to Sikoreczka teraz męża nie musisz walcem straszyć bo Ci pierworodny lepszą metodę szantażu zapodał:-D:-D:-D

Sikoreczka:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
A ja Wam nie powiedziałam jaką histerie urządził wczoraj mój syn bo go pasami przypiełam w wózku:dry::dry::dry:DARŁ sie pół h....Wrzeszczał, szrpał pasy ale ludzie mieli uzywanie:dry::dry:
No i jak pomyślałam,że on plus dwie charakterne listopadowe dziewoje i 100%,ze je zamknął w Zoo z małpkami:rofl2::rofl2:

witam;) przepraszam że tak troszke nie w temacie, ale obecnie prowadzę badania dotyczące odżywiania maluszków, jeżeli ktoś miałby ochotę wypełnić ankietę dla dzieci w wieku 3-5 lat, proszę pisać na mój mail stgz@tlen.pl jest anonimowa i zajmie max 10 minut;) dodatkowo dla szczególnie zainteresowanych mogę obliczyć ilość energii, składników odżywczych... dostarczanych przez maluszki i porównać to z normami;) serdecznie zapraszam;)

reklama
Do góry