reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Meg, dobrze, że posłuchałaś tego kolegi :tak:.
Ja miałam kiedyś chłopaka... Po uszy byłam zakochana, ze względu na niego wzięłam dziekankę i pojechałam z nim do Irlandii...A on po pewnym czasie zaczął mnie niszczyć psychicznie, wykorzystując to że przeżywam mękę na obczyźnie, z dala od bliskich...W końcu mnie zostawił, a ja się podłamałam, nie wierzyłam, chciałam żeby wrócił, mimo tego że ten związek wykończył mnie psychicznie. I nie miałam tam nikogo, z kim mozna by pogadać... Ale w końcu zebrałam się w sobie, spakowałam rzeczy, zamówiłam bilet i wróciłam do Polski, gdzie odżyłam, poznałam Jacka i... i dalej wiecie ;-)

reklama
Dziekuje
357.gif

oj a to za co? :zawstydzona/y: nie ma za co...pewnie na stronie tez bym niebawem napisala ;-)

Meg, dobrze, że posłuchałaś tego kolegi :tak:.
Ja miałam kiedyś chłopaka... Po uszy byłam zakochana, ze względu na niego wzięłam dziekankę i pojechałam z nim do Irlandii...A on po pewnym czasie zaczął mnie niszczyć psychicznie, wykorzystując to że przeżywam mękę na obczyźnie, z dala od bliskich...W końcu mnie zostawił, a ja się podłamałam, nie wierzyłam, chciałam żeby wrócił, mimo tego że ten związek wykończył mnie psychicznie. I nie miałam tam nikogo, z kim mozna by pogadać... Ale w końcu zebrałam się w sobie, spakowałam rzeczy, zamówiłam bilet i wróciłam do Polski, gdzie odżyłam, poznałam Jacka i... i dalej wiecie ;-)
Oj widzisz Inna..jak to czasem sie uklada.Ale jedno jest pewne, trzeba sie otrzasnac i przec przed siebie :-)

Ahaś i jeszcze od Marty: "Olo i Jul zasmarkane, kaszlące i jutro siedzim w domu. Jul zjadł malutką muszelkę ślimaka, bo M znalazł ją w pampku. Szukam pracy na gwałt, bo staż pracy przepadnie!"
:rofl2::rofl2::rofl2:miałam pisać wczoraj ale zapomniałam:-Dtego samego emeska dostałam:tak::tak:
szukam piosenki, która pasowałaby do prezentacji multimedialnej o samobójstwach
:szok::szok:Inna fajna masz prezentację:dry::dry:ja bym się zastanowiła nad heyem własnie. zwłaszcza, że czujesz klimat:tak::tak:
My po spacerku i po obiadku i po plotkach z ciotką:-D:-DSzymek nadaje się do zaspania a mnie czeka ciężkie PPD bo mam wieczorem inspekcję teściowej:rolleyes::baffled:

Witam!

Mam fatalny dzień który zaczął się wczoraj po powrocie teściowej a dzisiaj to jeszcze z teściem doszło do ostrej wymiany zdań:wściekła/y:
Nerwy mi siadają....w życiu nie spotkałam tak wrednych ludzi :wściekła/y::no::no:

Nienawidzę ich.....:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aluśka szkoda nerwów i energii na kłótnie :tak::tak:zaciśnij zęby i zastanówcię się z m. czy może jednak uda się Wam znaleźć coś osobnego, żebyś nie musiała ciągle się o nos teściów potykać na każdym kroku:dry::dry:tulę mocno

Bardzo bym chciała:-(

Małż mi powiedział że mieli podział ziemi i miał do wyboru albo pole albo to mieszkanie...i oczywiście wybrał to drugie ale nie domyślił sie że teście gratis do mieszkania:baffled::crazy:
Ale teraz tak patrząc to szkoda że nie wziął hektarów bo byśmy sprzedali i kupili własne lokum a tak to g...o mamy :baffled::no:

Lachiny ja kliku klik od mamy.Mój dzidziuś śpi, mama robi lekcje z bracikiem a ja do Was:-DTęskniłyście????
Co do muzyki to ja mam tak zróznicowany gust,że łojej:szok:
Kocham The Beatles, Czerwone Gitary i te klimaty, SDM, Wilki,Myslovitz i mnóstwo innych:tak:
Inna a może poszukaj czegoś Myslovitza własnie??
Ja dostałam od mamy trampki tylko musze sznurówki kupic:tak::tak::tak:

reklama
Poniewaz Was nie ma to ide..ale zanim pojde to Wam powiem ze dzis w sprawie jak sie nie ubierac doradza Kasia i polecam Wam zebyscie zapytaly co i jak :tak::tak:

No to do jutra!

Do góry