reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
moze...Kiedy powiem sobie dosc ONA ?

Sikorka moze zrob polowe i poczekaj...reszta przejdzie? taki kompromisik ;-)

No niby tak, ale ja mało precyzyjnie napisałam bo to owszem o samobójstwie, ale ja muszę pod kątem resocjalizacyjnym patrzeć czyli to powinna być piosenka własnie w stylu "Do kołyski" (ta byłaby idealna - ale niestety, już ktoś ten pomysł wykorzystał i ja nie będę powielać).
Więc jeśli macie jakis pomysł to podsuńcie

A ja sie kompletnie nie znam na muzyce, baardzo zadko jej slucham a jak juz cos mi si espodoba to jakis urywki z radia, o ktorych i tak nie mam bladego pojecia:zawstydzona/y:;-) ot taki ze mnie tluman muzykowy;-)

Cara daj sobie z nim spokój, nie warto. . . za duzo przez niego sie wycierpialas:no:

A ja jeśli mam być szczera nie przepadam za coverami, przeróbkami, itp.

Cara, ja też uważam, że powinnaś już go odpuścić... I według mnie w ogóle się nie starasz o nim zapomnieć, wręcz przeciwnie, bez przerwy zadręczasz się myślami o nim, słuchasz dołujących piosenek. Powiedz, co Ci to da ?? Jemu dasz satysfakcję i pokażesz, że jesteś na każde jego kiwnięcie palcem... Jeśli on Ciebie do tej pory nie szanował to nie łudź się że kiedykolwiek zacznie...

Inna co do piosenek z resocjalizacyjnym motywem samobojstwa to moze poszukaj w hip hopie...cos kiedys slyszalam takiego...ale ze nie slucham takiej muzyki to nie wiem co to bylo ;-)

U nas sie wypogodzilo ;-) ok 11-tek bylo tak zimno ze para z ust leciala..brrrr

reklama
Inna dla mnie the best jest polski rock ale właśnie raczej stary i ballady."zabiorę Cię " wolę w wersji Kancelarii zdecydowanie.Mój pierwszy taniec to było "zawsze tam gdzie TY" i do tego co Ty napisałaś jeszcze Różę Europy i Sztywny Pal Azji.i odpływam.
Meg ja mam świetny humor słoneczko świeci a moje dziecię nauczyło się robić papa,a ja uczę się robić scrapki i mam obu chłopów w domu

Do góry