reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cara.. a co Twoi znajomi, kolezanki mowia? Jak sie wypowiadaja?
Moze to niezupel nie na temat ale cos Ci opowiem..moze sie troche uwywnetrznie ale jezeli tylko ma cos to pomoc...posluchaj, to prawdziwe zdarzenia.
Jak byla w mniej wiecej Twoim wieku (teraz mam 10 lat wiecej) chodzilam z takim jednym pijakiem i klamca. Rodzina i bliscy mowili mi daj sobie z nim skokoj, co za zycie z nim bedziesz miala? A ja mowilam "on sie zmieni dla mnie....tak mi mowi, ze mnie kocha" I tak bylam z nim 4-lata....zrywalismy i wracalismy do siebie, on w miedzyczasie (nie mieszkal w moim miescie) spotykal sie z innymi dziewczynami (wiem to do mojego kuzyna) ale ja glupia myslalam ze mnie kocha i dla mnie wszystko. I nawet prawie mi sie oswiadczyl. Kiedys przyjechal do mnie taki zalany ze szkoda gadac, poszlismy do pubu z moim starszym bratem i przyszedl tez tam jeden kumpel brata i on mi dopiero nagadal...rodziny nie posluchalam ale jego tak. Ten kolega chyba mial jakis dar od przekonywania i chyba sam Bog mi go zeslal. Uwierzylam ze jestem warta czegos wiecej (jak sobie przypomne to mi sie chce ryczec) i rzucilam go ze smiechem na ustach i dzis jestem szczesliwa kobieta, moja maz mnie kocha i szanuje, nie pije i jest cudownym czlowiekiem. I Ty tez uwierz ze jestes warta czegos wiecej! Tamen kretyn na odochodne powiedzial mi ze nikt mnie nie zechce...a uwierz mi ze mialam w czym wybierac jak go rzucilam :-) To ze masz dziecko nie znaczy ze bedziesz sama, sa faceci ktorzy pokochaja i Ciebie i Adasia :-) Musisz tylko byc cierpliwa i olac tego idiote!!!

Meg :szok: dobrze ze ci nagadali i posluchalas. Nie wiem jak wyglada zycie z pijakiem jako mezem ale moj tesc jets wlasnie takim typem :crazy: i to jets masakra!!!!!! zamknac takich w psychiatryku to malo!
Współczuje wspomnien i grtuluje jednoczenise trafnej decyzji, Cara mam nadzieje ze tobie tesz bede mogla kiedys pogratulowac szczescia

Inna dla mnie the best jest polski rock ale właśnie raczej stary i ballady."zabiorę Cię " wolę w wersji Kancelarii zdecydowanie.Mój pierwszy taniec to było "zawsze tam gdzie TY" i do tego co Ty napisałaś jeszcze Różę Europy i Sztywny Pal Azji.i odpływam.
Meg ja mam świetny humor słoneczko świeci a moje dziecię nauczyło się robić papa,a ja uczę się robić scrapki i mam obu chłopów w domu

Ja niecierpie kawalka "przezyj to sam" -jakbyscie chcialy sie keidys mnie pozbyc to wiecie jak ;-) Kojarzy mi sie z tym pijakiem i lumpem....wrrr

Anula to wpaniale ze masz dobry nastroj kochana :-) i pzrepraszam ze nie pochwalialm Twoich scrapkow...sa sliczne :-)
Ja jestem taka senna i nietomna wiec wybaczcie mi jak cos komus zle albo zapomne ....;-)

Agatka mowia...co Cie nei zabije to Cie wzmocni ;-)

Cara...wiesz co chcialam Ci przekazac tym moim doswiadczeniem zyciowym? Ze tak jak ja zupelnie obcego czlowieka tak i Ty nas (bo my tez jestesmy obce) powinnas posluchac i zapomniec o nim jako mezczyznie

Hej wam..
ja juz po pracy,,,kawke sobie robie,,,
U mnie piken słoneczko i 14 stopni,,wiosna juzzz,hee,,sipełeczko,,
ide z Matem po peckou na zakupy,,czapke musze mu jakas cienka kupic,,bo on ma za gruba na taka pogode..
Dzisiaj sie nei narodiłam,,ale z ato jutro ohoho,,,dwie godz wczesniej wrypali mi okineka,mialam na 10,a mam na 8 rano,,:wściekła/y:,,ale mialam nerwa,,i potem po lekcjach jedna godiz i potem rada na 17,,no idzie dostac:wściekła/y:..a na dodatek nie mam co z malym zrobic,,takze moz enie pojdee:-p na rade,hihi

Jem wlansie płatki z serkiem,,musli,pychotkaaa

reklama
Achhh.. uwielbiam styl pisania Noah :-) Skonczylam kilka dni temu. Czyta sie swietnie.
Polecam :-) A jak ktos nie czytal nic tego autora to niech zacznie do Medicusa...rewelacja jak dla mnie!

Dziekuje
357.gif

Do góry