Mam problem.Jaka jest moja teściowa wszystkie wiecie,a teraz rozważamy przeprowadzkę do nich.Mieszkają sami w dużym domu mają swoje lata i oboje pracują.Ostatnio kiedy powinni być w pracy mama była chora i w tym czasie jakiś koleś próbował im się włamać do domu,mama sobie do niego wyszła na szczęście jak usłyszał otwieranie drzwi to się przestraszył i uciekł a nie zrobił krzywdy mamie.Ale to samo może być jak będą spać np.Prowadzę z nią wieczną wojnę i w ogóle ale wolę chyba się z nią kłócić niż żeby im się coś stało.Sama nie wiem co powinniśmy postanowić,oboje z m. mamy mieszane uczucia.Co byście zrobiły na moim miejscu.Dodam jeszcze że tak czy siak tam w końcu zamieszkamy bo ten dom jest dla mojego m.więc to tylko kwestia czasu.Doradźcie mi proszę co zrobić
reklama
Sikoreczka pyszna herbatka
sikoreczka79
Fanka BB :)
Anula kochana! Trudno jest doradzac w takiej kwestii:-( Ja nie wyobrażam sobie życia z kimkolwiek pod dachem poza moim mężem i dziecmi więc ciężko mi się wypowiedziec. Chyba musicie przemyślec z M wszystkie za i przeciw No i to że nie będziesz tam u siebie To jest chyba najgorsze
Ja spadam do łóżeczka, bom śpiąca. Do juterka.
Hmmm.... ależ tu dziś pustki
Ja spadam do łóżeczka, bom śpiąca. Do juterka.
Hmmm.... ależ tu dziś pustki
sikoreczka79
Fanka BB :)
witaj! ROzsiądż się wygodnie i zaglądaj często Ahaś i jeszcze małe ostrzeżenie: uwaga domówki uzależniają!!!!!!Witam mamuśki, ja tu pierwszy raz, ale mam nadzieje że szybko sie wciągne.
Ja rozumieme,że te pustki to tak specjelnie dla mnie???Żebym za dużonadrabiać nie musiała, hę???
Małagosiunia jasne,że tęskniłam
Anula nie wiem co Ci doradzić...
Witam nową mamusie i ostrzegam,że tu co jakis czas tempo przekraczające prędkośc światła ale pisz koffana, zapraszamy serdecznie
A ja wczoraj miałąm napad PPP, cały dzionek nas nie było więc dzis mam mało do robotyPranie powieszone, zaraz ściele łózio, za oknem dyszczA ja na 14 do gina chciałam zrobic cyto i guzik bo @ przyjechałaRecepte mus wziąść i kupic sznurówki do moich trampeczek
Witam nową mamusie i ostrzegam,że tu co jakis czas tempo przekraczające prędkośc światła ale pisz koffana, zapraszamy serdecznie
A ja wczoraj miałąm napad PPP, cały dzionek nas nie było więc dzis mam mało do robotyPranie powieszone, zaraz ściele łózio, za oknem dyszczA ja na 14 do gina chciałam zrobic cyto i guzik bo @ przyjechałaRecepte mus wziąść i kupic sznurówki do moich trampeczek
Ja rozumieme,że te pustki to tak specjelnie dla mnie???Żebym za dużonadrabiać nie musiała, hę???
Bodzia cos mi sie obilo o uszy z tym PPP (Profesjonalna Praczko-Prasowaczka) ze to grozna odmiana PPD i atakuje osoby z balkonami i ogrodami zwlaszcza na wiosne jak moga swoje fatalaszki na zewnatrz rozwiesic ;-)
Witamy nowa mamusie!
Ja od 6-tej na napgach, Kuba nie ma litosci a maz wczoraj do pozna pracowal...jeczy mi tu Kubek wiec moze jakos potem zagladne... milego dnia! :-)
Agatka ciesze sie ze zapytalas...chcialam raczej napisac ze to dla mnei zaden problem ocenic ksiazke ;-) A za pochwaly dziekuje i super ze czytasz...czytanie jest superasne!!!Ja jestem początkującym czytelnikiem i właśnie skończyła mi się książeczka, a tak mnie to wciągnęło że postanowiłam iść za ciosem, stąd moja niecierpliwość i pytanie o "lekarzy"
Aaaaaa miłam już wczesśniej napisać, świetna stronke sobie stworzyłaś, naprawde podziwiam
Aluska nie przejumj sie szkoda narwow na takie gryzonie...
Buhahahaha
Mała pomłka ale akurta by się zgadzałoPPP z wyszktałcenia
PPD tyz wczoraj zaliczyłam
Buhahahahaha
Inna Aluska wspoczuje Wam taakich tesciowych
Anula oj ciezki macie wybor, zwlaszcza ze juz wiecie jak to jest byc gospodarzem u siebie. Chyba musiecie faktycznie przemyslec za i przeciw....
A gdzie reszta?..PPD? PPP?...moze cos gorszego? ;-)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Dzień Dobry, Good Morning, Guten Morgen itd. Witać sie z Wami bardzo serdecznie.
Staś zarządził pobudke o 7 także juz jestesmy po sniadanku, a ja nawet sie zdazylam ubrać.Wczoraj moja ciężarna siostra mnie odwiedziła (nie Meg),no i miała apetyt na zupe, no to w biegu musiałam krupnik gotować. No bo jak tu ciężarnej odmówić??
Anula - życie z teściami nie musi być całkiem złe, pod warunkiem że nie będziecie sobie wchodzić w droge. Tzn. ja mieszkam z tesciami (w Polsce ofkors) ale na zasadzie Pawła i Gawła tzn ja na górze a oni na dole i ... wolnoć tomku w swoim domku. Jak ja cos czasem chce to ide na dół, jak ona coś ode mnie chce to sie wtoczy na góre i git...Mam poczucie niezależności.
Staś zarządził pobudke o 7 także juz jestesmy po sniadanku, a ja nawet sie zdazylam ubrać.Wczoraj moja ciężarna siostra mnie odwiedziła (nie Meg),no i miała apetyt na zupe, no to w biegu musiałam krupnik gotować. No bo jak tu ciężarnej odmówić??
Anula - życie z teściami nie musi być całkiem złe, pod warunkiem że nie będziecie sobie wchodzić w droge. Tzn. ja mieszkam z tesciami (w Polsce ofkors) ale na zasadzie Pawła i Gawła tzn ja na górze a oni na dole i ... wolnoć tomku w swoim domku. Jak ja cos czasem chce to ide na dół, jak ona coś ode mnie chce to sie wtoczy na góre i git...Mam poczucie niezależności.
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dzień dobry koffane.
Po kłotni z małżem nie mam ochoty na nic. Może zajrzę później...
Po kłotni z małżem nie mam ochoty na nic. Może zajrzę później...
Podziel się: