reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mam problem.Jaka jest moja teściowa wszystkie wiecie,a teraz rozważamy przeprowadzkę do nich.Mieszkają sami w dużym domu mają swoje lata i oboje pracują.Ostatnio kiedy powinni być w pracy mama była chora i w tym czasie jakiś koleś próbował im się włamać do domu,mama sobie do niego wyszła na szczęście jak usłyszał otwieranie drzwi to się przestraszył i uciekł a nie zrobił krzywdy mamie.Ale to samo może być jak będą spać np.Prowadzę z nią wieczną wojnę i w ogóle ale wolę chyba się z nią kłócić niż żeby im się coś stało.Sama nie wiem co powinniśmy postanowić,oboje z m. mamy mieszane uczucia.Co byście zrobiły na moim miejscu.Dodam jeszcze że tak czy siak tam w końcu zamieszkamy bo ten dom jest dla mojego m.więc to tylko kwestia czasu.Doradźcie mi proszę co zrobić

reklama
Anula kochana! Trudno jest doradzac w takiej kwestii:-( Ja nie wyobrażam sobie życia z kimkolwiek pod dachem poza moim mężem i dziecmi:no: więc ciężko mi się wypowiedziec. Chyba musicie przemyślec z M wszystkie za i przeciw:sorry2: No i to że nie będziesz tam u siebie:dry: To jest chyba najgorsze:baffled::baffled::baffled:
Ja spadam do łóżeczka, bom śpiąca. Do juterka.
Hmmm.... ależ tu dziś pustki:szok:

:szok::szok::szok::szok:Ja rozumieme,że te pustki to tak specjelnie dla mnie???Żebym za dużonadrabiać nie musiała, hę???
Małagosiunia jasne,że tęskniłam:tak::tak:
Anula nie wiem co Ci doradzić...
Witam nową mamusie i ostrzegam,że tu co jakis czas tempo przekraczające prędkośc światła ale pisz koffana, zapraszamy serdecznie:tak::tak:
A ja wczoraj miałąm napad PPP, cały dzionek nas nie było więc dzis mam mało do roboty:-p:-pPranie powieszone, zaraz ściele łózio, za oknem dyszcz:baffled::baffled:A ja na 14 do gina chciałam zrobic cyto i guzik bo @ przyjechała:dry::dry:Recepte mus wziąść i kupic sznurówki do moich trampeczek:tak::tak::tak:

:szok::szok::szok::szok:Ja rozumieme,że te pustki to tak specjelnie dla mnie???Żebym za dużonadrabiać nie musiała, hę???
Małagosiunia jasne,że tęskniłam:tak::tak:
Anula nie wiem co Ci doradzić...
Witam nową mamusie i ostrzegam,że tu co jakis czas tempo przekraczające prędkośc światła ale pisz koffana, zapraszamy serdecznie:tak::tak:
A ja wczoraj miałąm napad PPP, cały dzionek nas nie było więc dzis mam mało do roboty:-p:-pPranie powieszone, zaraz ściele łózio, za oknem dyszcz:baffled::baffled:A ja na 14 do gina chciałam zrobic cyto i guzik bo @ przyjechała:dry::dry:Recepte mus wziąść i kupic sznurówki do moich trampeczek:tak::tak::tak:

Bodzia cos mi sie obilo o uszy z tym PPP (Profesjonalna Praczko-Prasowaczka) ze to grozna odmiana PPD i atakuje osoby z balkonami i ogrodami zwlaszcza na wiosne jak moga swoje fatalaszki na zewnatrz rozwiesic ;-):-p:-p:laugh2::laugh2:

Witamy nowa mamusie!

Ja od 6-tej na napgach, Kuba nie ma litosci a maz wczoraj do pozna pracowal...jeczy mi tu Kubek wiec moze jakos potem zagladne... milego dnia! :-)

Buhahahaha
Mała pomłka ale akurta by się zgadzało:-D:-D:-DPPP z wyszktałcenia:tak::tak::tak:
PPD tyz wczoraj zaliczyłam:-D:-D
Buhahahahaha

Ja jestem początkującym czytelnikiem i właśnie skończyła mi się książeczka, a tak mnie to wciągnęło że postanowiłam iść za ciosem, stąd moja niecierpliwość:zawstydzona/y: i pytanie o "lekarzy"
Aaaaaa miłam już wczesśniej napisać, świetna stronke sobie stworzyłaś, naprawde podziwiam:tak:

Aluska nie przejumj sie szkoda narwow na takie gryzonie...
Agatka ciesze sie ze zapytalas...chcialam raczej napisac ze to dla mnei zaden problem ocenic ksiazke ;-) A za pochwaly dziekuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y:i super ze czytasz...czytanie jest superasne!!!

Buhahahaha
Mała pomłka ale akurta by się zgadzało:-D:-D:-DPPP z wyszktałcenia:tak::tak::tak:
PPD tyz wczoraj zaliczyłam:-D:-D
Buhahahahaha
:rofl2::rofl2:

Inna Aluska wspoczuje Wam taakich tesciowych:szok:
Anula oj ciezki macie wybor, zwlaszcza ze juz wiecie jak to jest byc gospodarzem u siebie. Chyba musiecie faktycznie przemyslec za i przeciw....

A gdzie reszta?..PPD? PPP?...moze cos gorszego? ;-) :-p:-p

Dzień Dobry, Good Morning, Guten Morgen itd. Witać sie z Wami bardzo serdecznie.
Staś zarządził pobudke o 7 także juz jestesmy po sniadanku, a ja nawet sie zdazylam ubrać.Wczoraj moja ciężarna siostra mnie odwiedziła (nie Meg),no i miała apetyt na zupe, no to w biegu musiałam krupnik gotować. No bo jak tu ciężarnej odmówić??
Anula - życie z teściami nie musi być całkiem złe, pod warunkiem że nie będziecie sobie wchodzić w droge. Tzn. ja mieszkam z tesciami (w Polsce ofkors) ale na zasadzie Pawła i Gawła tzn ja na górze a oni na dole i ... wolnoć tomku w swoim domku. Jak ja cos czasem chce to ide na dół, jak ona coś ode mnie chce to sie wtoczy na góre i git:-p...Mam poczucie niezależności.:tak:

reklama
Do góry