reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No no Anula, Pięknie się rozwijasz.Niedługo możesz stanowić zagrożenie dla Bodzi.;-)...:-)
A i by the way - nie widział kto mojej siory?? Tak sie zaweekendowała z M że aż ją wcięło...
Nestety nie widziałam Twojwej sis,do Bodzi to mi jesczcze duuuużo brakuje i mam marny program,.ale dam następne

Załączniki

• happy birthday.jpg
    happy birthday.jpg
    132,4 KB · Wyświetleń: 22
  • scrapek z dziadkami.jpg
    scrapek z dziadkami.jpg
    167,9 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Dziewczyny włączyłam sobie teraz piosenkę Dżemu i siedzę i ryczę...jak zawsze przy tym utworze ( jeszcze jeden jest też Dżemu "List do M.")
A ta piosenka której teraz słucham to "Do kołyski"

Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi
Bo nie jesteś sam
Śpij, nocą śnij
Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi,
Teraz śpij

Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma
Kiedy ciemny wiatr porywa spokój,
Siejąc smutek i zwątpienie
Pamiętaj, że

Jak na deszczu łza,
cały ten świat nie znaczy nic, o nic
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil
Najlepszą z twoich chwil

Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia,
Żeby umieć żyć
Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia
myśli złych

Jak na deszczu łza,
Najlepszą z twoich chwil

Jak na deszczu łza,
Najlepszą z twoich chwil

Ale tego trzeba posłuchać, bo muzyka i śpiew...Rozpływam się...

Dziewczyny włączyłam sobie teraz piosenkę Dżemu i siedzę i ryczę...jak zawsze przy tym utworze ( jeszcze jeden jest też Dżemu "List do M.")
A ta piosenka której teraz słucham to "Do kołyski"

Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi
Bo nie jesteś sam
Śpij, nocą śnij
Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi,
Teraz śpij

Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma
Kiedy ciemny wiatr porywa spokój,
Siejąc smutek i zwątpienie
Pamiętaj, że

Jak na deszczu łza,
Najlepszą z twoich chwil

Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia,
Żeby umieć żyć
Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia
myśli złych

Jak na deszczu łza,
Najlepszą z twoich chwil

Jak na deszczu łza,
Najlepszą z twoich chwil

Ale tego trzeba posłuchać, bo muzyka i śpiew...Rozpływam się...
Inna mamy podobne gusta muzyczne,oj rozumiem Twój płacz;-);-);-)

Inna jak ja załącze tą piosenkę to jest koniec świata. Madzia momentalnie przylatuje i bez obejrzenia jej z 5 razy się nie obejdzie. Jest super:tak::tak::tak:
A mnie właśnie ogarnia ogromne PPD i mam dylemat: czy wziąśc głęboki oddechi poczekac aż minie, czy zaprac się za sprzątanko:baffled:

anula, dla mnie największym twórcą wszechczasów jest Bob Marley :tak:;-). W ogóle lubię reggae, wręcz uwielbiam, ale to takie klasyczne, bo teraz wiele zespołów niby gra reggae, ale zmieszają to z hip hopem, funky, itd. i wychodzi jak dla mnie rąbanka.
A poza tym to bardzo lubię SDM, Dżem, Lady Pank, Kombi, Perfect, itp. No i ostatnio zasłuchałam się w Feel :tak:

Ja sie zasluchyje w Eweinie flincie & Lukasz zagrobelny - nie klam ze kochasz mnie...

Oraz Tomasz Karolak - Zabiore cie... Rycze bo oba kawalki kojarza mi sie z M :-(

No no Anula, Pięknie się rozwijasz.Niedługo możesz stanowić zagrożenie dla Bodzi.;-)...:-)
A i by the way - nie widział kto mojej siory?? Tak sie zaweekendowała z M że aż ją wcięło...

Jezdem jezdem :-)
Male PPD mnie dopadlo ale narazie odpuscilo...no bo jzu wiecej sznurkow na pranie ni ma :no:;-)
A co Wy takie macie nastoje?Inna?.Anula?

Oj, ja nastrój mam całkiem dobry (mimo świadomości że pasierbica nielubiana przeze mnie :wściekła/y: w piątek przyjeżdża do nas na 2 tyg.), ale szukam piosenki, która pasowałaby do prezentacji multimedialnej o samobójstwach (za 3 tygodnie muszę oddać taką prezentację na zaliczenie z technologii informacyjnej). A że Dżem ma tego typu piosenki to zaczęłam przesłuchiwać, a że tą włączyłam i zawsze przy niej dopada mnie dołek to tak jakoś z Wami się tym podzieliłam :tak:. Ale usmiecham się od ucha do ucha :-) teraz, bo juz wyłączyłam muzę

Oj, ja nastrój mam całkiem dobry (mimo świadomości że pasierbica nielubiana przeze mnie :wściekła/y: w piątek przyjeżdża do nas na 2 tyg.), ale szukam piosenki, która pasowałaby do prezentacji multimedialnej o samobójstwach (za 3 tygodnie muszę oddać taką prezentację na zaliczenie z technologii informacyjnej). A że Dżem ma tego typu piosenki to zaczęłam przesłuchiwać, a że tą włączyłam i zawsze przy niej dopada mnie dołek to tak jakoś z Wami się tym podzieliłam :tak:. Ale usmiecham się od ucha do ucha :-) teraz, bo juz wyłączyłam muzę
moze...Kiedy powiem sobie dosc ONA ?

Sikorka moze zrob polowe i poczekaj...reszta przejdzie? taki kompromisik ;-)

reklama
Do góry