reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no dobra ja zmykam luli,,tzn myju kapku itp
Maly juz umyty,kolacje je,,po raz drugi,,a niech je,,skoro ma apetyt..hmm

inna gratki 5,,superrr

dobranoc,,matko jutro do pracyyy:zawstydzona/y::-p

reklama
Jestem. Po szkole i po zajęciach, po komunii Jacka chrześniaka, brzuch mam wielki jak Pasibrzuch ;-). Nie mam siły Was dzisiaj czytać. Jutro nadrobię.
Pochwalę się tylko że zarobiłam dzisiaj 5 z psychologii rozwojowej i powiem Wam, że ten przedmiot jest naprawdę zajebisty :tak:. Na pewno wpływ na to ma sposób w jaki są prowadzone zajęcia, ale też to, że mega dużo mozna się na temat dziecka dowiedzieć, m.in. na temat sposobów wychowywania, jakie zabawy są odpowiednie w jakim wieku i miliona innych rzeczy. Kocham ten przedmiot :-D
pa
Inna gratuluję 5
Ewcia dobranoc

Ale puchy:-:)-:)-(a jasiez a bo m w pray ale as szczęści teraz bedzie miał dwa dni wolnego to sobie odbiję a tymczasem sobie tutaj pokukam a nóż któraś się pojawi...

Mój pierwszy raz

Załączniki

• staś scrapek1,5.JPG
    staś scrapek1,5.JPG
    49,8 KB · Wyświetleń: 27
Witajcie Lachony!:-D:rofl2:

Melduję, że żyję.:tak:
Wybaczcie, ale te ostatnie 30 stron nie nadrobię.:no::sorry2:
Anula fajny scrapik.:-)

A teraz się juz żegnam. Dobranoc. Śpijcie dobrze i się wyśpijcie.:tak::-)

I obiecuję, że od jutra znów będę na bieżąco.;-):-D

Anula gratuluję premiery scrapkowej bardzo według mnie udanej:tak::-) a Staś jakie ma odjazdowe drugie imiono:szok::-D:-D ja dziś tylko na chwilkę zaglądam bo coś zużyta jestem po całym dniu:baffled:
Inna gratki za piąteczkę - Ty pilna studentka jezdeś:rofl2:
Sikoreczka przyjemnego wieczoru przed albo pod telewizorem;-);-):-D:rofl2:
I jeszcze wiecie, co?
przed chwilą zadzwoniła moja najkoffansza jedynai najwspanielsza przyjaciółka, która na codzień mieszka w Londynie i zrobiła mi niespodziankę - jest w Łodzi!!! więc jutro mamy pogaduchy i we wtorek tyż bo we środę już wraca do domku:-(Ale się cieszę!!!!!
Kolorowych senków Domówki. do rana:happy:

Cześć kobiety z tej strony wrak do trzeciej bez snu i od godziny na nogach zawriuje i nie wiem ile jeszcze tak wytrzymam moje dziecko mnie wykończy żadne maście na ząbki nie pomagają więc może to nie ząbki?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Miłego dnia

Heloo Dziewczynki:-D:-DRano mi net smiga to wykorzystam to:tak:
Anula cudne scrapki:tak:Kolejny ukryty talent się ujawnia:rofl2:
Inna wielkie gratki 5:tak::tak:Studenta podziel sie jakie zabawy dla Potworów naszych bo ja juz wysiadam z moim;-)
Dobra koffane ja sie pilnie za PPD musze zabrać bo dzis do mojej Mamulki koffanej jadum tak na 10 więc k.9 musim wyjść na busik:tak:

reklama
Do góry