kurce a gdzie inna ? bo to chyba ona tym walcem dysponuję...Fajnie że Amanda jest grzeczna a do tego towarzyska pannato Ty masz dzisiaj święto?zazdroszczę;-)a teścia to wiesz nie?pod walec;-);-)
reklama
Inna wracaj wczoraj nawet nie zajrzałaś i nie chodzi nam o waleć tylko za Tobą tęsknimy Lachonie
Tak inna, walec to tylko pretekst żebyś przyszła do nas
Martynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa styka ci tej naukiInna wracaj wczoraj nawet nie zajrzałaś i nie chodzi nam o waleć tylko za Tobą tęsknimy Lachonie
Anula parasol w dłoń a ciacho dawaj tu do nas zrobimy publiczną konsumpcję a ja jaśnie pan szwagier się zdecyduje to cukier w kostkach;-);-)mnie zaraz szlag trafi.Szfagier miał zadzwonć po 12 o której będą i ani nie zadzwonił ani ich nie ma a to już prawie piąta nienawidzę nie słownych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BuhahahahAnula parasol w dłoń a ciacho dawaj tu do nas zrobimy publiczną konsumpcję a ja jaśnie pan szwagier się zdecyduje to cukier w kostkach;-);-)
Jak koniówi
Troche mniej boli...
Madzka przestań się zdręczacJakbys widziała co mój synul wyprawia
Anula tez nie znosze takich sytuacji
staram się:-) już mi naprawdę lepiejMadzka przestań się zdręczacJakbys widziała co mój synul wyprawia
reklama
E
Ewcia81
Gość
:-)no ja powrocilam z nad morzaa
zimno jeszcze od morza daje,,normlanie rekawiczki by tzeba bylo nosic,,a wieje,,ohohoh,,ale fajowo było,,jodu sie nawduchałam,najedlismy sie gofrów,,obiadek kawka i spacerek,,a potem do domeku...,
i jezdemmm z wami...;-)
zimno jeszcze od morza daje,,normlanie rekawiczki by tzeba bylo nosic,,a wieje,,ohohoh,,ale fajowo było,,jodu sie nawduchałam,najedlismy sie gofrów,,obiadek kawka i spacerek,,a potem do domeku...,
i jezdemmm z wami...;-)
Podziel się: