reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja sobie roladki pichcę i postanowiłam zrobic tarte kluski:sorry2: ciekawe czy mi wyjdą. Głowa mnie cosik boli dzisiaj, może dlatego że pogoda do niczego. Płytkę to sobie Hey Unplugged sprawiłam:-D:-D:-D Bardzo mi się podoba:tak:
Madzka tulasy dla Szyma na guziola (to nie ostatni) no i dla twoich biednych nerwów. Jak cię to pocieszy to ja mam ostatnio ciągle serce w gardle bo mi się synio po drzewach uczy wchodzic:dry:
Dobra mus pomykac bo M ma tu jakiś mecz i już sterczy mi nad głową:baffled:

reklama
staram się:tak::tak::-) już mi naprawdę lepiej:tak:
Taaaa A opis na gg???
Zgadnijecie co robie??? W przerwach między zajmowaniem się bąblikiem???Choć tu ma czas tata dziś:-DWczoraj go teściowa z góry na dół obsztorcowała bo go po praktikerze na rękach nosiłam.Oberwało mu się,że to nie on go nosi."9 miesięcy go dzwigała!!!Teraz pomóż jej troch!! I delikatnie go bierz bo spi!!".Muzyka dla uszu Heheheheheh:-D:-D:-p:-p
Bo jechaliśmy busikiem i wózka sie nijeka nie dało zabrac ze sobą a wiecie co się działo jak go puściłąm co by pobiegał:rofl2::rofl2:

Madzka
c011.gif

Co tam porabiata?
ja sprwdzam dzieciom poprawy i kukam na Bb,,ale tu pustawoo,,
chyba wszyscy sa na dworzu bo fajnie dzisiaj...
U mnie nadal sloneczko jest,,matus sie bawi i nic mi sie nie chce...:zawstydzona/y:

A ja właśnie zapodałam kluchy, szczerze następnym razem zrobię ziemniaki bo kluski mi nie wyszły:dry: Na szczęście rolady nadrobiły moją wpadkę:zawstydzona/y: Madzia biega z gołą pupką, cała zadowolona:laugh2: Mała już wszystkie gesty Teletubisiowe naśladuje:tak:chodzi i woła Dipsi, Lala:-D

Ja się z wami dziewczęta na dziś pożegnam. Po pierwsze mam seriale na polsacie:-D A po drugie mężo cosik do mnie zagaduje (mże dziś nie zaśnie);-) Buziolki i do juterka;-):-)

jestem z powrotem,łaskawie przyjechali i nawet zadzwonili a jakże pięć minut wcześniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale mały jest słodziak malutki i okazało się że m. chrzestnym zostanie.a słodkiego nie kupiłam wpięli mnie to niech się w nos ugryzą ale przywieżli swoje dla nas abcia m. upiekła;-);-);-);-)Teraz już niunia śpi i mam wolne w końcu:-D:-D:-D:-D

reklama
Jestem. Po szkole i po zajęciach, po komunii Jacka chrześniaka, brzuch mam wielki jak Pasibrzuch ;-). Nie mam siły Was dzisiaj czytać. Jutro nadrobię.
Pochwalę się tylko że zarobiłam dzisiaj 5 z psychologii rozwojowej i powiem Wam, że ten przedmiot jest naprawdę zajebisty :tak:. Na pewno wpływ na to ma sposób w jaki są prowadzone zajęcia, ale też to, że mega dużo mozna się na temat dziecka dowiedzieć, m.in. na temat sposobów wychowywania, jakie zabawy są odpowiednie w jakim wieku i miliona innych rzeczy. Kocham ten przedmiot :-D
pa

Do góry