reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja sobie roladki pichcę i postanowiłam zrobic tarte kluski:sorry2: ciekawe czy mi wyjdą. Głowa mnie cosik boli dzisiaj, może dlatego że pogoda do niczego. Płytkę to sobie Hey Unplugged sprawiłam:-D:-D:-D Bardzo mi się podoba:tak:
Madzka tulasy dla Szyma na guziola (to nie ostatni) no i dla twoich biednych nerwów. Jak cię to pocieszy to ja mam ostatnio ciągle serce w gardle bo mi się synio po drzewach uczy wchodzic:dry:
Dobra mus pomykac bo M ma tu jakiś mecz i już sterczy mi nad głową:baffled:

reklama
staram się:tak::tak::-) już mi naprawdę lepiej:tak:
Taaaa A opis na gg???
Zgadnijecie co robie??? W przerwach między zajmowaniem się bąblikiem???Choć tu ma czas tata dziś:-DWczoraj go teściowa z góry na dół obsztorcowała bo go po praktikerze na rękach nosiłam.Oberwało mu się,że to nie on go nosi."9 miesięcy go dzwigała!!!Teraz pomóż jej troch!! I delikatnie go bierz bo spi!!".Muzyka dla uszu Heheheheheh:-D:-D:-p:-p
Bo jechaliśmy busikiem i wózka sie nijeka nie dało zabrac ze sobą a wiecie co się działo jak go puściłąm co by pobiegał:rofl2::rofl2:

Madzka
c011.gif

Co tam porabiata?
ja sprwdzam dzieciom poprawy i kukam na Bb,,ale tu pustawoo,,
chyba wszyscy sa na dworzu bo fajnie dzisiaj...
U mnie nadal sloneczko jest,,matus sie bawi i nic mi sie nie chce...:zawstydzona/y:

A ja właśnie zapodałam kluchy, szczerze następnym razem zrobię ziemniaki bo kluski mi nie wyszły:dry: Na szczęście rolady nadrobiły moją wpadkę:zawstydzona/y: Madzia biega z gołą pupką, cała zadowolona:laugh2: Mała już wszystkie gesty Teletubisiowe naśladuje:tak:chodzi i woła Dipsi, Lala:-D

Ja się z wami dziewczęta na dziś pożegnam. Po pierwsze mam seriale na polsacie:-D A po drugie mężo cosik do mnie zagaduje (mże dziś nie zaśnie);-) Buziolki i do juterka;-):-)

jestem z powrotem,łaskawie przyjechali i nawet zadzwonili a jakże pięć minut wcześniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale mały jest słodziak malutki i okazało się że m. chrzestnym zostanie.a słodkiego nie kupiłam wpięli mnie to niech się w nos ugryzą ale przywieżli swoje dla nas abcia m. upiekła;-);-);-);-)Teraz już niunia śpi i mam wolne w końcu:-D:-D:-D:-D

reklama
Jestem. Po szkole i po zajęciach, po komunii Jacka chrześniaka, brzuch mam wielki jak Pasibrzuch ;-). Nie mam siły Was dzisiaj czytać. Jutro nadrobię.
Pochwalę się tylko że zarobiłam dzisiaj 5 z psychologii rozwojowej i powiem Wam, że ten przedmiot jest naprawdę zajebisty :tak:. Na pewno wpływ na to ma sposób w jaki są prowadzone zajęcia, ale też to, że mega dużo mozna się na temat dziecka dowiedzieć, m.in. na temat sposobów wychowywania, jakie zabawy są odpowiednie w jakim wieku i miliona innych rzeczy. Kocham ten przedmiot :-D
pa

Do góry