reklama
tośmy Anula ćwieka chłopakom zabiłyTo jest ich dwóch aresztantów mus powiedzieć Stasiowi może nie będzie się czuł osamotniony
Do czasu Koffana do czasu ani się obejrzymy a zaczną sami z tego łóżeczka wychodzić i naprawdę nie wiem gdzie wtedy małego zamknę;-);-)tośmy Anula ćwieka chłopakom zabiły
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witajcie!!!!!!!!! Frócilim z kinowania Bajeczka fajna tylko Adriankowi troszkę było za długo. Objadłam się czipsów, obłaziłam sklepiki i kupiłam sobie płytkę Męż i Madzia też byli grzeczni. Malutka sobie smacznie śpi, a M wysprzątał całą kuchnię i ugotował rosołek. Chyba go mus częściej pozostawiac na chacie samego Idę zupkę zapodawac, bom głodna
Dzień dobry
Wczoraj poszliśmy do znajomych dlatego już nie zaglądałam Amanda była bardzo grzeczna.... zwłaszcza jak siedziała na rączkach
... w ogóle się nikogo nie boi ani nie wstydzi...ale może to za wcześnie dla niej żeby odczuwać takie emocje...sama nie wiem ...
Dzisiaj pospaliśmy sobie do 10.00 po 11 wrócił mój teść oczywiście na pier....ny w trzy d..py ....a tak dobrze było jak go nie było...
....Teraz nie dawno udało mi się uspać Amandę i mam chwilę dla Was....
Tak poza tym to mój małżonek zrobił dziś obiad( rosół oraz ziemniaki, schabowe i surówka ) jakieś 2 godziny temu pojechał do szpitala brata Radka odwiedzić bo miał on wczoraj operację.....ale dopiero jak wróci to się wszystkiego dowiem co i jak....
Wczoraj poszliśmy do znajomych dlatego już nie zaglądałam Amanda była bardzo grzeczna.... zwłaszcza jak siedziała na rączkach
... w ogóle się nikogo nie boi ani nie wstydzi...ale może to za wcześnie dla niej żeby odczuwać takie emocje...sama nie wiem ...
Dzisiaj pospaliśmy sobie do 10.00 po 11 wrócił mój teść oczywiście na pier....ny w trzy d..py ....a tak dobrze było jak go nie było...
Tak poza tym to mój małżonek zrobił dziś obiad( rosół oraz ziemniaki, schabowe i surówka ) jakieś 2 godziny temu pojechał do szpitala brata Radka odwiedzić bo miał on wczoraj operację.....ale dopiero jak wróci to się wszystkiego dowiem co i jak....
tulaski na brzuszekWy się tu śmiejecie a mnie brzuszek boli...Buuuu
fajnie, że wypad do kina się udał a co do męża na niedzielnej zmianie to ja bym etat zaproponowała na Twoim miejscu;-)M wysprzątał całą kuchnię i ugotował rosołek. Chyba go mus częściej pozostawiac na chacie samego
Szymcio śpi smacznie a ja mogę zabrać się za kucharzenie, mam dzisiaj w planach deser z owoców mrożonych z ostatniej nigelli
Fajnie że Amanda jest grzeczna a do tego towarzyska pannato Ty masz dzisiaj święto?zazdroszczę;-)a teścia to wiesz nie?pod walec;-);-)Dzień dobry
reklama
Bodzia to młodą masz bardzo mamę teściową równieżDZIEŃ DOBRY LACHONY
Widzu,że ipmreka jak się patrzy.A ja miałam imprezke w domu z tesciami i zdycham...Brzuch mnie boli....ALe się z tesciwą nagadałam.Bo on dobra kobieta jest i wszystkie rady z dobrego serca daje, choć czasem to wkurza.A i ona ma 48 lat a moja mama 45Wiecvie i jak Was poczytałam to obu kawiaty wilki sie należą bo obie sa SUPER w szerszyk rozrachunkuMoja mam mówiła,że za młoda na babcie dopókiw ciąże nie zaszłam.Jak się dowiedziałą,że babcia bedzie to szlała za szczęscia, wszystkim się chwaliła.No a moje tesciówka miała k.37 jak babcią została i też szalał ze szczęścia.Bo Karollo to 5 wnuk ale pierwszy płci męskiej.Moich teściów zanczy się.Dobra kończe bo przynudzam z rana
Moja teściowa ma teraz 54 a teścio prawie 60
Madźka każda z nas pewnie przez coś takiego przejdzie niestety... mi też by Amanda dziś spała z łóżka( a konkretnie to z sofy chyba to tak sie nazywa ) ale na szczęście zatrzymało ją drewniane oparcie...dzień dobry, ja dziś poranek z horroru...o 5.30 zerwła mnie jakaś magiczna siła i usłyszałam dziki wrzask.Szymek spadł z łóżka. na szczęęscie nic się nie stało bo trwało to kilka sekund i nawet nie płakał za bardzo. tylko na poczatku jak się wystraszyl. no im a guziora niezłego ale wyglądaże poza tym ok. ja za to mam gigantyczne wyrzuty summienia, że za mocno zasnęłam, że już sama nie wiem co. przecież od urodzenia spi z nami na czas nocnego karmienia....
Jeszcze czekam aż przestanie mi wszystko w srodku latać .szymek spi.
może pomasować brzusia trzaHejka Cara.Jak nie chce jeśc to może rzeczywiście gardziołko...
Wy się tu śmiejecie a mnie brzuszek boli...Buuuu
Ogladamy z Lolem "Potwory i Spółka", ssstrasznie lubie tą bajke
Podziel się: