reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka Cara.Jak nie chce jeśc to może rzeczywiście gardziołko...
Wy się tu śmiejecie a mnie brzuszek boli...Buuuu
Ogladamy z Lolem "Potwory i Spółka", ssstrasznie lubie tą bajke:tak::tak:

Witajcie!!!!!!!!! Frócilim z kinowania:tak: Bajeczka fajna tylko Adriankowi troszkę było za długo. Objadłam się czipsów, obłaziłam sklepiki i kupiłam sobie płytkę:laugh2::laugh2::laugh2: Męż i Madzia też byli grzeczni. Malutka sobie smacznie śpi, a M wysprzątał całą kuchnię i ugotował rosołek. Chyba go mus częściej pozostawiac na chacie samego:confused2: Idę zupkę zapodawac, bom głodna:sorry2:

Bodziu nie dobry brzuszek potraktuj go walcem;-);-):-D:-D:-D:-Dmoże przestanie;-);-)
Sikoreczka fajnie że maiałaś udane przedpołudnie.jaką płytkę sobie kupiłaś?
Cara a u lekarza byłaś?

Dzień dobry :tak:

Wczoraj poszliśmy do znajomych dlatego już nie zaglądałam :tak:Amanda była bardzo grzeczna.... zwłaszcza jak siedziała na rączkach
... w ogóle się nikogo nie boi ani nie wstydzi...ale może to za wcześnie dla niej żeby odczuwać takie emocje...sama nie wiem ...:dry:

Dzisiaj pospaliśmy sobie do 10.00 po 11 wrócił mój teść oczywiście na pier....ny w trzy d..py :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....a tak dobrze było jak go nie było:crazy:...

....Teraz nie dawno udało mi się uspać Amandę i mam chwilę dla Was....

Tak poza tym to mój małżonek zrobił dziś obiad:-D:tak:( rosół oraz ziemniaki, schabowe i surówka ):-D jakieś 2 godziny temu pojechał do szpitala brata Radka odwiedzić bo miał on wczoraj operację.....ale dopiero jak wróci to się wszystkiego dowiem co i jak:sorry2:....

tulaski na brzuszek
15_6_3.gif
może przejdzie;-);-)

M wysprzątał całą kuchnię i ugotował rosołek. Chyba go mus częściej pozostawiac na chacie samego:confused2:
fajnie, że wypad do kina się udał a co do męża na niedzielnej zmianie to ja bym etat zaproponowała na Twoim miejscu;-):-D

Szymcio śpi smacznie a ja mogę zabrać się za kucharzenie, mam dzisiaj w planach deser z owoców mrożonych z ostatniej nigelli:dry:

Dzień dobry :tak:

Wczoraj poszliśmy do znajomych dlatego już nie zaglądałam :tak:Amanda była bardzo grzeczna.... zwłaszcza jak siedziała na rączkach
... w ogóle się nikogo nie boi ani nie wstydzi...ale może to za wcześnie dla niej żeby odczuwać takie emocje...sama nie wiem ...:dry:

Dzisiaj pospaliśmy sobie do 10.00 po 11 wrócił mój teść oczywiście na pier....ny w trzy d..py :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....a tak dobrze było jak go nie było:crazy:...

....Teraz nie dawno udało mi się uspać Amandę i mam chwilę dla Was....

Tak poza tym to mój małżonek zrobił dziś obiad:-D:tak:( rosół oraz ziemniaki, schabowe i surówka ):-D jakieś 2 godziny temu pojechał do szpitala brata Radka odwiedzić bo miał on wczoraj operację.....ale dopiero jak wróci to się wszystkiego dowiem co i jak:sorry2:....
Fajnie że Amanda jest grzeczna a do tego towarzyska panna:tak::tak:to Ty masz dzisiaj święto?zazdroszczę;-)a teścia to wiesz nie?pod walec;-);-):-D:-D:-D:-D

reklama
DZIEŃ DOBRY LACHONY:-D:-D:-D
Widzu,że ipmreka jak się patrzy.A ja miałam imprezke w domu z tesciami i zdycham...Brzuch mnie boli....ALe się z tesciwą nagadałam.Bo on dobra kobieta jest i wszystkie rady z dobrego serca daje, choć czasem to wkurza.A i ona ma 48 lat a moja mama 45:-D:-DWiecvie i jak Was poczytałam to obu kawiaty wilki sie należą bo obie sa SUPER w szerszyk rozrachunku:tak::tak:Moja mam mówiła,że za młoda na babcie dopókiw ciąże nie zaszłam.Jak się dowiedziałą,że babcia bedzie to szlała za szczęscia, wszystkim się chwaliła.No a moje tesciówka miała k.37 jak babcią została i też szalał ze szczęścia.Bo Karollo to 5 wnuk ale pierwszy płci męskiej.Moich teściów zanczy się.Dobra kończe bo przynudzam z rana:sorry2::sorry2:
Bodzia to młodą masz bardzo mamę:tak: teściową również:tak:
Moja teściowa ma teraz 54 a teścio prawie 60
dzień dobry, ja dziś poranek z horroru...o 5.30 zerwła mnie jakaś magiczna siła i usłyszałam dziki wrzask.Szymek spadł z łóżka. na szczęęscie nic się nie stało bo trwało to kilka sekund i nawet nie płakał za bardzo. tylko na poczatku jak się wystraszyl. no im a guziora niezłego ale wyglądaże poza tym ok. ja za to mam gigantyczne wyrzuty summienia, że za mocno zasnęłam, że już sama nie wiem co. przecież od urodzenia spi z nami na czas nocnego karmienia....
Jeszcze czekam aż przestanie mi wszystko w srodku latać .szymek spi.
Madźka każda z nas pewnie przez coś takiego przejdzie niestety...:dry: mi też by Amanda dziś spała z łóżka( a konkretnie to z sofy chyba to tak sie nazywa :sorry2:) ale na szczęście zatrzymało ją drewniane oparcie...:baffled:
Hejka Cara.Jak nie chce jeśc to może rzeczywiście gardziołko...
Ogladamy z Lolem "Potwory i Spółka", ssstrasznie lubie tą bajke:tak::tak:
może pomasować brzusia trza:tak::tak:

Do góry