reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzień dobry, ja dziś poranek z horroru...o 5.30 zerwła mnie jakaś magiczna siła i usłyszałam dziki wrzask.Szymek spadł z łóżka. na szczęęscie nic się nie stało bo trwało to kilka sekund i nawet nie płakał za bardzo. tylko na poczatku jak się wystraszyl. no im a guziora niezłego ale wyglądaże poza tym ok. ja za to mam gigantyczne wyrzuty summienia, że za mocno zasnęłam, że już sama nie wiem co. przecież od urodzenia spi z nami na czas nocnego karmienia....
Jeszcze czekam aż przestanie mi wszystko w srodku latać .szymek spi.

koffana rozumiem Cię doskonale tydzień temu przeżyłam ten sam horror i mimo że małemu ok to te wyrzuty sumienia,ale dzieci są żywe i niestety nie zawsze zachowują się tak jakbyśmy chciały.Obserwuj go tylko dwa dni czy nie jest obolały i ospały ale na pewno nic mu nie będzie.A TY glóka do góry bo wyrzuty sumienia to będziemy mia ły jeszcze nie raz i za każdym razem będzie tak samo cięzko. Tule Cię Koffana

reklama
a ja się w końcu wyspałam bo mój synek przespał calutką nockę.a poza tym dzień dobry Kobiety.zaraz zmykam bo przyjeżdża m brachol z synkiem i żoną i trzeba zdesynfekować mieszkanie;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Maxka dokladnie,,ach at swiadomosc
ja na poczatku,,kładłam małemu poduchy koce koło łóżka,hehe,,potem nauczył sie spac i nei spadac

anula mamy urodizny tego samego dnia,,lae jampreze zrobimy...

Maxka dokladnie,,ach at swiadomosc
ja na poczatku,,kładłam małemu poduchy koce koło łóżka,hehe,,potem nauczył sie spac i nei spadac

anula mamy urodizny tego samego dnia,,lae jampreze zrobimy...
Super ale będzie głośna i huczna ta osiemnastka;-):tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
My mykamy do kościółka mały debiut Stasia oprócz chrztu i święcomki.mam nadzieję że będzie dobrze.miłego dnia

Madzka tule mocno i potwierdzam słowa dziewczyn.Nie Twoja tow wina, dzieci niestety zachowuja się czasem nieprzewidzinie.
Anula cudne suwaczki.
Ewcia słomianko miło Cię znowu widzieć i czytać.

anula jasne,ze bedzie,,juz licze koszta i ilosc flaszek,hihi
Bodzia witaj,,,

a ja wybierams ie nad morze,,o tutaj
USTKA KAMERY
Ewcia zabierz nas ze sobą proszę;-);-);-):-D:-D:-D:-D i koszty na pół podzielimy co?zawsze łatwiej;-):tak::-D:rofl2:
Bodzia dziękuję za klmplementa.
My po kościółku i o dziwo mały był grzeczny co bardzo mnie cieszy i zaczniemy w końcu chodzić co tydzień:-):-):-)
Tylko zapomniałam słodkiego kupić dla gości i będę musiała lecieć z powrotem:angry::angry::angry:

wróciliśmy ze spacerku:tak: Szymonek szaleje w łóżeczku z zeberką:-)ja mogę się napic czegoś gorącego a zaraz idziemy obiadkować;-)Ewcia fajny wypad Ci się szykuje ja uwielbiam Ustkę:tak:Anula cukier w domu masz??:-D

reklama
Do góry