reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzień dobry, ja dziś poranek z horroru...o 5.30 zerwła mnie jakaś magiczna siła i usłyszałam dziki wrzask.Szymek spadł z łóżka. na szczęęscie nic się nie stało bo trwało to kilka sekund i nawet nie płakał za bardzo. tylko na poczatku jak się wystraszyl. no im a guziora niezłego ale wyglądaże poza tym ok. ja za to mam gigantyczne wyrzuty summienia, że za mocno zasnęłam, że już sama nie wiem co. przecież od urodzenia spi z nami na czas nocnego karmienia....
Jeszcze czekam aż przestanie mi wszystko w srodku latać .szymek spi.

koffana rozumiem Cię doskonale tydzień temu przeżyłam ten sam horror i mimo że małemu ok to te wyrzuty sumienia,ale dzieci są żywe i niestety nie zawsze zachowują się tak jakbyśmy chciały.Obserwuj go tylko dwa dni czy nie jest obolały i ospały ale na pewno nic mu nie będzie.A TY glóka do góry bo wyrzuty sumienia to będziemy mia ły jeszcze nie raz i za każdym razem będzie tak samo cięzko. Tule Cię Koffana

reklama
a ja się w końcu wyspałam bo mój synek przespał calutką nockę.a poza tym dzień dobry Kobiety.zaraz zmykam bo przyjeżdża m brachol z synkiem i żoną i trzeba zdesynfekować mieszkanie;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Maxka dokladnie,,ach at swiadomosc
ja na poczatku,,kładłam małemu poduchy koce koło łóżka,hehe,,potem nauczył sie spac i nei spadac

anula mamy urodizny tego samego dnia,,lae jampreze zrobimy...

Maxka dokladnie,,ach at swiadomosc
ja na poczatku,,kładłam małemu poduchy koce koło łóżka,hehe,,potem nauczył sie spac i nei spadac

anula mamy urodizny tego samego dnia,,lae jampreze zrobimy...
Super ale będzie głośna i huczna ta osiemnastka;-):tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
My mykamy do kościółka mały debiut Stasia oprócz chrztu i święcomki.mam nadzieję że będzie dobrze.miłego dnia

Madzka tule mocno i potwierdzam słowa dziewczyn.Nie Twoja tow wina, dzieci niestety zachowuja się czasem nieprzewidzinie.
Anula cudne suwaczki.
Ewcia słomianko miło Cię znowu widzieć i czytać.

anula jasne,ze bedzie,,juz licze koszta i ilosc flaszek,hihi
Bodzia witaj,,,

a ja wybierams ie nad morze,,o tutaj
USTKA KAMERY
Ewcia zabierz nas ze sobą proszę;-);-);-):-D:-D:-D:-D i koszty na pół podzielimy co?zawsze łatwiej;-):tak::-D:rofl2:
Bodzia dziękuję za klmplementa.
My po kościółku i o dziwo mały był grzeczny co bardzo mnie cieszy i zaczniemy w końcu chodzić co tydzień:-):-):-)
Tylko zapomniałam słodkiego kupić dla gości i będę musiała lecieć z powrotem:angry::angry::angry:

wróciliśmy ze spacerku:tak: Szymonek szaleje w łóżeczku z zeberką:-)ja mogę się napic czegoś gorącego a zaraz idziemy obiadkować;-)Ewcia fajny wypad Ci się szykuje ja uwielbiam Ustkę:tak:Anula cukier w domu masz??:-D

reklama
Do góry