reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To ja poprosze sałatki, właśnie zaczynam śniadanko:-)
A z rodziny to mam tu starsza siostre Anne i młodszego brata Grzegorza oboje x2, a Ania w listopadzie x3 :), i jeszcze męza siostra ze szwagrem, tylko że ona teraz wiecej czasu siedzi w Polsce bo chatke budują..

no nie wiem....no moze potem dostaniesz ta saltke jak sie przegryzie ;-)

Dzień doberek:tak::-) nocka minęła spokojnie, tylko nasz łobuz strzelił sobie przerwę na rozrywkę od 3.30 do 4.30:-D:-Dale wyleciał do swojego łóżeczka porozrabiał przez godzinke i przyszedł spowrotem grzecznie spać i obudził sie przed chwilką. U nas też katar wszędzie - męż, Szym, moi rodzice, teściowie:baffled::baffled:ja się tylko trzymam chociaż dzisiaj obudził mnie ból gardła:dry::dry:
My dzisiaj po śniadanku mykamy do Łagiewnik koło Łodzi , żeby załatwic wszystkie formalności związane z chrztem. Brzydko u nas, mżawka, buro i zimno:baffled:
Anula Tobie też miłego dnia i donosze od razu, z tymi pampkami w Carefourze to sciema na maxa bo jumbo pack kosztuje tam 48 zł a my zawsze po 45 kupujemy. więc promocja jak cholera:angry::angry:. Zaraz wchodze na wątek o promocjach i zapytam laskę gdzie ona te pieluchy widziała:dry::dry:
Meg miłego pobytu u rodziców:tak:Paskudny żart z tą wyprzedażą w Zarze :-D:rofl2:
Kasia przyjemnego popołudnia;-)
Jasmina zdrówka dla Twoich chorasków - pediatra nam powiedziała, że to jakiś paskudny wirus jest w powietrzu i wszyscy tak łapią:dry:
Bodzia, ale Ty z rana pracowita i altruistyczna:rofl2::rofl2::-D;-)
Mleczko na śniadanko grzeję.
a juz myslalalm ze jedziesz do nas do Lagiewnik...pomodlic sie za kolezanki z BB; -) :-D:-D
No wiecie co
pewnie sa jakie wyprzedarze...
ale czy w Zarze? ;-) :-D:-D:-D

Dzień dobry.......

...pewnie nikt nawet nie zauważy że jestem, no cóż :-:)-:)-:)-(

Pogoda jest do d...py i tak samo mój dzisiejszy humor.....:-:)no:

Wczoraj podarłam się z mężem......to była pierwsza taka poważna kłótnia:baffled: .....już się pogodziliśmy ale jednak....nie smak pozostał:-:)-:)-(

ja Cie widze...ale Ty jak sie zjawiasz to wskoczysz i zaraz Cie ni ma :no:

reklama
No Aluśka dziś widać w bojowym nastroju... O kłotnię się nie martw, ważne że się pogodziliście. Uważam że malżeństwu jest od czasu do czasu potrzebne takie oczyszczenie. Zapewne każde z was powiedziało więcej niż chciało no ale cóz takie są prawa kłótni. Ja najbardziej nie lubie etapu: TY zawsze; TY nigdy. Ale jak juz powiedziałam ważne że zapanowała zgoda.
Zgadzam się z propozycją Madźki. Czekoladka, dobra kawka przywrócą Ci dobry nastrój w mig.
To kto dziś stawia??? Ja poproszę również....

Ja nie wierze ze sa zwiazki w ktorych nie ma klotni. Wiadomo ze za duzo nie dobrze...

Ide do sklpeu ...ktos cos chce? (oprocz zmywarek i bluzek z Zary;-)

dobra stawiam dziś po czekoladzie;:tak: :-p
czewkodh6.jpg

reklama
dobra stawiam dziś po czekoladzie;:tak: :-p
czewkodh6.jpg
O widzisz kochana, od razu lepiej :-). A tę wszędobylską teściową to może walcem, albo jakoś tak. Tylko że Inna teraz się kształci.... no ale chyba sie nie obrazi jak walca na chwile pozyczysz??? Albo ją tak parasolem znieniacka?? No nie wiem. Sama musisz zdecydować.

Do góry