reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej wam...
My dzisiaj bylismy odwieźć auto teściowej i zabrac przyczepe kempingowa,,czas zaczac sezon letni,hhee
U na spiekne słoneczko,troszke chłodno,ale fajowo...
Ja robie obiadek,kalafiorka,na ktorego juz dawno mialam ochote...mezulo był na wsi,ale juz jedzie do nas,,a jutro juz ans opuszcza,,juz dwa tygodnie stuknely i znowu iesiac sami,,teraz na Boże Cialo wraca,,,:-:)tak:...miesiac z matem sami,,,ale szybko zleci...
Synek sie bawi,,,obiadd pichci,,to ja na BB zagladam,hehe
Miłego weekendu...:tak:

reklama
Meldujemy się z powrotem m.poleciał na mecz a potem do pracy,a z PPD nic nam nie wyszło bo utknęliśmy w tesco tam naprawdę była promocja na pampki 43zl za jumbo pack. Stasiu dziękuje wszystkim "ciociom" za życzenia,czort wie co go męczy podejrzewam,że domaga się nocnego mleka które chciałam już ukrócić ale cóż pan każe sługa musi;-);-)
Aluśka głowa do góry kto się czubi tan się lubi;-);-)
Bodzia koniecznie wklej zdjęcia koniecznie;-):-D:-D
Jaśmina zdrówka dla chorusków
Madźka dla Twoich też
i nie wiem co jeszcze.Przede mną długi samotny wieczór może któraś się zajawi?

Hej Lachony! Co tu taki spokoj? hmmmm...

A my wroclilsmy od moich rodzicow, bylo bardzo fajnie :-) Przywiezlismy mieska na ho ho i jeszcze sokow, sloikow z surowkami ze nam lodowka w szwach peka :szok::blink:
No i nie planowo obskoczylam z moja mama do znajomej co ma lumpex i akurat miala dostawe wiec nura w wory i oto co kupilam (a dodam ze ja naprawde wybredna sztuka jezdem ;-):
-dla mnie bluzeczke bawelniana, sliczny szal z woalu i 2 apaszki
-dla Kubka koszulke na lato Topolino z żyrafa :rofl2: , chuste pod szyje, 4 pary skarpetek nieuciskowych
-dla meza swietne proste bezowe bojowki na wiosne (z tego jestesmy najbardziej zadowoleni!) i koszulke na lato
-i jeszcze kawal materialu bo mam maszyne i zamierzam jej uzyc:happy: (jak Kubek przestanie sie jej bac :angry:
Za wszystko zaplacilam zawrotna cene 20 zl 50 gr :-):tak::tak:

Wróciliśmy z Łagiewnik - chrzest w 3 sobotę czerwca, przy okazji walneliśmy sobie spacerek po lesie. tylko pół godzinki bo mżawka, ale zawsze troszkę świeżego powietrza:tak::tak:
Ewcia dawno Cię u nas nie było;-) kurcze długi wyjazd męza Ci sie szykuje, ale zleci sama nie będziesz wiedziała kiedy;-);-)
Anula, ja jestem na doskok:happy:;-):-D
Meg niezłe łowy w tej Zarze miałaś:-D:-D:rofl2:

Meg to super że wyjazd udany ja zaraz idę kąpać Stanisławka ale potem tu wrócę muszę go szybko położyć bo oszaleję zaraz i nerwy mi mogą puścić;-);-);-)

Mały już leży w łóżeczku i coś tam gada do siebie.Zdążył mi jeszcze dołożyć i kolacji oczywiście nie zjadł bo po co a tak to w nocy może mi podokuczać .Ja nie jestem pewna ale on chyba złośliwy jest po ojcu;-);-);-);-)
no ale wieczór i imprezkę czas zacząć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.zapraszam:tak::tak::tak:
na dobry początek;-)

Załączniki

• pils_1.gif
    pils_1.gif
    5,1 KB · Wyświetleń: 35
  • reds.jpg
    reds.jpg
    4,7 KB · Wyświetleń: 21
  • żywiec.JPG
    żywiec.JPG
    18,6 KB · Wyświetleń: 20
reklama