reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-)Wszystkiego najlepszego dla Stasia
z okazji skończenia 9miesięcy:-)
10lc6.gif

reklama
:-)Wszystkiego najlepszego dla Stasia

z okazji skończenia 9miesięcy:-)
10lc6.gif
Dołączamy się:-D
AJ się wylachoniła, włosy wyżelazkowałam, bo zaraz z teściwmi do Praktikera jedziemy.może wrzuce fotke a może nie:-p:-p
Aluśka tule mocno.Kłótnie zdarzają się w kżdym związku.Całuski.
Lece Młodego stroić:blink::blink:

Witajcie Lachonki! U nas od rana pada i pogoda jest blle:-( Madzia chodzi za mną i krzyka:dry: Chyba jej się pogodohumor udzielił:baffled:
Jasminko zdróweczka dla chorasków:tak:
Aluśka szybkiego powrotu humorku:blink:
Bodzia miłych zakupków;-)
Kasia przyjemnego spotkanka:-)
Inna aby szybko ci zeciało:tak:
Anula najlepszego dla Stasia!!!! No i żeby ci się wreszcie dał wyspac. A może go zębole tak męczą:confused:
Madzka zdrówka dla twoich katarasków:tak:
Meg jak już będziesz w tym sklepie to kup co taniego i duuużo;-):-D

No widzę Lachonki że wy tu dziś jakieś wyjścia i inne PPD macie;-) Więc chyba ja też pójdę PPD uskutecznic, jak tylko Madzia obejrzy kuchnię z Okrasą. Siedzi u mnie na kolanach i pokazuje palcem am am. Bardzo ciekawy program:-D:-D:-D

No wiec tak kupiłam:
Sikorce 100 par butow z przeceny, Kasi czekoladowa..sukienke w szmateksie i tanie winko dla Aluski ...ujdzie? ;-)
No to narazie :-)

eh, do kościoła uda nam się dopiero na 16.00 bo musieliśmy na teścia poczekać bo aparat pożyczał. idę więc dupkę sobie wygrzać
7_1_121.gif
tylko małego najpierw zaspię bo we dwóch z katarem to tu pobojowisko mi zrobią:dry::-D

Miłego dnia Kobitki:tak:

Muszę uciekać bo mężuś ma dziś wolne i będzie zmieniał żyrandol w pokoju i będzie trochę hałasu więc muszę z małą wyjść....:sorry2:Dzisiaj
Poza tym sama muszę trochę dziś po PPD-ować:laugh2::laugh2::laugh2::-p

Dzięki za poprawę humoru:tak::-)

Pa patki

reklama
poszłam, wygrzałam, wróciłam:tak:wszystkie wywiane jeszcze
5_3_11.gif
sama kukać nie będę. w razie potrzeby wrzasnąć:-Djestem w kuchni - zmywam i obiad warzę;-)

Do góry