reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-)Wszystkiego najlepszego dla Stasia
z okazji skończenia 9miesięcy:-)
10lc6.gif

reklama
:-)Wszystkiego najlepszego dla Stasia

z okazji skończenia 9miesięcy:-)
10lc6.gif
Dołączamy się:-D
AJ się wylachoniła, włosy wyżelazkowałam, bo zaraz z teściwmi do Praktikera jedziemy.może wrzuce fotke a może nie:-p:-p
Aluśka tule mocno.Kłótnie zdarzają się w kżdym związku.Całuski.
Lece Młodego stroić:blink::blink:

Witajcie Lachonki! U nas od rana pada i pogoda jest blle:-( Madzia chodzi za mną i krzyka:dry: Chyba jej się pogodohumor udzielił:baffled:
Jasminko zdróweczka dla chorasków:tak:
Aluśka szybkiego powrotu humorku:blink:
Bodzia miłych zakupków;-)
Kasia przyjemnego spotkanka:-)
Inna aby szybko ci zeciało:tak:
Anula najlepszego dla Stasia!!!! No i żeby ci się wreszcie dał wyspac. A może go zębole tak męczą:confused:
Madzka zdrówka dla twoich katarasków:tak:
Meg jak już będziesz w tym sklepie to kup co taniego i duuużo;-):-D

No widzę Lachonki że wy tu dziś jakieś wyjścia i inne PPD macie;-) Więc chyba ja też pójdę PPD uskutecznic, jak tylko Madzia obejrzy kuchnię z Okrasą. Siedzi u mnie na kolanach i pokazuje palcem am am. Bardzo ciekawy program:-D:-D:-D

No wiec tak kupiłam:
Sikorce 100 par butow z przeceny, Kasi czekoladowa..sukienke w szmateksie i tanie winko dla Aluski ...ujdzie? ;-)
No to narazie :-)

eh, do kościoła uda nam się dopiero na 16.00 bo musieliśmy na teścia poczekać bo aparat pożyczał. idę więc dupkę sobie wygrzać
7_1_121.gif
tylko małego najpierw zaspię bo we dwóch z katarem to tu pobojowisko mi zrobią:dry::-D

Miłego dnia Kobitki:tak:

Muszę uciekać bo mężuś ma dziś wolne i będzie zmieniał żyrandol w pokoju i będzie trochę hałasu więc muszę z małą wyjść....:sorry2:Dzisiaj
Poza tym sama muszę trochę dziś po PPD-ować:laugh2::laugh2::laugh2::-p

Dzięki za poprawę humoru:tak::-)

Pa patki

reklama
poszłam, wygrzałam, wróciłam:tak:wszystkie wywiane jeszcze
5_3_11.gif
sama kukać nie będę. w razie potrzeby wrzasnąć:-Djestem w kuchni - zmywam i obiad warzę;-)

Do góry