reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anula ale masz ładne suwaczki uczysz się dziewczyno nono

dziękuję dziękuję
:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:rofl2:

Hej Baaaaaaaaaaaaabyyyyyyyyyyy!!!!!
Bluzki w Zarze przecenili 90%!!!
Meg aleś niusa zapodała:szok::szok:w całej Polsce? czy tylko w grodzie Kraka???
7_18_4.gif

Sikoreczka jakie butki???
Anula ale fajne ciuszki:tak:
musiałam Adriankowi kupic buty bo mu adidasy pękają:baffled: TYlko trzebabyło jechac do miasta obok bo u nas buty na maluchy kosztują 60 złotych:dry: Jak dla mnie to za dużo (bo to razy dwa trzeba)! Wybrał sobie świetne adidaski czarne z żółtymi i pomarańczowymi wstawkami. No i Madzi też wzięłam adidaski, wybrała różowez zielonymi wstawkami. Kurce te moje młode są dobre, sami wybierają:sorry2: Aha koszt tych bucików to 19 złotych:tak:(za parę).

Widzisz Anula, myślę, że u większość z nas tak wygląda codzienność. Wypłata - zapasy dla malucha bo jemu nie może zabraknąć, a jak ja pochodzę 4 sezon w tych samych butach to nic mi nie bedzie a na spacery mogę biegać w trampkach w kwiatki z rynku. Nam też bardzo pomagają rodzice - moi, bo teście uważaja ze im nikt w życiu nie pomagał i się dorobili i to najlepsza szkoła życia:sorry2:teraz mój męż bierze kredyt na rozwój firmy więc przez najbliższe kilka miesięcy można całkiem zapomnieć o nadmiarze kaski. Ale wiesz, jakoś łatwo mi to znieść jak zasypiam w łózku obok faceta, który jest moim najlepszym przyjacielem i mężem i obok cudnie pachnącego bobasa, który patrzy na mnie tymi swoimi wielkimi oczami. i wiem , że wszystko będzie dobrze bo mamy siebie. i wszystko da sie znieść;-)
to podobnie jak u mnie:-) Tylko ja mam jeden zmartwień: mój chłop mi chce wyjechac:-:)-:)-( Mam nadzieję że mu ten zamiar przejdzie, bo mi smutno na samą myśl!

Sikoreczka pamiętam
dziękuję za colę:-D tego mi trzeba!

ale Sikorka nie przyszla....Gooooraaaaalu czy Ci nie zaaaaal.....?
no bo nie zdążyłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
emocje42.gif
byłam po te buciki, a potem my szwagierkę nawiedzili, no i dopiero się do was dostałam
emocje42.gif

dobra...ja ide i nie powiem Wam bo zescie nie przylazly gdzie i jakie sa obnizki....ale jutro sie obkupimy:-) dobranoc!
dobra, dobra odświeżę ci pamięc
denaro011.gif
a tak serio to powiedz co więcej bo mam zakup zmywarki w planie:tak: Będziemy kuchnię remontowac:laugh2::laugh2::laugh2:
Sweet dreams
postacie24.gif

reklama
Dzień doberek :-)
Nie mam czasu doczytać, wpadłam z samego rana tylko się przywitać z Wami bo się stęskniłam
I już uciekam do szkoły. Dzisiaj tylko do 17:50 :tak:
Papapappapapapa

Do góry