reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Megosiu, a te obniżki to tylko w Polsce, czy u mnie tyż??A te zmyware to weź mi jedną, a jak bedę w Polsce to Ci oddam kasiorke ok?? ;-) Czy Ty juz czasem za duzo nie wypiłas??
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
To tak na zapas jakby Meg pytała czy nikt jej nie koffffa. Meg - ja zawsze. I Anula Ciebie tyż. Ja ide usypiać moich chłopaków, Baj Baj do jutra...
Anula ale masz ładne suwaczki uczysz się dziewczyno nono
dziękuję dziękuję
Meg aleś niusa zapodaław całej Polsce? czy tylko w grodzie Kraka???Hej Baaaaaaaaaaaaabyyyyyyyyyyy!!!!!
Bluzki w Zarze przecenili 90%!!!
sikoreczka79
Fanka BB :)
musiałam Adriankowi kupic buty bo mu adidasy pękają TYlko trzebabyło jechac do miasta obok bo u nas buty na maluchy kosztują 60 złotych Jak dla mnie to za dużo (bo to razy dwa trzeba)! Wybrał sobie świetne adidaski czarne z żółtymi i pomarańczowymi wstawkami. No i Madzi też wzięłam adidaski, wybrała różowez zielonymi wstawkami. Kurce te moje młode są dobre, sami wybierają Aha koszt tych bucików to 19 złotych(za parę).Sikoreczka jakie butki???
Anula ale fajne ciuszki
to podobnie jak u mnie:-) Tylko ja mam jeden zmartwień: mój chłop mi chce wyjechac:---( Mam nadzieję że mu ten zamiar przejdzie, bo mi smutno na samą myśl!Widzisz Anula, myślę, że u większość z nas tak wygląda codzienność. Wypłata - zapasy dla malucha bo jemu nie może zabraknąć, a jak ja pochodzę 4 sezon w tych samych butach to nic mi nie bedzie a na spacery mogę biegać w trampkach w kwiatki z rynku. Nam też bardzo pomagają rodzice - moi, bo teście uważaja ze im nikt w życiu nie pomagał i się dorobili i to najlepsza szkoła życiateraz mój męż bierze kredyt na rozwój firmy więc przez najbliższe kilka miesięcy można całkiem zapomnieć o nadmiarze kaski. Ale wiesz, jakoś łatwo mi to znieść jak zasypiam w łózku obok faceta, który jest moim najlepszym przyjacielem i mężem i obok cudnie pachnącego bobasa, który patrzy na mnie tymi swoimi wielkimi oczami. i wiem , że wszystko będzie dobrze bo mamy siebie. i wszystko da sie znieść;-)
dziękuję za colę tego mi trzeba!Sikoreczka pamiętam
no bo nie zdążyłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamale Sikorka nie przyszla....Gooooraaaaalu czy Ci nie zaaaaal.....?
dobra, dobra odświeżę ci pamięcdobra...ja ide i nie powiem Wam bo zescie nie przylazly gdzie i jakie sa obnizki....ale jutro sie obkupimy:-) dobranoc!
Sweet dreams
sikoreczka79
alesz z ciebie piętny Lachon!! Posiedziałabym ale senna jestem
Zmniejsze zdjęcie bucików to się pochwalę!
sikoreczka79
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dzień doberek :-)
Nie mam czasu doczytać, wpadłam z samego rana tylko się przywitać z Wami bo się stęskniłam
I już uciekam do szkoły. Dzisiaj tylko do 17:50
Papapappapapapa
Nie mam czasu doczytać, wpadłam z samego rana tylko się przywitać z Wami bo się stęskniłam
I już uciekam do szkoły. Dzisiaj tylko do 17:50
Papapappapapapa
Podziel się: