reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anula ale masz ładne suwaczki uczysz się dziewczyno nono

dziękuję dziękuję
:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:rofl2:

Hej Baaaaaaaaaaaaabyyyyyyyyyyy!!!!!
Bluzki w Zarze przecenili 90%!!!
Meg aleś niusa zapodała:szok::szok:w całej Polsce? czy tylko w grodzie Kraka???
7_18_4.gif

Sikoreczka jakie butki???
Anula ale fajne ciuszki:tak:
musiałam Adriankowi kupic buty bo mu adidasy pękają:baffled: TYlko trzebabyło jechac do miasta obok bo u nas buty na maluchy kosztują 60 złotych:dry: Jak dla mnie to za dużo (bo to razy dwa trzeba)! Wybrał sobie świetne adidaski czarne z żółtymi i pomarańczowymi wstawkami. No i Madzi też wzięłam adidaski, wybrała różowez zielonymi wstawkami. Kurce te moje młode są dobre, sami wybierają:sorry2: Aha koszt tych bucików to 19 złotych:tak:(za parę).

Widzisz Anula, myślę, że u większość z nas tak wygląda codzienność. Wypłata - zapasy dla malucha bo jemu nie może zabraknąć, a jak ja pochodzę 4 sezon w tych samych butach to nic mi nie bedzie a na spacery mogę biegać w trampkach w kwiatki z rynku. Nam też bardzo pomagają rodzice - moi, bo teście uważaja ze im nikt w życiu nie pomagał i się dorobili i to najlepsza szkoła życia:sorry2:teraz mój męż bierze kredyt na rozwój firmy więc przez najbliższe kilka miesięcy można całkiem zapomnieć o nadmiarze kaski. Ale wiesz, jakoś łatwo mi to znieść jak zasypiam w łózku obok faceta, który jest moim najlepszym przyjacielem i mężem i obok cudnie pachnącego bobasa, który patrzy na mnie tymi swoimi wielkimi oczami. i wiem , że wszystko będzie dobrze bo mamy siebie. i wszystko da sie znieść;-)
to podobnie jak u mnie:-) Tylko ja mam jeden zmartwień: mój chłop mi chce wyjechac:-:)-:)-( Mam nadzieję że mu ten zamiar przejdzie, bo mi smutno na samą myśl!

Sikoreczka pamiętam
dziękuję za colę:-D tego mi trzeba!

ale Sikorka nie przyszla....Gooooraaaaalu czy Ci nie zaaaaal.....?
no bo nie zdążyłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
emocje42.gif
byłam po te buciki, a potem my szwagierkę nawiedzili, no i dopiero się do was dostałam
emocje42.gif

dobra...ja ide i nie powiem Wam bo zescie nie przylazly gdzie i jakie sa obnizki....ale jutro sie obkupimy:-) dobranoc!
dobra, dobra odświeżę ci pamięc
denaro011.gif
a tak serio to powiedz co więcej bo mam zakup zmywarki w planie:tak: Będziemy kuchnię remontowac:laugh2::laugh2::laugh2:
Sweet dreams
postacie24.gif

reklama
Dzień doberek :-)
Nie mam czasu doczytać, wpadłam z samego rana tylko się przywitać z Wami bo się stęskniłam
I już uciekam do szkoły. Dzisiaj tylko do 17:50 :tak:
Papapappapapapa

Do góry