reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry wszystkim Staś ontra śpiąca mama 2:0 no ja nie wiem co z nim się dzieje.Idę go przytulić ,a że dziś PPD nie wiem kiedy wpadne.Miłego dnia

reklama
:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:rofl2:

Meg aleś niusa zapodała:szok::szok:w całej Polsce? czy tylko w grodzie Kraka???
7_18_4.gif

musiałam Adriankowi kupic buty bo mu adidasy pękają:baffled: TYlko trzebabyło jechac do miasta obok bo u nas buty na maluchy kosztują 60 złotych:dry: Jak dla mnie to za dużo (bo to razy dwa trzeba)! Wybrał sobie świetne adidaski czarne z żółtymi i pomarańczowymi wstawkami. No i Madzi też wzięłam adidaski, wybrała różowez zielonymi wstawkami. Kurce te moje młode są dobre, sami wybierają:sorry2: Aha koszt tych bucików to 19 złotych:tak:(za parę).

to podobnie jak u mnie:-) Tylko ja mam jeden zmartwień: mój chłop mi chce wyjechac:-:)-:)-( Mam nadzieję że mu ten zamiar przejdzie, bo mi smutno na samą myśl!

dziękuję za colę:-D tego mi trzeba!

no bo nie zdążyłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
emocje42.gif
byłam po te buciki, a potem my szwagierkę nawiedzili, no i dopiero się do was dostałam
emocje42.gif

dobra, dobra odświeżę ci pamięc
denaro011.gif
a tak serio to powiedz co więcej bo mam zakup zmywarki w planie:tak: Będziemy kuchnię remontowac:laugh2::laugh2::laugh2:
Sweet dreams
postacie24.gif

O takie mamy butki
Dobranocccc koffana!! Ulecz mężusia
mumia-gify.gif
Sikorka i tak ma byc, mniejszcze buty i miejsza cena! Bardzo fajne buciki :-) My tez musimy jakie trampki kupic Kubie na pole bo w sumie to ma tylko jedne buty ale raczej tzw wyjsciowe ...albo kosciolkowe, jak kto woli ;-)
Megosiu, a te obniżki to tylko w Polsce, czy u mnie tyż??A te zmyware to weź mi jedną, a jak bedę w Polsce to Ci oddam kasiorke ok?? ;-) Czy Ty juz czasem za duzo nie wypiłas??
Alescie sie zleciaaaly...jak pszczolki do miodku ;-)
Sikorka -moze on tylko mysli, tule mocno ....
To tak na zapas jakby Meg pytała czy nikt jej nie koffffa. Meg - ja zawsze. I Anula Ciebie tyż. Ja ide usypiać moich chłopaków, Baj Baj do jutra...
Och jak milo slyszec ;-)

Ja juz na nogach od 6.40 wiec Dzien dobry :-)
Chlop spi a ja juz nastawilam jarzynki na salatke. Dzis raczej mnie tu malo bedzie, jedziemy w poludnie do moich rodzicow i wrocimy pod wieczor. Ale narazie jeszcze ejzxem wiec...wsaaawac i PPD robic :-p:tak::tak::-D:-D

WITOJCIE
Anula ale masz ładne suwaczki uczysz się dziewczyno nono
A ładne, bardzo ładne:tak:

O takie mamy butki
Dobranocccc koffana!! Ulecz mężusia
mumia-gify.gif
Śliczne:-D
Ja Lolowi kuoiłam dwie pary z Lemigo wyjściówki, na plac dostaje po kuzynkach.Adidaski i dwie pary trampków.
A juz nieługo sanadłki zakupić będzie trza.Ja z rana spełniłam obowiązek małżeński i teraz się zbieram coby PPD się zrobić...

cześć dziewczyny
Wczoraj nie zaglądałam na BB bo czasu nie miałam. Jaśminka zakatarzona i marudna ciągle szuka zaczepki ze mną :tak::-). Narazie ja się nie daję. Dzisiaj Dawid obudził się też z katarem no i mąż też jes pociągający. Jednym słowem zaczyna się "jazda bez trzymanki" inhalacje, oklepywanki i takie tam.:tak:
Wypiłam już kawę i teraz będę troszkę nadrabiała Wasze pościki z wczoraj
Pozdrawiam.

Kasia hej!
To chyba spora czesc z Toba wyjechala do IRL...zawsze masz tam kogos bliskiego :-)

Ja melduje ze salatka gotowa! :-)
To ja poprosze sałatki, właśnie zaczynam śniadanko:-)
A z rodziny to mam tu starsza siostre Anne i młodszego brata Grzegorza oboje x2, a Ania w listopadzie x3 :), i jeszcze męza siostra ze szwagrem, tylko że ona teraz wiecej czasu siedzi w Polsce bo chatke budują..

Dzień doberek:tak::-) nocka minęła spokojnie, tylko nasz łobuz strzelił sobie przerwę na rozrywkę od 3.30 do 4.30:-D:-Dale wyleciał do swojego łóżeczka porozrabiał przez godzinke i przyszedł spowrotem grzecznie spać i obudził sie przed chwilką. U nas też katar wszędzie - męż, Szym, moi rodzice, teściowie:baffled::baffled:ja się tylko trzymam chociaż dzisiaj obudził mnie ból gardła:dry::dry:
My dzisiaj po śniadanku mykamy do Łagiewnik koło Łodzi , żeby załatwic wszystkie formalności związane z chrztem. Brzydko u nas, mżawka, buro i zimno:baffled:
Anula Tobie też miłego dnia i donosze od razu, z tymi pampkami w Carefourze to sciema na maxa bo jumbo pack kosztuje tam 48 zł a my zawsze po 45 kupujemy. więc promocja jak cholera:angry::angry:. Zaraz wchodze na wątek o promocjach i zapytam laskę gdzie ona te pieluchy widziała:dry::dry:
Meg miłego pobytu u rodziców:tak:Paskudny żart z tą wyprzedażą w Zarze :-D:rofl2:
Kasia przyjemnego popołudnia;-)
Jasmina zdrówka dla Twoich chorasków - pediatra nam powiedziała, że to jakiś paskudny wirus jest w powietrzu i wszyscy tak łapią:dry:
Bodzia, ale Ty z rana pracowita i altruistyczna:rofl2::rofl2::-D;-)
Mleczko na śniadanko grzeję.

Dzień dobry.......

...pewnie nikt nawet nie zauważy że jestem, no cóż :-:)-:)-:)-(

Pogoda jest do d...py i tak samo mój dzisiejszy humor.....:-:)no:

Wczoraj podarłam się z mężem......to była pierwsza taka poważna kłótnia:baffled: .....już się pogodziliśmy ale jednak....nie smak pozostał:-:)-:)-(

reklama
Hej Aluśka:tak::tak:na humor dziabnij sobie czekoladki a kłótnia z mężem...no cóż - jakby ludzie się nie kochali to by się nie kłócili;-);-)Chyba lepiej, ze powiedzieliście sobie co tam na wątrobach zalegało niż mielibyście dusić to w sobie, co? Buziaki koffana:-)

Do góry