reklama
Meg aleś niusa zapodaław całej Polsce? czy tylko w grodzie Kraka???
musiałam Adriankowi kupic buty bo mu adidasy pękają TYlko trzebabyło jechac do miasta obok bo u nas buty na maluchy kosztują 60 złotych Jak dla mnie to za dużo (bo to razy dwa trzeba)! Wybrał sobie świetne adidaski czarne z żółtymi i pomarańczowymi wstawkami. No i Madzi też wzięłam adidaski, wybrała różowez zielonymi wstawkami. Kurce te moje młode są dobre, sami wybierają Aha koszt tych bucików to 19 złotych(za parę).
to podobnie jak u mnie:-) Tylko ja mam jeden zmartwień: mój chłop mi chce wyjechac:---( Mam nadzieję że mu ten zamiar przejdzie, bo mi smutno na samą myśl!
dziękuję za colę tego mi trzeba!
no bo nie zdążyłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaambyłam po te buciki, a potem my szwagierkę nawiedzili, no i dopiero się do was dostałam
dobra, dobra odświeżę ci pamięca tak serio to powiedz co więcej bo mam zakup zmywarki w planie Będziemy kuchnię remontowac
Sweet dreams
Sikorka i tak ma byc, mniejszcze buty i miejsza cena! Bardzo fajne buciki :-) My tez musimy jakie trampki kupic Kubie na pole bo w sumie to ma tylko jedne buty ale raczej tzw wyjsciowe ...albo kosciolkowe, jak kto woli ;-)
Alescie sie zleciaaaly...jak pszczolki do miodku ;-)Megosiu, a te obniżki to tylko w Polsce, czy u mnie tyż??A te zmyware to weź mi jedną, a jak bedę w Polsce to Ci oddam kasiorke ok?? ;-) Czy Ty juz czasem za duzo nie wypiłas??
Sikorka -moze on tylko mysli, tule mocno ....
Och jak milo slyszec ;-)To tak na zapas jakby Meg pytała czy nikt jej nie koffffa. Meg - ja zawsze. I Anula Ciebie tyż. Ja ide usypiać moich chłopaków, Baj Baj do jutra...
Ja juz na nogach od 6.40 wiec Dzien dobry :-)
Chlop spi a ja juz nastawilam jarzynki na salatke. Dzis raczej mnie tu malo bedzie, jedziemy w poludnie do moich rodzicow i wrocimy pod wieczor. Ale narazie jeszcze ejzxem wiec...wsaaawac i PPD robic
WITOJCIE
Ja Lolowi kuoiłam dwie pary z Lemigo wyjściówki, na plac dostaje po kuzynkach.Adidaski i dwie pary trampków.
A juz nieługo sanadłki zakupić będzie trza.Ja z rana spełniłam obowiązek małżeński i teraz się zbieram coby PPD się zrobić...
A ładne, bardzo ładneAnula ale masz ładne suwaczki uczysz się dziewczyno nono
Śliczne
Ja Lolowi kuoiłam dwie pary z Lemigo wyjściówki, na plac dostaje po kuzynkach.Adidaski i dwie pary trampków.
A juz nieługo sanadłki zakupić będzie trza.Ja z rana spełniłam obowiązek małżeński i teraz się zbieram coby PPD się zrobić...
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Dzień Dobry. Witać się z Wami witać.
My dzis wybieramy sie ze Stasiem do mojej starszej siostry. Także za duzo nas tu nie bedzie ale to dopiero za dwie godzinki. W tzw miedzyczasie malutkie sprzątanko...
My dzis wybieramy sie ze Stasiem do mojej starszej siostry. Także za duzo nas tu nie bedzie ale to dopiero za dwie godzinki. W tzw miedzyczasie malutkie sprzątanko...
jasmina111
Fan(ka)
cześć dziewczyny
Wczoraj nie zaglądałam na BB bo czasu nie miałam. Jaśminka zakatarzona i marudna ciągle szuka zaczepki ze mną :-). Narazie ja się nie daję. Dzisiaj Dawid obudził się też z katarem no i mąż też jes pociągający. Jednym słowem zaczyna się "jazda bez trzymanki" inhalacje, oklepywanki i takie tam.
Wypiłam już kawę i teraz będę troszkę nadrabiała Wasze pościki z wczoraj
Pozdrawiam.
Wczoraj nie zaglądałam na BB bo czasu nie miałam. Jaśminka zakatarzona i marudna ciągle szuka zaczepki ze mną :-). Narazie ja się nie daję. Dzisiaj Dawid obudził się też z katarem no i mąż też jes pociągający. Jednym słowem zaczyna się "jazda bez trzymanki" inhalacje, oklepywanki i takie tam.
Wypiłam już kawę i teraz będę troszkę nadrabiała Wasze pościki z wczoraj
Pozdrawiam.
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
To ja poprosze sałatki, właśnie zaczynam śniadanko:-)Kasia hej!
To chyba spora czesc z Toba wyjechala do IRL...zawsze masz tam kogos bliskiego :-)
Ja melduje ze salatka gotowa! :-)
A z rodziny to mam tu starsza siostre Anne i młodszego brata Grzegorza oboje x2, a Ania w listopadzie x3 , i jeszcze męza siostra ze szwagrem, tylko że ona teraz wiecej czasu siedzi w Polsce bo chatke budują..
Dzień doberek:-) nocka minęła spokojnie, tylko nasz łobuz strzelił sobie przerwę na rozrywkę od 3.30 do 4.30ale wyleciał do swojego łóżeczka porozrabiał przez godzinke i przyszedł spowrotem grzecznie spać i obudził sie przed chwilką. U nas też katar wszędzie - męż, Szym, moi rodzice, teściowieja się tylko trzymam chociaż dzisiaj obudził mnie ból gardła
My dzisiaj po śniadanku mykamy do Łagiewnik koło Łodzi , żeby załatwic wszystkie formalności związane z chrztem. Brzydko u nas, mżawka, buro i zimno
Anula Tobie też miłego dnia i donosze od razu, z tymi pampkami w Carefourze to sciema na maxa bo jumbo pack kosztuje tam 48 zł a my zawsze po 45 kupujemy. więc promocja jak cholera. Zaraz wchodze na wątek o promocjach i zapytam laskę gdzie ona te pieluchy widziała
Meg miłego pobytu u rodzicówPaskudny żart z tą wyprzedażą w Zarze
Kasia przyjemnego popołudnia;-)
Jasmina zdrówka dla Twoich chorasków - pediatra nam powiedziała, że to jakiś paskudny wirus jest w powietrzu i wszyscy tak łapią
Bodzia, ale Ty z rana pracowita i altruistyczna;-)
Mleczko na śniadanko grzeję.
My dzisiaj po śniadanku mykamy do Łagiewnik koło Łodzi , żeby załatwic wszystkie formalności związane z chrztem. Brzydko u nas, mżawka, buro i zimno
Anula Tobie też miłego dnia i donosze od razu, z tymi pampkami w Carefourze to sciema na maxa bo jumbo pack kosztuje tam 48 zł a my zawsze po 45 kupujemy. więc promocja jak cholera. Zaraz wchodze na wątek o promocjach i zapytam laskę gdzie ona te pieluchy widziała
Meg miłego pobytu u rodzicówPaskudny żart z tą wyprzedażą w Zarze
Kasia przyjemnego popołudnia;-)
Jasmina zdrówka dla Twoich chorasków - pediatra nam powiedziała, że to jakiś paskudny wirus jest w powietrzu i wszyscy tak łapią
Bodzia, ale Ty z rana pracowita i altruistyczna;-)
Mleczko na śniadanko grzeję.
Dzień dobry.......
...pewnie nikt nawet nie zauważy że jestem, no cóż :----(
Pogoda jest do d...py i tak samo mój dzisiejszy humor.....:-no:
Wczoraj podarłam się z mężem......to była pierwsza taka poważna kłótnia .....już się pogodziliśmy ale jednak....nie smak pozostał:---(
...pewnie nikt nawet nie zauważy że jestem, no cóż :----(
Pogoda jest do d...py i tak samo mój dzisiejszy humor.....:-no:
Wczoraj podarłam się z mężem......to była pierwsza taka poważna kłótnia .....już się pogodziliśmy ale jednak....nie smak pozostał:---(
reklama
Hej Aluśkana humor dziabnij sobie czekoladki a kłótnia z mężem...no cóż - jakby ludzie się nie kochali to by się nie kłócili;-);-)Chyba lepiej, ze powiedzieliście sobie co tam na wątrobach zalegało niż mielibyście dusić to w sobie, co? Buziaki koffana:-)
Podziel się: