reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry wszystkim Staś ontra śpiąca mama 2:0 no ja nie wiem co z nim się dzieje.Idę go przytulić ,a że dziś PPD nie wiem kiedy wpadne.Miłego dnia

reklama
:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:rofl2:

Meg aleś niusa zapodała:szok::szok:w całej Polsce? czy tylko w grodzie Kraka???
7_18_4.gif

musiałam Adriankowi kupic buty bo mu adidasy pękają:baffled: TYlko trzebabyło jechac do miasta obok bo u nas buty na maluchy kosztują 60 złotych:dry: Jak dla mnie to za dużo (bo to razy dwa trzeba)! Wybrał sobie świetne adidaski czarne z żółtymi i pomarańczowymi wstawkami. No i Madzi też wzięłam adidaski, wybrała różowez zielonymi wstawkami. Kurce te moje młode są dobre, sami wybierają:sorry2: Aha koszt tych bucików to 19 złotych:tak:(za parę).

to podobnie jak u mnie:-) Tylko ja mam jeden zmartwień: mój chłop mi chce wyjechac:-:)-:)-( Mam nadzieję że mu ten zamiar przejdzie, bo mi smutno na samą myśl!

dziękuję za colę:-D tego mi trzeba!

no bo nie zdążyłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
emocje42.gif
byłam po te buciki, a potem my szwagierkę nawiedzili, no i dopiero się do was dostałam
emocje42.gif

dobra, dobra odświeżę ci pamięc
denaro011.gif
a tak serio to powiedz co więcej bo mam zakup zmywarki w planie:tak: Będziemy kuchnię remontowac:laugh2::laugh2::laugh2:
Sweet dreams
postacie24.gif

O takie mamy butki
Dobranocccc koffana!! Ulecz mężusia
mumia-gify.gif
Sikorka i tak ma byc, mniejszcze buty i miejsza cena! Bardzo fajne buciki :-) My tez musimy jakie trampki kupic Kubie na pole bo w sumie to ma tylko jedne buty ale raczej tzw wyjsciowe ...albo kosciolkowe, jak kto woli ;-)
Megosiu, a te obniżki to tylko w Polsce, czy u mnie tyż??A te zmyware to weź mi jedną, a jak bedę w Polsce to Ci oddam kasiorke ok?? ;-) Czy Ty juz czasem za duzo nie wypiłas??
Alescie sie zleciaaaly...jak pszczolki do miodku ;-)
Sikorka -moze on tylko mysli, tule mocno ....
To tak na zapas jakby Meg pytała czy nikt jej nie koffffa. Meg - ja zawsze. I Anula Ciebie tyż. Ja ide usypiać moich chłopaków, Baj Baj do jutra...
Och jak milo slyszec ;-)

Ja juz na nogach od 6.40 wiec Dzien dobry :-)
Chlop spi a ja juz nastawilam jarzynki na salatke. Dzis raczej mnie tu malo bedzie, jedziemy w poludnie do moich rodzicow i wrocimy pod wieczor. Ale narazie jeszcze ejzxem wiec...wsaaawac i PPD robic :-p:tak::tak::-D:-D

WITOJCIE
Anula ale masz ładne suwaczki uczysz się dziewczyno nono
A ładne, bardzo ładne:tak:

O takie mamy butki
Dobranocccc koffana!! Ulecz mężusia
mumia-gify.gif
Śliczne:-D
Ja Lolowi kuoiłam dwie pary z Lemigo wyjściówki, na plac dostaje po kuzynkach.Adidaski i dwie pary trampków.
A juz nieługo sanadłki zakupić będzie trza.Ja z rana spełniłam obowiązek małżeński i teraz się zbieram coby PPD się zrobić...

cześć dziewczyny
Wczoraj nie zaglądałam na BB bo czasu nie miałam. Jaśminka zakatarzona i marudna ciągle szuka zaczepki ze mną :tak::-). Narazie ja się nie daję. Dzisiaj Dawid obudził się też z katarem no i mąż też jes pociągający. Jednym słowem zaczyna się "jazda bez trzymanki" inhalacje, oklepywanki i takie tam.:tak:
Wypiłam już kawę i teraz będę troszkę nadrabiała Wasze pościki z wczoraj
Pozdrawiam.

Kasia hej!
To chyba spora czesc z Toba wyjechala do IRL...zawsze masz tam kogos bliskiego :-)

Ja melduje ze salatka gotowa! :-)
To ja poprosze sałatki, właśnie zaczynam śniadanko:-)
A z rodziny to mam tu starsza siostre Anne i młodszego brata Grzegorza oboje x2, a Ania w listopadzie x3 :), i jeszcze męza siostra ze szwagrem, tylko że ona teraz wiecej czasu siedzi w Polsce bo chatke budują..

Dzień doberek:tak::-) nocka minęła spokojnie, tylko nasz łobuz strzelił sobie przerwę na rozrywkę od 3.30 do 4.30:-D:-Dale wyleciał do swojego łóżeczka porozrabiał przez godzinke i przyszedł spowrotem grzecznie spać i obudził sie przed chwilką. U nas też katar wszędzie - męż, Szym, moi rodzice, teściowie:baffled::baffled:ja się tylko trzymam chociaż dzisiaj obudził mnie ból gardła:dry::dry:
My dzisiaj po śniadanku mykamy do Łagiewnik koło Łodzi , żeby załatwic wszystkie formalności związane z chrztem. Brzydko u nas, mżawka, buro i zimno:baffled:
Anula Tobie też miłego dnia i donosze od razu, z tymi pampkami w Carefourze to sciema na maxa bo jumbo pack kosztuje tam 48 zł a my zawsze po 45 kupujemy. więc promocja jak cholera:angry::angry:. Zaraz wchodze na wątek o promocjach i zapytam laskę gdzie ona te pieluchy widziała:dry::dry:
Meg miłego pobytu u rodziców:tak:Paskudny żart z tą wyprzedażą w Zarze :-D:rofl2:
Kasia przyjemnego popołudnia;-)
Jasmina zdrówka dla Twoich chorasków - pediatra nam powiedziała, że to jakiś paskudny wirus jest w powietrzu i wszyscy tak łapią:dry:
Bodzia, ale Ty z rana pracowita i altruistyczna:rofl2::rofl2::-D;-)
Mleczko na śniadanko grzeję.

Dzień dobry.......

...pewnie nikt nawet nie zauważy że jestem, no cóż :-:)-:)-:)-(

Pogoda jest do d...py i tak samo mój dzisiejszy humor.....:-:)no:

Wczoraj podarłam się z mężem......to była pierwsza taka poważna kłótnia:baffled: .....już się pogodziliśmy ale jednak....nie smak pozostał:-:)-:)-(

reklama
Hej Aluśka:tak::tak:na humor dziabnij sobie czekoladki a kłótnia z mężem...no cóż - jakby ludzie się nie kochali to by się nie kłócili;-);-)Chyba lepiej, ze powiedzieliście sobie co tam na wątrobach zalegało niż mielibyście dusić to w sobie, co? Buziaki koffana:-)

Do góry