reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej IZABELKA no u mnie tez słonko juz daje ,ale ja na spacerek musze zaczekac bo mały jeszcze spi ;Dzanim sie dobudzi zje 2 sniadanko to troszke jeszce minie

reklama
Ja już dzisiaj od 5:30 na nogach- mały robi sobie pobudki coraz wcześniej, zdaje się że będę musiała kupić żaluzje do sypialni, będzie myślał że jeszcze jest noc. :laugh:
Ale i tak na 7 musiałam biegać do Urzędu Pracy, a na 10 jedziemy z Adasiem do neurologa na wizytę kontrolną. Tyle że właśnie usłyszałam, że służba zdrowia planuje dzisiaj 2-godzinny strajk. Mam nadzieję, że zdążymy się wcześniej załapać na panią doktor. :)
A słonko pięknie dziś świeci znowu cały dzionek spędzimy w ogrodzie. :laugh:

Te pustki to chiba prze4z ta piekna pogode!!
Ja jak wyjde kolo 11 to wracam na kapanie do domu- oczywiscie musze gdzies malego nakarmic, wiec wchodze do rodzicow (oni blizej centrum mieszkaja).

Wczoraj jak wyszlam o 11.30 w domciu bylam o 20.20- niezle co??

kupilam jaskowi suuuper spiworek do spania w "ciuchach" za kosmicze duuuuze pieniadze- 3 zl

Jak upiore to wam pokarze!!

hophop jest kto jeszcze???

hej hej!
moj maz właczył rano skanowanie i przez ponad godzine nie miałam dostepu, dlaczego sobie nie właczy wieczorem :p

U nas tez ładna pogoda, mały własnie pojechał z babcia na spacerek

Ja tez bym chetnie "spedala " Jasia na spacer - ale nie mam komu- tata na dzilce, mama zalatwia wazne sprawy min dentysta, druga mama i tata w pracy

wiec sama musze sie ruszyc- moze na dzileczke do taty zawitam i zobacze jak tam robota mu sie posowa???

KUNDA a jekie masz wymagania co do " mowego pojazdu" , to moze ci cos doradze. JA w czasie ciazy spedzilam duuuuzo casu na allegro w wozkach oczywiscie

wiec co musi miec ten mercedes dla Macia?

Znalazłam dwa na allegro juz nawet pisałam do nich linki ale nie moge sie zdecydowac który wole.

reklama
Do góry