reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i mamy ząbki- wyczułam jak smarowałam i idę popukać łżeczką, bo jest zwyczaj,ze kto 1 zastuka i usłyszy że są, temu się coś należy ładnego- a widziałam komplet w sam raz dla mnie ;) ;D

reklama
witam popoludniem u mnie dzis smetny dzien jestem jeszcze slaba teraz moja druga polowke cos lapie a wogule dziewczyny to moja toska jest cos ostatnio buuuuu niemozliwa od 4 nocy jest placz przez sen od 0.00no tak troche po i taka ariiiiiiiiiia do 3-4 a potem jak reka odja i spi mala wariateczka i co wy na to mi poradzicie?????????
MONIKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO Z OKAZJ URODZINEK I WCALE NIE JESTES TAKA STARA NO JA NIE MOWIE O MNIE
iIZABELKA GRATULACJE Z OKAZI PIERWSZEGO ZUBA NO TO TERAZ MOZE GRYSC

wlasnie przyszla do mnie moja siostrzenica i chszestna mojej toski -maturzystka ucoiekam bo musi mi zdac relacje z przebiegu anglika
pa narazka moze wpadne wieczorkiem

Mój Macius dzisiaj jest strasznie marudny, sam nie wie co chce :(

A ja padam z nóg, marze tylko o tym aby w koncu pasc do łózeczka i spac, spac....

Dziękujemy ślicznie :) ja też padam normalnie ... opaliłam się troszkę :) mały już marudny; kąpiel o 19 i niech już śpi wreszcie ;D a potem siebie wypiorę hihi i do łóżka spać :D
zmykam do jutra :)

Moniko wszystkiego najlepszego!!!
Izabelko gratulujemy ząbka!!!

A my dzisiaj po wizycie u neurologa, który stwierdził ( a właściwie stwierdziła ;)) że Adaś ma umiejętnosci 7-8 miesięcznego dziecka, no to pękamy z dumy! ;)
Kupiłam krem do opalania dla dzieci Dax z filtrem 60 bo mały ma coraz bardziej rumianą buzię, żel na dziąsełka (ależ mu smakował myślałam, że mi palec odgryzie- jakby miał czym :laugh:) no i szczepionke 5 w 1, bo we wtorek czeka nas szczepienie. Chciałam się jeszcze dostać z małym do okulisty ale niestety były tłumy. Na razie zostaje nam więc przemywanie zaropiałego oczka rumiankiem i solą fizjologiczną. Zobaczymy co powie pediatra we wtorek.
No i po tym upadku z łóżka Adaś ma okazałego siniaka na kosci policzkowej, wygląda jak po bójce. Za chwilę sąsiedzi orzekną że biję dziecko :laugh: Ale nie boli go, daje się tam normalnie dotknąć.

Cześć kobitki ....wieczorową porą..ja całymi dniami na dworzu siedze i odcięta jestem teraz od internetu ....
Kurcze ale naklikałyście ::) jak zwykle zostawić was na chwilke :p

Monika-wszystkiego naj,naj urodzinowego ;D no i wczoraj chyba imieninowego ??? :)

Shady ale sobie wypoczniesz kobito ;D wypoczywaj ,wypoczywaj niedługo zabieram Cię na spacer :laugh: ;)

Kunda ja bym wybrała ten drugi z tych dwoch linków

reklama
WITAM z wieczorka ale mi dzis mały dał popalic :(,juz dawno tak nie płakał nic poprostu nie pomagało,chyba taki dziwny dzien miał a najgorsze ze bylismy w gosciach ;Di dal ciotce tez popalic bo co go wzieła to jeszcze gorzej płakał,wiec raczki mam do ziemi ;)ale juz jest po kapieli i po butli wiec zaraz pojdzie lulkac :laugh:

MONIKAwszystkiego najjjjjlepszego.....
i az taka stara to nie jestes :laugh:
kurcze ja teraz bede miała 28 i czuje sie młodo hihi

Do góry