reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Też mi sie ten drugi podoba zwłaszcza ze mało wazy ;D

Macio własnie wsunał po raz pierwszy kaszke z bananami ;D Dotej pory jeszcze nie jadał kaszek

reklama

ooooo no prosze....i smakowala mu? extra.... Alan z kolei jada bananowa, jablkowa (po nich od razu jest mega kupa), malinowa i brzoskwioniowa.....nawet nie zauwaza roznicy w smakach... ;D ;D ;D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MACIUSIA NASZEGO JUZ Pół ROCZKU MA SUPERRRRRRRR :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

cALGEL TEZ TYERAZ KUPIłAM :D :D :D

mam najnowsze wiadomosci z dzialki...synus happy, caly dzien na dworku, byl nad rzeczka, chlapal woda, apetyt mu dopisuje i spi jak suslozaur ;) qrcze a juz myslalam ze bedzie zz mna tesknil a tu lipa ;)

Witam :) synek dał pospać do 6.30 :) my już po śniadanku, mężulek wyprawiony do pracy :0
Teraz kawusia :) polecę później po świerze warzywa na rynek, na spacerek i pochwalić się synkiem u niego w pracy ;)
miłego dzionka

witam ale tu cichooo,dziewczyny spicie czy juz spacerujecie :p,ja sobie wstałam i pije kawusie....a wczoraj cały dzionek na dworzu ale jak wracałam ze starowki wieczorem o 20 to juz syrenka sie właczyła u małego na jedzonko :)a co do spacerowki KUNDA JA BYM BRAŁA TEN 2 BABY CAR,
[shadow=red,left]
WSZYSTKIEGO NAJJJJJJ DLA MACIUSIA [/shadow

czekam i za pare dni moj juz bedzie miał6 miecha ;D

:)
pustki i pustki ostatnio, bo ja mam czas popisać hehe
u nas śliczne słoneczko i pewnie na dworze wszystkie

reklama
ja jeszcze kaszek nie dawałam ;)ale za to kupiłam obiadek MISIOWY OGRODEK groszek z marchewka  :)i ojeju pierwszy raz widziałam jak małemu cos nie smakuje za nic nie chciała jesc nawet buzi nie otwierała jak zawsze,ale jak dałam zupki dynia z ziemniaczkami to wsunał odrazu ;D

Do góry