reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aaaa to skad mi sie wziely te 4 miesiace??? jakas slepa jestem czy co?? aaa to zmienia postac rzeczy....ale i tak jak na dzieciaczka urodzonego z tak mala waga to super nadrobil :)) a przy okazji?? czy Macio jest wczesniakiem??? bo ja urodzilam sie z waga 2250 i to w terminie i nikt mi wierzyc nie chcial  ;D ;D ;D

ucaluj Macia ode mnie , zdrowka i wszystkiego dobrego
Kunda pisze:
Shady w ciagu 6 miesiacy ;D bo dzisiaj własnie mija pół roku odkad jest na swiecie ;D

reklama
Jest wczesniakiem, bo miał sie urodzic w połowie grudnia ale Maciowi sie spieszyło poznac nasz swiat i nawet nie potrzekał az kase beda dawac :D

noooo to tym bardziej pogratulowac, i mowia ze wczensiaki wolniej sie rozwijaja, a ja i tak wiem ze to bdura :)

ja wlasnie ucze sie jezyka HTML bo musze pare rzeczy wystawic na Allegro, myslalam ze to trudne a to banalnie latwe, hihihi....jeszcze musze duzo dopracowac, doszlam narazie do tego jak zrobic zeby tekst byl, pogrubiony, pochylony, kolor taki jaki chce, rozmiar czcionki...ja na 20 minut to calkiem niezly wynik :) jednak dobrze mi mowia zegby informatykiem zostac....

A mnie jakieś pół godziny temu Adaś zleciał z łóżka na ziemię. Całe szczęście nic się mu nie stało, mam dość gruby dywan w sypialni ale płaczu było oj było. A zostawiłam go z mężem, razem się bawili i w końcu męża zmógł sen. Mały ze środka łóżka, przegramolił się przez dwie kołdry no i zleciał. Teraz już biedactwo zasnęło, zmożone tym płaczem. Nie ma nawet guza ale co się strachu najadłam...

uff mały zdrowy :) ale ma stulejkę :( i zbadamy mocz bo coś tam widział...waży już prawie 5900 :D no i to co poopowiadałam o wyciu wq wannie i w wózku to okazały się jesgo fanaberie ;) i to że puszcza cyca w trakie jedzenia a jak drugiego mu dam to je!
no i jestem happy:)
buziaczki

Eg16 ja juz tez to przerabialam, myslalam ze zawalu dostane w ten nawet nie zakwilil, tylko zaczal sie smiac, jakby bylo cos smiesznego w spadaniu z lozka ;D ;D ;D ale za to jak mu niechcay przycielam palec zapieciem pasow od lezaczka to myslalam ze zaryczy sie na smierc....ehhhh
eg16 pisze:
A mnie jakieś pół godziny temu Adaś zleciał z łóżka na ziemię. Całe szczęście nic się mu nie stało, mam dość gruby dywan w sypialni ale płaczu było oj było. A zostawiłam go z mężem, razem się bawili i w końcu męża zmógł sen. Mały ze środka łóżka, przegramolił się przez dwie kołdry no i zleciał. Teraz już biedactwo zasnęło, zmożone tym płaczem. Nie ma nawet guza ale co się strachu najadłam...

co polecacie na dziąsełka ? idą nam podobno 2 na górze i 2 na dole ;D ja tam nic nie wiedzę, ale to tłumaczy ślinienie i paluchy w buzi :)

Izabelka na dziaselka jest fajny Calgel :)

Kunda ja bym wybrala ten drugi Bebe car,chocby ze wzgeldu na duze kola, ten pierwszy ma malenkie koleczka a wiem ze takowe sa potwornie niewygodne

reklama
dziekuje :) walcze znowu z malym zeby spal;lacznie przespal 40 min; szok ::) padam juz
milego wieczorku

Do góry