reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja chyba wiem o co chodzi..Po prsu kazda z nas by chciałą nie martwic się o to czy starczy do wypłaty, kupować dziecku najlepsze ubranka i zabwki a do tego kupic sobie coś nowego i to normalne.No i czasem trzeba ponarzekać,żeby sobie uświadomić,ze zdrowy i uśmiechnięty Maluch to nasze największe szczęście:tak::tak:
No co Ci Bodzia będę pisać... MASZ ŚWIĘTĄ RACJĘ:tak::tak:

reklama
Wiecie co ja chyba kupię tą mniejszą paczkę tych nowych pampersów i dam Wam znać.Może jednak warto spróbować...M. mi sprawdzi czy są w rossmanie.Kurczę mimo wszystko są dużo tańsze.
Właśnie dostałam w łepetyne grzechotką i to taką ciężką.Mały Brutal mi rośnie:-D:-D:-D:-D:-D

Już wszytko wiem w tej chwili u mnie w tesco są w promocji normalne jumbo paka i wychodzi taniej niż sleep & play jednostkowa cena sleep to ok. 60 groszy.wcale nie tańsze tylko inna wielkość paczek

Już wszytko wiem w tej chwili u mnie w tesco są w promocji normalne jumbo paka i wychodzi taniej niż sleep & play jednostkowa cena sleep to ok. 60 groszy.wcale nie tańsze tylko inna wielkość paczek
Anula ja jeszcze na BB w dziale promocji czytałam, że w sieci Carrefour od 9 do 20.04 pieluszki pampers 37,99 za jumbo pack:dry:męż jedzie jutro sprawdzić:tak:

Mąż pojechał do brata zawieść wyprane pranie a dokładnie sprawdzić czy ten parawde złamał ręke.Hmmm a to podobno kobiety to plotkary:rofl2:
A właśnie Madzka widzu suwaczek nowy:tak:Trzymam kciuki:-D
Co do pileuszek to ja milcze bo pan Karol od urodzenia w Biedronkowych Dadach jest.Był okres Happy i moment pampersów bo się dadów wadliwa partia tarfiła i był mega odparzony.A tak to nie narzekam.Z wyjątkiem tej jednajk partii nam pasują:rofl2:

Mąż pojechał do brata zawieść wyprane pranie a dokładnie sprawdzić czy ten parawde złamał ręke.Hmmm a to podobno kobiety to plotkary:rofl2:
coś Ty Bodzia chłopy są dwa razy gorsze:tak::tak:Mój tez niby go nie obchodzi a czasem bardziej na bieżąco jest ode mnie:rofl2::rofl2:a jak robie babski wieczór u nas w domku to zawsze na pierwszą godzinę zostaje bo potem niedoinformowany sie czuje:-D:-D

reklama
No własnie:rofl2:Nawet pranie mu się chciało odwieżć:rofl2:Robimy szwagierce bo cóś z pralka a przy 3 dziewczynek...3 dorosłych no to wiadomo.Zawsze jej brat przychodziła a tu dziś mój Pawełek chetny na rowerek hihihihihih
Ale cały weekend siedzi w domu:happy::happy::happy:

Do góry