reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja chyba wiem o co chodzi..Po prsu kazda z nas by chciałą nie martwic się o to czy starczy do wypłaty, kupować dziecku najlepsze ubranka i zabwki a do tego kupic sobie coś nowego i to normalne.No i czasem trzeba ponarzekać,żeby sobie uświadomić,ze zdrowy i uśmiechnięty Maluch to nasze największe szczęście:tak::tak:
No co Ci Bodzia będę pisać... MASZ ŚWIĘTĄ RACJĘ:tak::tak:

reklama
Wiecie co ja chyba kupię tą mniejszą paczkę tych nowych pampersów i dam Wam znać.Może jednak warto spróbować...M. mi sprawdzi czy są w rossmanie.Kurczę mimo wszystko są dużo tańsze.
Właśnie dostałam w łepetyne grzechotką i to taką ciężką.Mały Brutal mi rośnie:-D:-D:-D:-D:-D

Już wszytko wiem w tej chwili u mnie w tesco są w promocji normalne jumbo paka i wychodzi taniej niż sleep & play jednostkowa cena sleep to ok. 60 groszy.wcale nie tańsze tylko inna wielkość paczek

Już wszytko wiem w tej chwili u mnie w tesco są w promocji normalne jumbo paka i wychodzi taniej niż sleep & play jednostkowa cena sleep to ok. 60 groszy.wcale nie tańsze tylko inna wielkość paczek
Anula ja jeszcze na BB w dziale promocji czytałam, że w sieci Carrefour od 9 do 20.04 pieluszki pampers 37,99 za jumbo pack:dry:męż jedzie jutro sprawdzić:tak:

Mąż pojechał do brata zawieść wyprane pranie a dokładnie sprawdzić czy ten parawde złamał ręke.Hmmm a to podobno kobiety to plotkary:rofl2:
A właśnie Madzka widzu suwaczek nowy:tak:Trzymam kciuki:-D
Co do pileuszek to ja milcze bo pan Karol od urodzenia w Biedronkowych Dadach jest.Był okres Happy i moment pampersów bo się dadów wadliwa partia tarfiła i był mega odparzony.A tak to nie narzekam.Z wyjątkiem tej jednajk partii nam pasują:rofl2:

Mąż pojechał do brata zawieść wyprane pranie a dokładnie sprawdzić czy ten parawde złamał ręke.Hmmm a to podobno kobiety to plotkary:rofl2:
coś Ty Bodzia chłopy są dwa razy gorsze:tak::tak:Mój tez niby go nie obchodzi a czasem bardziej na bieżąco jest ode mnie:rofl2::rofl2:a jak robie babski wieczór u nas w domku to zawsze na pierwszą godzinę zostaje bo potem niedoinformowany sie czuje:-D:-D

reklama
No własnie:rofl2:Nawet pranie mu się chciało odwieżć:rofl2:Robimy szwagierce bo cóś z pralka a przy 3 dziewczynek...3 dorosłych no to wiadomo.Zawsze jej brat przychodziła a tu dziś mój Pawełek chetny na rowerek hihihihihih
Ale cały weekend siedzi w domu:happy::happy::happy:

Do góry