No co Ci Bodzia będę pisać... MASZ ŚWIĘTĄ RACJĘA ja chyba wiem o co chodzi..Po prsu kazda z nas by chciałą nie martwic się o to czy starczy do wypłaty, kupować dziecku najlepsze ubranka i zabwki a do tego kupic sobie coś nowego i to normalne.No i czasem trzeba ponarzekać,żeby sobie uświadomić,ze zdrowy i uśmiechnięty Maluch to nasze największe szczęście
reklama
Wiecie co ja chyba kupię tą mniejszą paczkę tych nowych pampersów i dam Wam znać.Może jednak warto spróbować...M. mi sprawdzi czy są w rossmanie.Kurczę mimo wszystko są dużo tańsze.
Właśnie dostałam w łepetyne grzechotką i to taką ciężką.Mały Brutal mi rośnie
Właśnie dostałam w łepetyne grzechotką i to taką ciężką.Mały Brutal mi rośnie
Szymek z lubością mi wyrywa włosy garściamitaki wiek.Właśnie dostałam w łepetyne grzechotką i to taką ciężką.Mały Brutal mi rośnie
Anula to daj znaka jak wypróbujesz nowe pampki
Anula ja jeszcze na BB w dziale promocji czytałam, że w sieci Carrefour od 9 do 20.04 pieluszki pampers 37,99 za jumbo packmęż jedzie jutro sprawdzićJuż wszytko wiem w tej chwili u mnie w tesco są w promocji normalne jumbo paka i wychodzi taniej niż sleep & play jednostkowa cena sleep to ok. 60 groszy.wcale nie tańsze tylko inna wielkość paczek
Mąż pojechał do brata zawieść wyprane pranie a dokładnie sprawdzić czy ten parawde złamał ręke.Hmmm a to podobno kobiety to plotkary
A właśnie Madzka widzu suwaczek nowyTrzymam kciuki
Co do pileuszek to ja milcze bo pan Karol od urodzenia w Biedronkowych Dadach jest.Był okres Happy i moment pampersów bo się dadów wadliwa partia tarfiła i był mega odparzony.A tak to nie narzekam.Z wyjątkiem tej jednajk partii nam pasują
A właśnie Madzka widzu suwaczek nowyTrzymam kciuki
Co do pileuszek to ja milcze bo pan Karol od urodzenia w Biedronkowych Dadach jest.Był okres Happy i moment pampersów bo się dadów wadliwa partia tarfiła i był mega odparzony.A tak to nie narzekam.Z wyjątkiem tej jednajk partii nam pasują
dzięki to taki chwyt mobilizujący.rewelacyjny suwaczek Madźka super.
coś Ty Bodzia chłopy są dwa razy gorszeMój tez niby go nie obchodzi a czasem bardziej na bieżąco jest ode mniea jak robie babski wieczór u nas w domku to zawsze na pierwszą godzinę zostaje bo potem niedoinformowany sie czujeMąż pojechał do brata zawieść wyprane pranie a dokładnie sprawdzić czy ten parawde złamał ręke.Hmmm a to podobno kobiety to plotkary
reklama
No własnieNawet pranie mu się chciało odwieżćRobimy szwagierce bo cóś z pralka a przy 3 dziewczynek...3 dorosłych no to wiadomo.Zawsze jej brat przychodziła a tu dziś mój Pawełek chetny na rowerek hihihihihih
Ale cały weekend siedzi w domu
Ale cały weekend siedzi w domu
Podziel się: