reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Pinka, ale mój mnie wyrywa:-D:-D:-D:-Dsobie nie rwie bo nie za bardzo jest coooo:-D:-D:-D

Bodzia żebys nie wysechła
drinki.jpg
Och dzięki:-D
Qurcze nie moge się doczekać aż sie opciepli i wieloryba do brodzika wywale.Bo u nas w łazience niet ogrzewania i Młody z przymusu jeszcze w wanience się pluska.Ale wygląda na barrrrdzo zadowolonego:tak::tak:

reklama
Mój jak mi rwał to od razu gryzł i buzi dawał na szczęście teraz ciągnie tylko babcie i siebie czesze;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Szymek nie umie jeszcze buziaków dawać ale czasem jak go najdzie to mi całą twarz kąsa, przysysa się do nosa albo policzka:-D:rofl2::rofl2: uwielbiam to, wydaje przy tym dzikie okrzyki:-D A propos Bodzia fajnie masz, że Karollo po ludzkiemu zaczyna zasuwać - mój tylko indiańskie wrzaski i piski wałkuje:rofl2::dry:

Dzięki, dzięki ale on ma dni na razie.Ogólnie ludzką mowe zna ale nie uważa za stosowne używać.Po co mamula i tak rozumie:sorry2::sorry2:Więc jak mu się zdarzy to ja jestem TAKA DUMNA:-D:-D:-D

Dzięki, dzięki ale on ma dni na razie.Ogólnie ludzką mowe zna ale nie uważa za stosowne używać.Po co mamula i tak rozumie:sorry2::sorry2:Więc jak mu się zdarzy to ja jestem TAKA DUMNA:-D:-D:-D
gratki i aż Ci zazdroszczę bo mój tylko tata i kwiczy i piszczy
Madźka27 pisze:
Szymek nie umie jeszcze buziaków dawać ale czasem jak go najdzie to mi całą twarz kąsa, przysysa się do nosa albo policzka:-D:rofl2::rofl2: uwielbiam to, wydaje przy tym dzikie okrzyki:-D A propos Bodzia fajnie masz, że Karollo po ludzkiemu zaczyna zasuwać - mój tylko indiańskie wrzaski i piski wałkuje:rofl2:
mój też tak robił uwielbialam to teraz rozdziawia usta i daje buziaki a jak ma dzień to jeszcze pogłaszcze po głowie tak fajnie jest taki słodki czasem,że tylko go zjeść

Melduję się po spacerku. Ale coś senna jestem.:dry: Idę chyba się położyć. M zajął się synami,więc mam spokój -to trzeba to wykorzystać.:tak::-)
Co do ciągnięcia za włosy, to ja to baaaardzo dobrze znam.:dry::tak: Dlatego non stop noszę związane. Ale w nocy mam rozpuszczone, więc rano Grzesiek potrafi wziąć w garść i ciągnąć.:crazy:
No i nie wiem, co jeszcze miałam pisać... chyba się jednak położę. Zaglądnę później.:tak:

Loluniek na szczęście za włosy nie ciągnie.Dzięki Bogu bo to jest rzecz, której NIE ZNOSZE..I jakby mnie ciągnął to moja cierpliwość nie byłaby nagrodzona..Działyby sie straszne rzeczy.

..... , . - . - , _ , .......
......... ) ` - . .> ' `( .......
........ / . . . .`\ . . \ ........
........ |. . . . . |. . .| ........
......... \ . . . ./ . ./ .........
........... `=(\ /.=` .........
............. `-;`.-' ............
............... `)| ... , ........
................ || _.-'| ........
.............. ,_|| \_,/ ........
....... , ..... \|| .' .............
....... |\ |\ ,. ||/ .............