reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Pinka, ale mój mnie wyrywa:-D:-D:-D:-Dsobie nie rwie bo nie za bardzo jest coooo:-D:-D:-D

Bodzia żebys nie wysechła
drinki.jpg
Och dzięki:-D
Qurcze nie moge się doczekać aż sie opciepli i wieloryba do brodzika wywale.Bo u nas w łazience niet ogrzewania i Młody z przymusu jeszcze w wanience się pluska.Ale wygląda na barrrrdzo zadowolonego:tak::tak:

reklama
Mój jak mi rwał to od razu gryzł i buzi dawał na szczęście teraz ciągnie tylko babcie i siebie czesze;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Szymek nie umie jeszcze buziaków dawać ale czasem jak go najdzie to mi całą twarz kąsa, przysysa się do nosa albo policzka:-D:rofl2::rofl2: uwielbiam to, wydaje przy tym dzikie okrzyki:-D A propos Bodzia fajnie masz, że Karollo po ludzkiemu zaczyna zasuwać - mój tylko indiańskie wrzaski i piski wałkuje:rofl2::dry:

Dzięki, dzięki ale on ma dni na razie.Ogólnie ludzką mowe zna ale nie uważa za stosowne używać.Po co mamula i tak rozumie:sorry2::sorry2:Więc jak mu się zdarzy to ja jestem TAKA DUMNA:-D:-D:-D

Dzięki, dzięki ale on ma dni na razie.Ogólnie ludzką mowe zna ale nie uważa za stosowne używać.Po co mamula i tak rozumie:sorry2::sorry2:Więc jak mu się zdarzy to ja jestem TAKA DUMNA:-D:-D:-D
gratki i aż Ci zazdroszczę bo mój tylko tata i kwiczy i piszczy
Madźka27 pisze:
Szymek nie umie jeszcze buziaków dawać ale czasem jak go najdzie to mi całą twarz kąsa, przysysa się do nosa albo policzka:-D:rofl2::rofl2: uwielbiam to, wydaje przy tym dzikie okrzyki:-D A propos Bodzia fajnie masz, że Karollo po ludzkiemu zaczyna zasuwać - mój tylko indiańskie wrzaski i piski wałkuje:rofl2:
mój też tak robił uwielbialam to teraz rozdziawia usta i daje buziaki a jak ma dzień to jeszcze pogłaszcze po głowie tak fajnie jest taki słodki czasem,że tylko go zjeść

Melduję się po spacerku. Ale coś senna jestem.:dry: Idę chyba się położyć. M zajął się synami,więc mam spokój -to trzeba to wykorzystać.:tak::-)
Co do ciągnięcia za włosy, to ja to baaaardzo dobrze znam.:dry::tak: Dlatego non stop noszę związane. Ale w nocy mam rozpuszczone, więc rano Grzesiek potrafi wziąć w garść i ciągnąć.:crazy:
No i nie wiem, co jeszcze miałam pisać... chyba się jednak położę. Zaglądnę później.:tak:

Loluniek na szczęście za włosy nie ciągnie.Dzięki Bogu bo to jest rzecz, której NIE ZNOSZE..I jakby mnie ciągnął to moja cierpliwość nie byłaby nagrodzona..Działyby sie straszne rzeczy.

..... , . - . - , _ , .......
......... ) ` - . .> ' `( .......
........ / . . . .`\ . . \ ........
........ |. . . . . |. . .| ........
......... \ . . . ./ . ./ .........
........... `=(\ /.=` .........
............. `-;`.-' ............
............... `)| ... , ........
................ || _.-'| ........
.............. ,_|| \_,/ ........
....... , ..... \|| .' .............
....... |\ |\ ,. ||/ .............