reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No dziewuchy. Spokój już. Nie buczeć.:wściekła/y:Proszę przywdziać piękne uśmiechy bo wiosna idzie...:-)
a kto tu niby buczy?myśmy się już wypłakały i napiły i doszły do wniosku że jesteśmy najszczęśliwsze na świecie i jest si,a że nie ma cin cin bez cin&cin

Załączniki

• cincin.jpg
    cincin.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 29
Bodzia noe nie wiem jakie lubisz więc sobie wybierz,a jeśli chcesz weź wszystkie;-);-)

Załączniki

• 2_mini_1.jpg
    2_mini_1.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 16
  • 2_mini_1a.jpg
    2_mini_1a.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 18
  • 2_mini_1b.jpg
    2_mini_1b.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 17
  • 2542_24252542_676.jpg
    2542_24252542_676.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 16
  • 5584_58455584_881.jpg
    5584_58455584_881.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 16
u nas powoli nieśmiało wygląda słoneczko dziś pewnie już na spacer nie wyjdziemy ale może jutro uda mi się chłopów wywalić i spokojnie PPD uprawyiać

reklama
Miss U 2 dziecino...Odprawiłam bratową, a Ty gdzie żeś jest?

Wow, super letnia kolekcja.

No my spacerek i sklep jedzeniowy zaliczyli ...a teraz trza obiad, ogranac ten bajzel dac Kubie jesc....echhhh

Dzięki Bodzia.
Teraz ja Wam coś powiem.Jak byłam dzieciakiem to u nsas w domu było krucho,często sam chleb z masłem i cukrem i naleśniki na obiad bo niedrogo.Normalnie ubrani ale czysto bez metek itp.,żadnych super zabawek,piórników,plecaków,nic.zawsze odstawałam jako ta z biednej rodziny i wtedy się sobie obiecałam,że moje dziecko tak nie będzie miało,że nie będzie gorsze bo biedne i teraz wiem,że obiecanki-cacanki mam dokładnie to samo.Po wypłacie zapasy wszystkiego dla Stasia,żeby mu nie zabrakło,płatności bo nie na nas,a na życie nam zostaje naprawdę nie wiele.Jeśli mam coś nowego to od Mamy,alboood Babci i strasznie mi z tym głupio bo niby dorosła i samodzielna a jednak zależna cały czas.Dziś wiem,że to nie znaczy,że jestem gorsza no nie każdemu się powodzi,tylko żal mi niespełnionych marzeń....
M. rachol sra pieniędzmi i teście na dobitke cały czas nas porównują,tak jakby nie liczyła się wcale wartość człowieka tylko pieniądza....

Anula kochanie...Bodzia dobrze mowi! Bez milosci i kasa na nic...
To co tam pijecie? ;-) hmmm...?

Do góry