reklama
dam znać na pewno. A co do plotek to moje kumpelki już się przyzwyczaiły więc samo gęste na pierwszy ogień dająMadziu jak Ci m. kupi to daj znać czy na pewno są w promocji bo w ofercie nie było.
A Twój m. bystry wie że w pierwszej godzinie to najwięcej plotek idzie;-);-);-)
Szymek z lubością mi wyrywa włosy garściamitaki wiek.
u mnie tez mała kłaki sobie wyrywa ale tylko czasami juz myslalam ze cos z nia nie tak ale widze ze u ciebie tez tak jest wiec juz sie nie martwie:-)
a co do pampersów to zeczywiscie w polandii drogie,,,,,,,,,,,,,,,,jak ja zobaczyłam ceny to mnie wytrzeszcz gałek ocznych trafił u nas paka 72szt pampersa ze zniaką 8ł kosztuje.....
mała zasneła a ja mam chwilke dla siebie:-):-) buczy dzis cały dzien tylko na apa by chciała zeby chyba znow ida brrrrrrrrr,,,,
rozkręcimy jutro jakąś fiestę Anula to nie będziesz miała czasu potęsknić;-);-)mój m. ma jutro i w niedziele nocki:---(Ale jutro cały dzięń z nami a w niedziele niestety odsypia i znów do pracy:----(Nie lubie jak ma nocki.bardzo nie lubie
Bodzia cieplutkiego kąpusiania:-)
wrednamój już marudzi i kaprysi ale zaczęli się detektywi a on lubi takie kryminałki wię pół godzinki nam szybko zleci potem kąpu kąpu i aśku mam nadzieję,że dzisiaj będzie spał w nocy;-)Karl próbuje zaśpić przy cycu więc zastosuje wannową sztuczke.Idu go włożyc do wanny po to nie godzina na drzemki
Pinka, ale mój mnie wyrywasobie nie rwie bo nie za bardzo jest coooo[
u mnie tez mała kłaki sobie wyrywa ale tylko czasami juz myslalam ze cos z nia nie tak ale widze ze u ciebie tez tak jest wiec juz sie nie martwie:-)
Bodzia żebys nie wysechła
reklama
supeerrrrrozkręcimy jutro jakąś fiestę Anula to nie będziesz miała czasu potęsknić;-);-)
Bodzia cieplutkiego kąpusiania:-)
w sumie to już się przyzwyczaiłam i zastanawiam się jak to będzie jak zmieni pracę
Podziel się: