reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madziu jak Ci m. kupi to daj znać czy na pewno są w promocji bo w ofercie nie było.
A Twój m. bystry wie że w pierwszej godzinie to najwięcej plotek idzie;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Karl próbuje zaśpić przy cycu więc zastosuje wannową sztuczke.Idu go włożyc do wanny po to nie godzina na drzemki:rofl2:

mój m. ma jutro i w niedziele nocki:-:)-:)-(Ale jutro cały dzięń z nami a w niedziele niestety odsypia i znów do pracy:-:)-:)-:)-(Nie lubie jak ma nocki.bardzo nie lubie:no::no::no:

Szymek z lubością mi wyrywa włosy garściami:baffled::baffled::-D:-Dtaki wiek:rofl2:.
u mnie tez mała kłaki sobie wyrywa ale tylko czasami:baffled: juz myslalam ze cos z nia nie tak ale widze ze u ciebie tez tak jest wiec juz sie nie martwie:-)

a co do pampersów to zeczywiscie w polandii drogie,,,,,,,,,,,,,,,,jak ja zobaczyłam ceny to mnie wytrzeszcz gałek ocznych trafił:szok::szok: u nas paka 72szt pampersa ze zniaką 8ł kosztuje.....

mała zasneła a ja mam chwilke dla siebie:-):-) buczy dzis cały dzien tylko na apa by chciała zeby chyba znow ida brrrrrrrrr,,,,

Wannuje się i pluska z autkami.Oko na niego mam dawać mi cos tu zaraz bo mam chęci:rofl2:
No i gdzie reszta świty?????

Karl próbuje zaśpić przy cycu więc zastosuje wannową sztuczke.Idu go włożyc do wanny po to nie godzina na drzemki:rofl2:
wredna:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmój już marudzi i kaprysi ale zaczęli się detektywi a on lubi takie kryminałki wię pół godzinki nam szybko zleci potem kąpu kąpu i aśku mam nadzieję,że dzisiaj będzie spał w nocy;-):tak:

[
u mnie tez mała kłaki sobie wyrywa ale tylko czasami:baffled: juz myslalam ze cos z nia nie tak ale widze ze u ciebie tez tak jest wiec juz sie nie martwie:-)

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Pinka, ale mój mnie wyrywa:-D:-D:-D:-Dsobie nie rwie bo nie za bardzo jest coooo:-D:-D:-D

Bodzia żebys nie wysechła
drinki.jpg

reklama
Do góry