Witaj, ale jak już dziewczyny ostrzegały -uważj, bo wciąga!:-)Witam ja tez jestem mama siedzaca w domu i wyrywajaca sobie włosy z braku zajecia i siwiejaca z dnia na dzien coraz bardziej przyjmiecie mnie do swego grona:-):-)
Na razie po prostu go kładę, jak wstaje, to znów go kładę, a jak leży to mu śpiewam kołysanki i głaszczę go po główce. W koncu zasypia. Dzis byl 3 dzień i zasnął już szybciej.:-)Asiulinka jak usypiasz małego kładzieś i wychodzisz z pokoju?a ryk Cię nie rusza?a może Grześ nie płacze? mój to się drze od razu.
No tu czasem tempo jest zabójcze.kobitki wy jakąs fetke tak codziennie rano do kawci??? czy co bo ja jednego posta a wy 10-ćććććććććććć
Super! Gratki.:-) A scrapiki jak zwykle przecudne.:-)Ja się troszke pochwaleKarolek zaczyna mówic po ludzkiemu.Fakt,że tylko jak ma dzień aleOstatnio na spcerku usłyszłą szczekającego psa to zaczął pokazywać na niego i mówić "Piesek".Jak zobaczył fotke małych Sikoreczek zaraz "Dzieci".No i jak biegnie do piasku tez "Dzieci" woła.Wczora złapał tel i nawija "Tata, tata, gdzie, jest gdzie"No super!!!
No i nie wiem co jeszcze pisać.
A ja właśnie