reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a nie widzial kto gdzie mojej blizniaczej? cos chyba ostatnio na odwyk chodzi...hmm....
No jezdem jezdem, byłam w Tesco, nawet miałam do Ciebie wpaść, ale zadzwoniła bratowa że idzie do mnie na kawe, także nie tym razem sis.
Główna nagroda się należ wszystkim paniom za garnek:-D
a oto ona
10674416_1207135486342.jpg
serniczek
i winko:tak::-D
No ja nie brałam udzoału w knkursie al z przyjemnością spróbuję ,,,,mniam
Ach znow ma dzis napad...echhh to cholerstwo. Nie da sie nawet tego leczyc ;-)
;-)
Taki maleńki napadzik, ale juz mi przeszło...
myslalam ze pwoiesz......nie nie Meg dzis sroda...siadaj i polej cos ;-) no to kolezanki ja ide niebawem...;-)
Meg, dziś środa, siadaj i polej....:-):-):-p
To ja poproszę kawkę! Sis nauczyła cię robic Irish coffe? Bo taką bym z chęcią spróbowała:tak:
To ja też sie napije

reklama
A na jakim programie robisz???

Mój Młody od poczatku na Bambino i zobacz jaki cudny chłopczyk:laugh2::laugh2::laugh2:
Kup sobie za oszczędności coś ładnego:tak:
Meg dzis jest wtorek polewaj:-D
BB mi muli:crazy:
Scrapki pienkne!!! A ta jak Lolo wystaje spod koldry i chcialby powiedziec "czego?" ;-) jest de best!
Noi Sikorka mowila ze dzis pt...kots ma jeszcze jakies inne propozycje? :-D

To ja poproszę kawkę! Sis nauczyła cię robic Irish coffe? Bo taką bym z chęcią spróbowała:tak:
Nie musiala...proszzzz
20041229193827-med.jpg

U małego stwierdzili atopowe zapalenie skóry i co miesiąc w aptece przeszło dwie stówy zostawiałam (mleko,kosmetyki,fenistil w kropelkach,dicoflor) to nie jest to że chcę na nim oszczędzić tylko życie nie tanieje a on potrzebuje coraz więcej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
warto sprobowac, dopiero po jakims czasie zauwazysz czy lekarze sie mylili :tak::tak:

Głowa zaczyna mnie boleć i nie widze co piszecie:-:)-(
Pinka no co ci poradzić.....Też bym się wkurzała..Może zeby mu uświadomić jak to wyglada Ty zacznij o wszystkim informować Swoja rodzinke???

Bodziu ja wiem że Wy mnie źle nie ocenicie zrozumiecie tylko mi samej przed sobą wstyd że muszę na dziecku oszczędzać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Pinka współczuję i nie wiem co poradzić ale jak,że jesteś u nas to zaproś teściową do walca;-):-D:-Da poważnie to Bodzia ma racje moim zdaniem

Anula tule Cię mocno, mocno i pamiętaj Szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko.A jeżeli Małemu nie szkodzi to sobie nie wyrzucaj.Karolkowi nie słuzą np inne kosmetyki, tylko Bambino.:tak:

reklama
Anula tule Cię mocno, mocno i pamiętaj Szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko.A jeżeli Małemu nie szkodzi to sobie nie wyrzucaj.Karolkowi nie słuzą np inne kosmetyki, tylko Bambino.:tak:
Bodzia koffana dziękuję Ci bardzo bardzo.co ja bym bez Was zrobiła?A na temat oszczędzaniu na dziecku to jeszcze usłyszę od teściowej.Bodzinka dla Ciebie

Do góry