reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Och dziękuje Aniu.I nie ma za co dziekować.A tesciowej powiedz,żeby jak taka mądra kupował te kosmetyki Stasiowi sama.

reklama
Witam ja tez jestem mama siedzaca w domu i wyrywajaca sobie włosy z braku zajecia i siwiejaca z dnia na dzien coraz bardziej przyjmiecie mnie do swego grona:-):-)
PINKA witaj w wśród nas:-D
No a teraz zanim pójdę na zmywanko to fotozagadka. Jak myślicie co robi Madzia?
Sikoreczka córeczkę masz prześliczną! Nic dodać nic ująć....:tak::-D:-D
chciałyscie cos na rozgrzewkę to prosze wiem ze macie do takich bajerów specjalny watek ale to puszcze wam tu bo tu czesciej jestescie

kartkiflash.pl \ Paskudkowe \ Wybierzmy się na piknik ;-)
ddzieki za ciacho i winko miodzio i znów obiadu nie zjem.......:rofl2:
he he :laugh2::laugh2::laugh2: to sie wiewiórka na wdychała :laugh2::laugh2::-p
Ja się troszke pochwale:-DKarolek zaczyna mówic po ludzkiemu.Fakt,że tylko jak ma dzień ale:tak::tak:Ostatnio na spcerku usłyszłą szczekającego psa to zaczął pokazywać na niego i mówić "Piesek".Jak zobaczył fotke małych Sikoreczek zaraz "Dzieci".No i jak biegnie do piasku tez "Dzieci" woła.Wczora złapał tel i nawija "Tata, tata, gdzie, jest gdzie"No super!!!
Bodzia ...Gratulację dla Karolka:tak: .
..to Ci sie synio rozgadał...super.....:-D:-D:-D:-D:laugh2:

...i skończyło się rumakowanie :baffled::szok:
Moja mała złośnica już marudzi i krzyczy:szok::szok: więc zmykam....robić obiadek:tak::szok:

dzieki babeczki:-):-):-):-):-):-):-):-):-) tesciowa ma gdzies.............. bo tak ja zadko widze a jak dzwoni na skype to poprostu wychodze do innego pokoju martwi mnie zo ze ten mój to taka plepla ostatnio najgorsze to to ze on wcale nie uwaza ze robi cos złego:rofl2::rofl2:
a ja nie umiem tak wszystkim opowiadac jak on kazdy wie to co powinien i juzzzzz

Nio Madzia się obudziła, zupkę my wszamały i lecimy na szybkie zakupki i po Adrianka. Potem chcę jechac po te butki bo słoneczko świeci. Bodzia mnie też głowa bolec zaczyna. Chyba coś nadciąga:-(

a tak moja rybka się ostatnio obłowiła

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    127,6 KB · Wyświetleń: 23
  • 2.JPG
    2.JPG
    171,8 KB · Wyświetleń: 19
  • 3.JPG
    3.JPG
    142,5 KB · Wyświetleń: 20
  • 4.JPG
    4.JPG
    195,8 KB · Wyświetleń: 21
  • 5.JPG
    5.JPG
    149,4 KB · Wyświetleń: 20
Melduję, że jestem świeża, czysta i pachnąca :laugh2:
anula, śliczne ciuszki :tak:. Najbardzie podoba mi się ten pierwszy komplecik i dresik :tak:. A co do kosmetyków, my też używaliśmy Bambino, podobne te są lepsze niż nawet Johnsona. A to, że chcesz spróbować tańszych kosmetyków, to wcale nie znaczy, że zła kobieta jesteś. Tańsze wcale nie znaczy gorsze !!!!!!!!!! A teściowa jak coś powie - to parasolem jej :-D
Pinka, wiesz, może faktycznie Twój facet nie widzi nic złego w opowiadaniu swojej mamie wszystkiego co się dzieje u Was, łącznie z ilością pierdków ;-). A teściowa to pewnie by się wpieprzała i bez tego :tak:.
Bo tak przy okazji tematu teściowa...Wczoraj się wściekłam...Byliśmy chwilkę u Jacka rodziców, jego tato coś tam robił na zewnątrz, my byliśmy w mieszkaniu. I Oliwka wpadła w histerię, bo jej Jacek zabrał długopis. A jego mama stanęła w kuchni kilka metrów od Oliwki, wyciągnęła wafelka i mówi : Chodź do babci Oliwka, bo oni nie potrafią się tobą zająć" :crazy:. A jak po chwili podeszłam do Oliwki to zjeby dostałam po co do niej lecę, sama by przyszła. No k**wa mać...Pewnie, lepiej przekupywać dziecko słodyczami, o których głośno mówię i wyraźnie, że nie życzę sobie żeby Oliwka jadła słodycze, chyba że ja jej czasem dam np. Petitka Lubisia. Ale jak grochem o ścianę :wściekła/y:. Także - jak tak dalej pójdzie to użyję walca :angry:

Oliwka się obudziła i miauczy strasznie. Na szczęście za 20 minut jadę do szkoły to nie będę musiała słuchać jej jęków :sorry2:

reklama
Do góry