reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodziu wszystkie są śliczniusie, ale te cycusiowe to ach i och
niunia.gif

reklama
BODZINKA- widziałam na blogu scrapki cudne ja niestety nie raz próbowałam ale nie daje rady:wściekła/y::no:ostatnio kompa prawie zachlasnełam z tej zlosci
A na jakim programie robisz???

pewnie że można! Jak małemu nic nie jest to zamień na tańsze:tak: Moja mała też na bambino chowana i jest oki;-)
Mój Młody od poczatku na Bambino i zobacz jaki cudny chłopczyk:laugh2::laugh2::laugh2:
Kup sobie za oszczędności coś ładnego:tak:
Meg dzis jest wtorek polewaj:-D
BB mi muli:crazy:

Dzień dobry :tak:

Nocka była niespokojna:-( Amanda najpierw obudziła sie na amciu po północy potem po godz.3.00 ale jeść nie chciała tylko strasznie się darła i płakała:no: ...nie wiem czy ją coś bolało czy coś sie strasznego przyśniło :szok::szok::szok:
po 4 znowu zasnęła a o 5 była powtórka:crazy: a od 7 jestem już na nogach :dry:
Posprzątałam, pranie nastawiłam i gości też już z rana ugościłam ...oczywiście niezapowiedziani:crazy::sorry2:

Teraz Amandzia leży na wyrku i się bawi.... .....wygląda na wyspaną i zadowoloną:dry:

wrócilim:tak:oskrzelka suche i czyściutkie więc skończyło się na eurespalu i witaminie c. ale szczepienie jutro nam przepada. acha i waży mój Szym 7400:szok::szok::-D
Madźka dobrze że już wszystko z Szymkiem w porządku:tak:

....ładnie Ci synuś waży:-D
Anula o play and sleep mówisz? też mnie to zastanawia:dry::dry:ale my narazie normalne jedziemy. poczekam aż ktoś wypróbuje i się wypowie:-p:-p
Maam kawę - zimna ofkors:rofl2:
...zgłaszać się która najodważniejsza na wypróbowanie:-D:-)...chętnie posłucham opinii:laugh2::laugh2::-p
hej dziewczynki:) dawno mnie nie bylo bo internet cos mi zanika:)) ale na razie jest wiec pisze:)) z nowosci to: moja siostra jest w ciazy:))a nicolka moja juz sie sama z boczku na plecki z pleckow na boczek przekreca i zaczyna lapac zabawki:))
Witaj Kasiu! Gratulaski dla Nicolki i dla siostry
Ślicznie się uśmiecha ta Twoja niunia :tak:
A tu pierwsze chwile mojego syneczka
Przeuroczy maluszek:tak::tak::tak:
A to dialog mojego małża ze mną:
małż: Moja ty mróweczko...
ja: mróweczko?? dlaczego mróweczko??
małż: no bo tak
ja: a jak ja jestem mróweczką to kim ty jesteś??
małż: ja?? Ja jestem mrówkojadem
.. taki mini podryw ... jak miło :tak::-):-)
A mi m. powiedział:" masz 60 darmowych minut i jeszcze Ci nie starcza?":baffled::baffled::baffled:

ja też mam tylko 60 minut ale mój mężuś jak już wygadam swoje albo mam ich bardzo mało i mogłabym przekroczyć za bardzo przy rozmowie to pozwala mi gadać ze swojej komórki....i nigdy mi nie wypomniał że za dużo gadam...:tak::-D:-D

Lolo mówi Elooo
Bodzia ale ma Karolek super długie rzęsy .....miodzio

Mlody konczy dzisiaj te 17 miesiecy :biggrin2:
A pamietam ze to nie tak dawno jechalam na porodowke :-D

Wszystkiego najlepszego dla Adasia:-D:-D:-D
140jr6.gif

Lolo mówi Elooo
Bodzia ale ma Karolek super długie rzęsy .....miodzio

Dziękujemy za miłe słowa.
Cioteczki dajcie nocnik alebo pmaka bo mi się siusiuuuu ce a utknełam z Modelem na rekach:-:)-:)-(
Ale powiedzcie na tej ostniej fotce jak panienka wyglada:rofl2:

U małego stwierdzili atopowe zapalenie skóry i co miesiąc w aptece przeszło dwie stówy zostawiałam (mleko,kosmetyki,fenistil w kropelkach,dicoflor) to nie jest to że chcę na nim oszczędzić tylko życie nie tanieje a on potrzebuje coraz więcej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U małego stwierdzili atopowe zapalenie skóry i co miesiąc w aptece przeszło dwie stówy zostawiałam (mleko,kosmetyki,fenistil w kropelkach,dicoflor) to nie jest to że chcę na nim oszczędzić tylko życie nie tanieje a on potrzebuje coraz więcej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ojej:-(Och nam nie chodzi,że ty chcesz na nim zaoszczędzić.Tylko,że czasem w swej wielkiej matczynej miłosci przesadzamy.ALe jak mus to mus.

reklama
moje drogie poradzcie co mam robic bo ja nie wiem juz sama............

jestem z moim Adamem od 5 lat(prawie) i od zawsze pragnełam byc zona slub miał byc teraz latem ale jak teraz ostatnio bylismy w plosce i mieszkalismy u tesciowej(która najchetniej bym rozwaliła o sciane) wszystko sie popsuło juz niechce ślubu:no::no::no: i mu to powiedziałam troszke sie zdziwił:crazy: pytal o powod ale mu nie powiedzialam bo wiem co mi odpowie ze nie mam racji a ja mam tylko on tego nie wiedzi a ja tak!!!! a chodzi o to ze spowiada sie mamie ze wszystkiego co sie u nas dzieje a zaczeło sie od kiedy mała przyszła na swiat cała jego rodzina wie nawet kiedy Wika kupy nie moze zrobic albo ze pierła dzis tylko 8 razy a nie 10!!! i to mnie doprowadza do furiiii a tesciowa wpierdala sie przez to do wszystkiegoooooo pomocy ...................bo se walne kulke w łeb,czy ja czasami nie przesadzam?

Do góry