sikoreczka79
Fanka BB :)
Bodziu wszystkie są śliczniusie, ale te cycusiowe to ach i och
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na jakim programie robisz???BODZINKA- widziałam na blogu scrapki cudne ja niestety nie raz próbowałam ale nie daje radyostatnio kompa prawie zachlasnełam z tej zlosci
Mój Młody od poczatku na Bambino i zobacz jaki cudny chłopczykpewnie że można! Jak małemu nic nie jest to zamień na tańsze Moja mała też na bambino chowana i jest oki;-)
Madźka dobrze że już wszystko z Szymkiem w porządkuwrócilimoskrzelka suche i czyściutkie więc skończyło się na eurespalu i witaminie c. ale szczepienie jutro nam przepada. acha i waży mój Szym 7400
...zgłaszać się która najodważniejsza na wypróbowanie:-)...chętnie posłucham opiniiAnula o play and sleep mówisz? też mnie to zastanawiaale my narazie normalne jedziemy. poczekam aż ktoś wypróbuje i się wypowie
Maam kawę - zimna ofkors
Witaj Kasiu! Gratulaski dla Nicolki i dla siostryhej dziewczynki dawno mnie nie bylo bo internet cos mi zanika) ale na razie jest wiec pisze) z nowosci to: moja siostra jest w ciazy)a nicolka moja juz sie sama z boczku na plecki z pleckow na boczek przekreca i zaczyna lapac zabawki)
Przeuroczy maluszekA tu pierwsze chwile mojego syneczka
.. taki mini podryw ... jak miło :-):-)A to dialog mojego małża ze mną:
małż: Moja ty mróweczko...
ja: mróweczko?? dlaczego mróweczko??
małż: no bo tak
ja: a jak ja jestem mróweczką to kim ty jesteś??
małż: ja?? Ja jestem mrówkojadem
A mi m. powiedział:" masz 60 darmowych minut i jeszcze Ci nie starcza?"
Bodzia ale ma Karolek super długie rzęsy .....miodzioLolo mówi Elooo
Mlody konczy dzisiaj te 17 miesiecy
A pamietam ze to nie tak dawno jechalam na porodowke
Bodzia ale ma Karolek super długie rzęsy .....miodzioLolo mówi Elooo
Ojej:-(Och nam nie chodzi,że ty chcesz na nim zaoszczędzić.Tylko,że czasem w swej wielkiej matczynej miłosci przesadzamy.ALe jak mus to mus.U małego stwierdzili atopowe zapalenie skóry i co miesiąc w aptece przeszło dwie stówy zostawiałam (mleko,kosmetyki,fenistil w kropelkach,dicoflor) to nie jest to że chcę na nim oszczędzić tylko życie nie tanieje a on potrzebuje coraz więcej