reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodziu wszystkie są śliczniusie, ale te cycusiowe to ach i och
niunia.gif

reklama
BODZINKA- widziałam na blogu scrapki cudne ja niestety nie raz próbowałam ale nie daje rady:wściekła/y::no:ostatnio kompa prawie zachlasnełam z tej zlosci
A na jakim programie robisz???

pewnie że można! Jak małemu nic nie jest to zamień na tańsze:tak: Moja mała też na bambino chowana i jest oki;-)
Mój Młody od poczatku na Bambino i zobacz jaki cudny chłopczyk:laugh2::laugh2::laugh2:
Kup sobie za oszczędności coś ładnego:tak:
Meg dzis jest wtorek polewaj:-D
BB mi muli:crazy:

Dzień dobry :tak:

Nocka była niespokojna:-( Amanda najpierw obudziła sie na amciu po północy potem po godz.3.00 ale jeść nie chciała tylko strasznie się darła i płakała:no: ...nie wiem czy ją coś bolało czy coś sie strasznego przyśniło :szok::szok::szok:
po 4 znowu zasnęła a o 5 była powtórka:crazy: a od 7 jestem już na nogach :dry:
Posprzątałam, pranie nastawiłam i gości też już z rana ugościłam ...oczywiście niezapowiedziani:crazy::sorry2:

Teraz Amandzia leży na wyrku i się bawi.... .....wygląda na wyspaną i zadowoloną:dry:

wrócilim:tak:oskrzelka suche i czyściutkie więc skończyło się na eurespalu i witaminie c. ale szczepienie jutro nam przepada. acha i waży mój Szym 7400:szok::szok::-D
Madźka dobrze że już wszystko z Szymkiem w porządku:tak:

....ładnie Ci synuś waży:-D
Anula o play and sleep mówisz? też mnie to zastanawia:dry::dry:ale my narazie normalne jedziemy. poczekam aż ktoś wypróbuje i się wypowie:-p:-p
Maam kawę - zimna ofkors:rofl2:
...zgłaszać się która najodważniejsza na wypróbowanie:-D:-)...chętnie posłucham opinii:laugh2::laugh2::-p
hej dziewczynki:) dawno mnie nie bylo bo internet cos mi zanika:)) ale na razie jest wiec pisze:)) z nowosci to: moja siostra jest w ciazy:))a nicolka moja juz sie sama z boczku na plecki z pleckow na boczek przekreca i zaczyna lapac zabawki:))
Witaj Kasiu! Gratulaski dla Nicolki i dla siostry
Ślicznie się uśmiecha ta Twoja niunia :tak:
A tu pierwsze chwile mojego syneczka
Przeuroczy maluszek:tak::tak::tak:
A to dialog mojego małża ze mną:
małż: Moja ty mróweczko...
ja: mróweczko?? dlaczego mróweczko??
małż: no bo tak
ja: a jak ja jestem mróweczką to kim ty jesteś??
małż: ja?? Ja jestem mrówkojadem
.. taki mini podryw ... jak miło :tak::-):-)
A mi m. powiedział:" masz 60 darmowych minut i jeszcze Ci nie starcza?":baffled::baffled::baffled:

ja też mam tylko 60 minut ale mój mężuś jak już wygadam swoje albo mam ich bardzo mało i mogłabym przekroczyć za bardzo przy rozmowie to pozwala mi gadać ze swojej komórki....i nigdy mi nie wypomniał że za dużo gadam...:tak::-D:-D

Lolo mówi Elooo
Bodzia ale ma Karolek super długie rzęsy .....miodzio

Mlody konczy dzisiaj te 17 miesiecy :biggrin2:
A pamietam ze to nie tak dawno jechalam na porodowke :-D

Wszystkiego najlepszego dla Adasia:-D:-D:-D
140jr6.gif

Lolo mówi Elooo
Bodzia ale ma Karolek super długie rzęsy .....miodzio

Dziękujemy za miłe słowa.
Cioteczki dajcie nocnik alebo pmaka bo mi się siusiuuuu ce a utknełam z Modelem na rekach:-:)-:)-(
Ale powiedzcie na tej ostniej fotce jak panienka wyglada:rofl2:

U małego stwierdzili atopowe zapalenie skóry i co miesiąc w aptece przeszło dwie stówy zostawiałam (mleko,kosmetyki,fenistil w kropelkach,dicoflor) to nie jest to że chcę na nim oszczędzić tylko życie nie tanieje a on potrzebuje coraz więcej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U małego stwierdzili atopowe zapalenie skóry i co miesiąc w aptece przeszło dwie stówy zostawiałam (mleko,kosmetyki,fenistil w kropelkach,dicoflor) to nie jest to że chcę na nim oszczędzić tylko życie nie tanieje a on potrzebuje coraz więcej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ojej:-(Och nam nie chodzi,że ty chcesz na nim zaoszczędzić.Tylko,że czasem w swej wielkiej matczynej miłosci przesadzamy.ALe jak mus to mus.

reklama
moje drogie poradzcie co mam robic bo ja nie wiem juz sama............

jestem z moim Adamem od 5 lat(prawie) i od zawsze pragnełam byc zona slub miał byc teraz latem ale jak teraz ostatnio bylismy w plosce i mieszkalismy u tesciowej(która najchetniej bym rozwaliła o sciane) wszystko sie popsuło juz niechce ślubu:no::no::no: i mu to powiedziałam troszke sie zdziwił:crazy: pytal o powod ale mu nie powiedzialam bo wiem co mi odpowie ze nie mam racji a ja mam tylko on tego nie wiedzi a ja tak!!!! a chodzi o to ze spowiada sie mamie ze wszystkiego co sie u nas dzieje a zaczeło sie od kiedy mała przyszła na swiat cała jego rodzina wie nawet kiedy Wika kupy nie moze zrobic albo ze pierła dzis tylko 8 razy a nie 10!!! i to mnie doprowadza do furiiii a tesciowa wpierdala sie przez to do wszystkiegoooooo pomocy ...................bo se walne kulke w łeb,czy ja czasami nie przesadzam?

Do góry